Gratis sms lån

Det finns långivare som erbjuder gratis sms lån som ett välkomsterbjudande. Det innebär att du kan låna pengar gratis utan avgifter och ränta. Vidare finns det även andra sms-långivare som erbjuder räntefria lån. De tar dock istället ut en avgift. Avgifterna kan vara i form av exempelvis en uppläggningsavgift eller en aviavgift. Denna typ brukar oftast tillkomma för nya kunder. Om du således redan är kund hos långivaren kan du dessvärre inte ta del av den här förmånen. Många av dessa långivare använder inte UC och du får dessutom svar direkt.

Hög beviljandegrad
Lånebelopp
3000 - 25.000 kr
Löptid
1 - 24 mån
Ränta
15.4% - 1177%
Kreditupplysning
Creditsafe
Bet. anmärkning
Ok
Utbetalning
Direkt
Gå till ansökan
Populärt i Oktober
Lånebelopp
1000 - 150.000 kr
Löptid
3 månader - 10 år
Ränta
6.84% - 1112%
Kreditupplysning
Creditsafe, Bisnode, UC
Bet. anmärkning
Ok
Utbetalning
Direkt
Gå till ansökan
Lånebelopp
2000 - 20.000 kr
Löptid
1 mån - 1 år
Ränta
12.87% - 236.5%
Kreditupplysning
Creditsafe
Bet. anmärkning
Inte ok
Utbetalning
Direkt
Gå till ansökan
Lånebelopp
1000 - 45.000 kr
Löptid
1 månad - 15 år
Ränta
39.6% - 47.64%
Kreditupplysning
Creditsafe
Bet. anmärkning
Ok
Utbetalning
Direkt
Gå till ansökan

Gratis sms lån utan UC

Många långivare av sms lån erbjuder även lån utan UC. Det gäller även för ditt första räntefria välkomstlån. Visserligen är det så att alla lån kräver en kreditupplysning. De här långivarna har emellertid löst detta genom att göra kreditupplysningen hos exempelvis Bisnode eller Creditsafe istället. På så vis slipper du en registrering hos UC och därmed risken att förvärra din kreditvärdighet. Faktum är att många registreringar hos UC kan försvåra för dig att få ett lån i framtiden.

Gratis sms lån med betalningsanmärkningar

Även du med betalningsanmärkningar kan ansöka om ett gratis och räntefritt sms lån. Till skillnad från många större banker baserar sms-långivare sin bedömning på din återbetalningsförmåga i framtiden, inte hur den varit tidigare. Om du därför uppfyller alla övriga krav. Då finns det ingen anledning att inte få ditt lån beviljat.

Låna pengar direkt gratis i 14 dagar

Det som är väldigt fördelaktigt med just sms lån och snabblån, det är ju deras direkta utbetalningar. Många av de långivare som erbjuder som erbjuder gratis sms lån och snabblån ger dig även en direkt utbetalning. Fördelen med det är ifall du skulle sitta i en situation där du har slut på pengar och endast behöver ett billigt lån under en kortare period. Då är dessa typer av lån ett bra alternativ för dig.

Nackdelar med gratis snabblån

Det finns egentligen inga nackdelar med ett räntefritt lån. Däremot finns det dock ett par saker som du bör vara uppmärksam på innan du ansöker om lånet. Först och främst kommer snabblån ofta med en betydligt kortare återbetalningstid än andra lån. Ofta måste lånet vara återbetalt inom 30 dagar. I vissa fall kan återbetalningstiden däremot vara så kort som 14 dagar. En annan viktig sak att titta efter är eventuella avgifter som tillkommer. Många lån kan erbjuda räntefria lån, men har istället höga avgifter för att kompensera. Det gör att den effektiva räntan för lånet ändå blir hög, eftersom lånesumman ofta är låg och återbetalningstiden är kort.

Lägre ränta på dina lån

Om du av någon anledning inte kan bli beviljad ett gratis sms lån finns det därav andra sätt att sänka lånekostnaden. Ett sådant är att inkludera en medsökande i din ansökan. Ett annat kan vara att titta närmare på olika typer av privatlån. Privatlån kommer ofta med en betydligt lägre ränta redan i grunden. Sedan finns det dessutom många privatlån som erbjuder räntefria månader, vilket också kan underlätta. Ett alternativ ifall du har flera snabblån så kan det vara klokt att kolla på ett samlingslån.

Gratis sms lån

Vanliga frågor om Gratis sms lån

Går det att låna pengar gratis?
Kan jag få gratis snabblån med direkt utbetalning.
Gör de en kontroll hos UC?
Tillkommer det fortfarande avgifter vid gratis sms lån?