Capcito Företagslån

Lånebelopp
1000 - 2.000.000 kr
Löptid
3 mån - 2 år
Ränta
0.8% - 4%
Kreditupplysning
Creditsafe
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
Inom 24h
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Capcito Företagslån

  • ✔️ En aktiv och kreditvärdig verksamhet
  • ✔️ Aktuell försäljning

Capcito är en långivare av företagslån. Du kan med Capcito låna upp till 2 miljoner kr till ditt företag. Vidare gör du din ansökan smidigt och snabbt direkt på Capcitos hemsida. Där hittar du även mycket information om alla regler och villkor för ditt lån. Du som redan har ett lån kan dessutom logga in på Capcitos hemsida för att se information. Bland annat om det lånet som du har. Exempelvis hur stor skuld som återstår eller nästkommande faktura.

Låna pengar hos Capcito Företagslån

En stor fördel med att låna pengar med Capcito är eftersom att ansökan är mycket smidig. Detta trots att det är företagslån det gäller. Ansökningsprocessen påminner således på många sätt om vanliga privatlån som du tar via en långivare på internet. För att ansöka behöver du ett bankID men också en dator. Du börjar i sin tur med att gå in på Capcitos hemsida. Där hittar du information om företagslån, exempelvis hur hög ränta du kan förvänta dig. Samt vilka regler och krav som följer om du väljer att låna hos Capcito.

Ränta

Ränta på lånet ligger mellan 0,8% men även upp till 4% vilket är lågt. För att veta exakt ränta som ditt företag skulle få måste du därav ansöka om ett lån. Det är såväl gratis som enkelt att få en offert. För att ansöka loggar du in men också klicka på du ”ansök”. Därefter fyller du i hur mycket du vill låna och under hur lång tid. Vidare anger du en borgensman för lånet. Avslutningsvis signerar du ansökan därefter med BankID. Efter signering skickar de din ansökan till kreditavdelningen via Creditsafe som inom 24 timmar behandlar den och återkommer även med svar.

Sälj fakturor

Capcito erbjuder dig även möjligheten att sälja fakturor. Det vill säga att du kan få upp till 99% av fakturans värde utbetalt direkt. Capcito tar nämligen bara ut en avgift på 1% – 3,5% per faktura. Givetvis är det väldigt smidigt att sälja fakturor hos Capcito. Du laddar således upp din faktura direkt på din inloggning och får ett pris omgående. Om du sedan väljer att acceptera priset signerar du avtalet direkt därefter med BankID. Precis på samma sätt som med ett företagslån. Ett smidigt, snabbt men också helt digitalt sätt att snabbt få in pengar till företaget.

Utbetalning, kundservice och öppettider

När det sedan kommer till utbetalning av ditt lån sker det snabbt. Som tidigare nämnt så kan du räkna med en offert inom 24 timmar. Om du sedan godkänner erbjudandet så kommer dina pengar således att bli utbetalda omgående. All information om ränta men också andra eventuella kostnader kommer att framgå i ditt låneerbjudande. Skulle du ha några frågor om din ansökan så kan du alltid kontakta Capcitos kundtjänst. Deras telefonnummer är 010-157 80 00. Du hittar även mer information på deras hemsida (www.capcito.com)

Capcito

 

Vårt omdöme om Capcito Företagslån

Sammanfattningsvis är Capcito en perfekt långivare för dig som snabbt behöver få in kapital i ditt företag. Såväl ansökan som utbetalningen sker snabbt och digitalt. En viktig sak att tänka på är emellertid att någon måste få in som borgensman för lånet. Det är därför viktigt att lånet är väl genomtänkt och att det finns en tydlig återbetalningsplan.

Fördelar

  • ✅ Snabb och enkel ansökan via datorn
  • ✅ Behandlingstid på under 24 timmar på vardagar
  • ✅ Hög lånegräns på 2 miljoner kronor

Nackdelar

  • ❌ Lånet kräver en personlig borgensman

Vanliga frågor om Capcito Företagslån

Hur stora lån ger Capcito ut?
Var gör Capcito sin kreditupplysning?
Godtar de anmärkningar?
Vad har de fått för omdöme?