1000 - 2.000.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
3 mån - 2 år
Löptid
0.8% - 4%
Ränta
Inte ok
Betalningsanmärkning
0 kr
Uppläggningsavgift
Creditsafe
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 0,80%, 1 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 84 kr per månad, totalt: 1 006 kr.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Capcito Finance AB
Hemsida
Telefon
Adress
Grev Turegatan 9
114 46 Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 
08:00 - 18:00
Lördag - Söndag: Stängt

Capcito är en långivare av företagslån. Du kan med Capcito låna upp till 2 miljoner kr till ditt företag. Vidare gör du din ansökan smidigt och snabbt direkt på Capcitos hemsida. Där hittar du även mycket information om alla regler och villkor för ditt lån. Du som redan har ett lån kan dessutom logga in på Capcitos hemsida för att se information. Bland annat om det lånet som du har. Exempelvis hur stor skuld som återstår eller nästkommande faktura.

Låna pengar hos Capcito Företagslån

En stor fördel med att låna pengar med Capcito är eftersom att ansökan är mycket smidig. Detta trots att det är företagslån det gäller. Ansökningsprocessen påminner således på många sätt om vanliga privatlån som du tar via en långivare på internet. För att ansöka behöver du ett bankID men också en dator. Du börjar i sin tur med att gå in på Capcitos hemsida. Där hittar du information om företagslån, exempelvis hur hög ränta du kan förvänta dig. Samt vilka regler och krav som följer om du väljer att låna hos Capcito.

Ränta

Ränta på lånet ligger mellan 0,8% men även upp till 4% vilket är lågt. För att veta exakt ränta som ditt företag skulle få måste du därav ansöka om ett lån. Det är såväl gratis som enkelt att få en offert. För att ansöka loggar du in men också klicka på du ”ansök”. Därefter fyller du i hur mycket du vill låna och under hur lång tid. Vidare anger du en borgensman för lånet. Avslutningsvis signerar du ansökan därefter med BankID. Efter signering skickar de din ansökan till kreditavdelningen via Creditsafe som inom 24 timmar behandlar den och återkommer även med svar.

Sälj fakturor

Capcito erbjuder dig även möjligheten att sälja fakturor. Det vill säga att du kan få upp till 99% av fakturans värde utbetalt direkt. Capcito tar nämligen bara ut en avgift på 1% – 3,5% per faktura. Givetvis är det väldigt smidigt att sälja fakturor hos Capcito. Du laddar således upp din faktura direkt på din inloggning och får ett pris omgående. Om du sedan väljer att acceptera priset signerar du avtalet direkt därefter med BankID. Precis på samma sätt som med ett företagslån. Ett smidigt, snabbt men också helt digitalt sätt att snabbt få in pengar till företaget.

Utbetalning, kundservice och öppettider

När det sedan kommer till utbetalning av ditt lån sker det snabbt. Som tidigare nämnt så kan du räkna med en offert inom 24 timmar. Om du sedan godkänner erbjudandet så kommer dina pengar således att bli utbetalda omgående. All information om ränta men också andra eventuella kostnader kommer att framgå i ditt låneerbjudande. Skulle du ha några frågor om din ansökan så kan du alltid kontakta Capcitos kundtjänst. Deras telefonnummer är 010-157 80 00. Du hittar även mer information på deras hemsida (www.capcito.com)

Betyg

0 reviews
4.0

Recensioner av Capcito Företagslån

Recensera Capcito Företagslån

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Capcito Företagslån

Capcito Företagslån

Låneansökan hos Capcito Företagslån

Vi har avslutat vårt samarbete med Capcito Företagslån och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika företagslån!

Bästa företagslånet

Enligt oss erbjuder Corpia bästa företagslånen. Låna upp till 3 000 000 SEK!

Nej
Direktutbetalning
39% - 386%
Ränta

Företagslån som liknar Capcito Företagslån

Nej
Direktutbetalning
8% - 12%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2% - 24%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
Beror på bank
Ränta