10.000 - 5.000.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 mån - 5 år
Löptid
Beror på bank
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
0 kr
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Individuell avgift som betalas månadsvis eller dagsvis. Priset bestäms utifrån ditt företags ekonomi

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Krea Technology AB
Hemsida
Telefon
Adress
Valhallavägen 60
114 27 Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 09:00 - 18:00
Lördag - Söndag: Stängt

Krea är en låneförmedlare som bland annat hjälper företag att jämföra olika långivare för att få det bästa företagslånet. Ansökan är kostnadsfri men också icke-bindande. Du kan dessutom ansöka om lån på upp till 5 miljoner kronor. Vidare kan du få svar ifrån upp till 20 olika långivare. Svaret kommer i sin tur snabbt, vanligtvis inom 48 timmar. Tjänsten riktar sig främst till små men även medelstora företag. Krea är å ena sidan den aktör inom företagslån som har flest långivare ansluten till sig. Exempel på några långivare som Krea arbetar tillsammans med är Approva, Qred och Capcito.

Jämför företagslån

Krea är en jämförelsesajt som tidigare nämnt hjälper företag att hitta det bästa företagslånet. Med över 20 långivare i sitt samarbete är Krea därav största aktören på marknaden då de erbjuder lån till både aktiebolag och enskild firma. Den stora fördelen med Krea, och det som gör de unika på marknaden, är i sin tur den bakomliggande tekniken. Den möjliggör för dig att smidigt men också helt digitalt kunna jämföra lån direkt på din dator.

Företagslån utan säkerhet

Krea rekommenderar å andra sidan att du fyller i övrig information utöver det vanliga. Du kan dock bli uppmanad till att nämna en borgensman för ditt lån. Detta är emellertid inte något krav. Med Krea kan du ansöka om företagslån utan säkerhet. Det finns många fördelar med detta. Framförallt slipper du vara orolig för att ditt företagslån kommer således påverka din privatekonomi.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Utbetalningen av lånet sker direkt via den långivare som du har valt. Du måste skriva under avtalet innan de kan godkänna transaktionen. Därefter kan långivaren betala ut beloppet till ditt företagskonto. Tiderna varierar när du ska få dina pengar utbetalda. Det beror på bland annat vilken långivare du har valt.

Betyg

0 reviews
5.0

Recensioner av Krea

Recensera Krea

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Krea

Krea