Qred Företagslån

Lånebelopp
10.000 - 1.000.000 kr
Löptid
1 - 18 mån
Ränta
Fast avgift
Kreditupplysning
Creditsafe
Betalningsanmärkning
Ok
Utbetalning
Direkt
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Qred Företagslån

  • ✔️ Man måste vara minst 18 år gammal
  • ✔️ Du får inte ha för många betalningsanmärkningar

Qred Företagslån är långivaren som främst vänder sig till små men också medelstora företag. Oavsett om ditt företag vill investera, bygga lager eller kanske helt enkelt har råkat ut för en oförutsedd utgift. Då kan Qred vara ett bra alternativ för dig. Hos Qred kan du i sin tur låna upp till 1 000 000 kr med en maximal återbetalningstid på 18 månader. Att ansöka tar således bara 1 minut och du får svar på e-post inom en timme. Ansökan är självklart helt gratis men även inte på något sätt bindande. Om du väljer att tacka ja till erbjudandet så har du därför pengarna på kontot redan samma dag. Hos Qred finns det aldrig något dolda avgifter. Ingen ränta, uppläggningsavgift eller aviseringsavgift. Du betalar helt enkelt enbart en fast månadskostnad.

Ansöka om Qred företagslån

Att ansöka om ett företagslån hos Qred är både enkelt och smidigt. Det tar faktiskt inte mer än 60 sekunder. Du anger helt enkelt bara det belopp du önskar låna, vilken återbetalningstid du vill ha, ditt organisationsnummer samt dina kontaktuppgifter. Därefter skickar du med ett enda klick iväg din ansökan. Eftersom de erbjuder företagslån utan UC så gör de en kreditupplysning via Creditsafe.  Du kan därav förvänta dig ett besked via e-post inom 1 timme. Om du väljer att tacka ja till erbjudandet så signerar du enkelt med bankID.  Därefter kan du räkna med att få in pengarna på kontot inom en arbetsdag.

Vem kan ansöka om företagslån?

För att få ansöka om ett företagslån hos Qred så måste du ha ett registrerat företag i Sverige. Det spelar dock ingen roll om det är ett Aktiebolag, Enskild firma, Handelsbolag eller kommanditbolag. Det viktiga är alltså att du har ett organisationsnummer att fylla i på din ansökan. Qred bedömer alla företag individuellt och därför kan räntorna och återbetalningsplanerna variera väldigt mycket.

Har ditt företag betalningsanmärkning?

Det finns vissa fall då Qred erbjuder dig att låna trots att ditt företag har betalningsanmärkningar. För många företag kan det vara väldigt svårt, men det är absolut möjligt. Kraven brukar oftast vara att anmärkningen måste vara minst ett (1) år gammal. Därefter kräver de ofta att företaget har en stabil ekonomi för tillfället. Anledningen till det är för att ditt företag annars kan anses som en risk för långivaren. Fyller du dock alla dessa krav så bör det inte vara ett problem.

Återbetalning av företagslån

Återbetalning av ditt lån sker månadsvis mot faktura och det går också bra att swisha din betalning. Hos Qred finns det absolut inga dolda avgifter eller räntor. Du betalar därför enbart en fast månadsavgift för de månader som du har ett lån aktivt. Du kan naturligtvis också betala av ditt lån så snabbt du vill. Om du vill kan du även lösa hela lånet när du så vill och önskar. En stor fördel är att du alltid vet din totala månadskostnad. Till skillnad från om du har ett lån med rörlig ränta.

Kundservice och öppettider

Det är enkelt att komma i kontakt med Qred. Du når dem på både mejl ([email protected]) men också telefon (020-150 333) måndag till fredag 07:00 – 17:30. Ifall du är ute efter mer information så kan du besöka deras hemsida: (www.qred.se).

 

Qred Företagslån

 

Vårt omdöme om Qred Företagslån

Sammanfattningsvis är Qred ett mycket bra alternativ för dig som småföretagare. Det är om du snabbt behöver ha en extra kapital till ditt företag. Det är väldigt enkelt att ansöka och svarstiderna är även bland de kortaste i branschen. Om du väljer att tacka ja till ett låneerbjudande så har du dessutom pengarn på kontot redan samma dag. En annan fördel med Qred är att de således gör sina kreditupplysningar via Creditsafe istället för UC. Det innebär att en låneansökan hos Qred aldrig påverkar din kreditvärdighet.

Fördelar

  • ✅ Ingen kreditupplysning via UC
  • ✅ Enkelt att ansöka
  • ✅ Inga dolda avgifter
  • ✅ Snabb återkoppling

Nackdelar

  • ❌ Längsta återbetalningstid är 18 månader vilket är ovanligt kort i lånebranschen

Vanliga frågor om Qred Företagslån

Vilken typ av låneform erbjuder Qred?
Var sker kreditupplysningen?
Godkänner de betalningsanmärkningar?
Har Qred några dolda avgifter?