Om oss

Jämför

Hur mycket pengar behöver du låna?

Jämför nu

Vilka vi är

Vi på Hittadittlan.se är en oberoende aktör på lånemarknaden som hjälper dig att hitta det perfekta lånet för dig ut efter dina behov. Vi analyserar kring ämnet varje dag och håller sidorna uppdaterade.

Vad vi gör

Nästan alla kommer någon gång i sitt liv behöva ta ett lån oavsett om du ska köpa en bostad, bil eller om du behöver ett tillskott till kassan. Vi vet att det är ett väldigt svårt och komplext ämne som många kan behöva hjälp med. Det är då vi på Hittadittlån kommer in i bilden. Vi jämför olika lån och berättar för dig bland annat vad de olika långivarna har för räntor och lånebelopp. För oss på Hittadittlån har transparens alltid varit viktigt. Därför berättar vi alla fördelar samt nackdelar de olika lånen har och ifall det tillkommer några avgifter.

Vilka typer av lån jämför vi

Alla personer är olika och det är även lån. Därför har vi listat alla lån utifrån alla olika situationer. Vi jämför allt ifrån smslån, billån, enkelt blancolån eller till och med ett lån till företag oavsett om det är för aktiebolag eller enskild firma.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram

Har du frågor? Kontakta oss på: kontakt@hittadittlan.se