Approva Företagslån

Lånebelopp
30.000 - 300.000 kr
Löptid
2 månader - 3 år
Ränta
2% - 24%
Kreditupplysning
Bisnode
Betalningsanmärkning
Ok
Utbetalning
Direkt
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Approva Företagslån

 • ✔️ Folkbokförd i Sverige
 • ✔️ Ditt företag måste vara registrerat i Sverige
 • ✔️ Företaget måste vara ekonomiskt stabilt, alltså ingen skuld hos kronofogden
 • ✔️ Ha ett BankID
 • ✔️ Inneha en F-skattsedel

Om du är ute efter ett mindre företagslån med snabb utbetalning är Approva perfekt för dig. De erbjuder enkla men också snabba finansieringslösningar till företag. Här kan du låna upp till 300 000 kr och dessutom på en löptid från 2 till 36 månader.

Låna pengar hos Approva Företagslån

Att ansöka om ett företagslån hos Approva är väldigt enkelt. Först går du in på deras hemsida via knappen ovan. Där fyller du i ditt önskade lånebelopp, återbetalningstid samt personnummer och organisationsnummer. Därefter verifierar du dig med BankID. De gör därefter en kreditupplysning via Bisnode. Om du blir beviljad så kan du i sin tur räkna med att få in pengarna på kontot samma dag.

Företagslån utan UC

En fördel med Approva är att erbjuder företagslån utan UC. De använder istället Bisnode för din kreditupplysning. Det kan vara fördelaktigt eftersom många kreditupplysningar med UC kan påverka din kreditvärdighet negativt.

Bolagsformer du kan låna till

Det vi värderar väldigt högt hos Approva är just deras flexibilitet. De erbjuder dig att låna pengar oavsett om du driver ett aktiebolag, enskild firma eller handelsbolag. Deras mål i slutändan är att hjälpa dig som företagare att få ett lån. Däremot måste ditt bolag vara registrerat i Sverige. Därför är Approva helt klart en av våra favoriter när det kommer till företagslån.

Snabba utbetalningar med Approva Företagslån

Summan du kan låna med Approva är mellan 30 000 kr men också upp till 300 000 kr. När du signerat låneavtalet finns det möjlighet att få pengarna utbetalda inom 15 minuter. Det kan vara bra ifall ditt företag är i behov av pengarna direkt. Det kan vara att ditt företag måste betala av räkningar och fakturor som utlöper inom kort.

Räntor och avgifter

Det som skiljer Approva från många andra långivare, det är att de både har en ränta och en fast månadsavgift. Månadsavgiften bestämmer de efter ditt företag presterar. Skulle ditt företag till exempel vara helt nybildat, då får du en högre ränta och en högre månadsavgift. Däremot om ditt företag har funnits under en längre period och har en bra historik, då får du en lägre månadskostnad. Det kan vara både positivt och negativt beroende på ditt företags status.

Kundservice och öppettider

För att kontakta Approva kan du antingen ringa eller skicka ett mail. Du når dem under deras öppettider: varje vardag 09.00 – 17.00. Utbetalningen sker inom 15 minuter, annars får du pengarna under samma dag. Är du ute efter mer information så kan du besöka deras hemsida (www.approva.se).

 

Approva Företagslån

 

Vårt omdöme om Approva Företagslån

Vi på Hittadittlån kan definitvt rekommendera Approva. För dig som är ute efter ett snabbt men även smidigt företagslån är detta den perfekta långivaren för dig. De tar ingen kreditupplysning med UC och dessutom godtar de betalningsanmärkningar. Dock så erbjuder inte Approva höga lånebelopp. Annars går det nästan inte att säga några nackdelar med denna långivare.

Fördelar

 • ✅ Godtar betalningsanmärkningar
 • ✅ Snabba utbetalningar
 • ✅ Enkel ansökningsprocess
 • ✅ Individuell ränta
 • ✅ Lån utan UC

Nackdelar

 • ❌ Krav på BankID

Vanliga frågor om Approva Företagslån

Hur stora företagslån ger Approva ut?
När kan man räkna med att få pengarna utbetalt?
Var sker kreditupplysningen?
Kräver Approva att mitt företag är registrerat i Sverige?