500 - 600.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
3 månader - 15 år
Löptid
2.95% - 47.64%
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
Uppläggningsavgift
UC, Creditsafe, Bisnode
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån:

Företagsuppgifter

Matchbanker är en jämförelsetjänst för finansiella produkter (låneförmedlare). Baserat på dina behov och din ekonomiska situation, ger de dig en lånelista att välja ifrån. Du kan då enkelt välja mellan lån som är relevanta för dig. Men också som du med stor sannolikhet blir godkänd för. Tack vare sin utmärkta servicenivå och anpassade affärsmodell finns Matchbanker idag i hela 13 länder.

Hitta långivare via Matchbanker

Hos Matchbanker är det enkelt att hitta ett lån som passar dig men också dina behov. Oavsett om det gäller lån för en semester, bil, shopping eller för att samla dina dyra smålån. Så är detta sidan för dig. När du fyllt i din informations på deras sida så förser de dig men en utvald lista långivare. De lånen är dessutom anpassade för dig och dina behov. I listan finns alltid följande information:

Lån via Matchbanker

Matchbanker erbjuder förmedling av alla olika typer av lån. Eftersom konkurrensen på lånemarknaden är stor. Då är det ofta svårt och komplicerat att hitta ett alternativ som passar ens behov. Matchbanker förenklar sökandet genom att därav filtrera fram de alternativ som passar just dig och det du behöver. Du väljer helt enkelt vad du vill låna till och kompletterar med personlig information. Därefter presenterar Matchbanker en lista med all nödvändig information som är baserad på din ekonomiska situation och dina behov. Du kan låna upp till 600 000 kr. Hos vissa av Matchbankers samarbetspartners kan du låna pengar utan UC och även om du behöver låna trots betalningsanmärkningar. Det kan inte bli enklare att låna pengar än via Matchbanker.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Utbetalningstiden beror helt på vilken långivare du väljer. Allt från några timmar till ett par dagar men Matchbanker finns alltid där för att hjälpa dig. All information du kan tänkas behöver för att fatta rätt beslut finns tillgängliga på deras hemsida; www.matchbanker.se. Eftersom du inte lånar pengar direkt av Matchbanker. Så vänder du dig vid behov till respektive långivare om du känner att du behöver ytterligare information. Matchbanker finns tillgängligt för dig dygnet runt och strävar efter fullständig transparens. Det är för att du ska kunna göra ett klokt val som därav passar dina behov.

Betyg

0 reviews
3.0

Recensioner av Matchbanker

Recensera Matchbanker

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Matchbanker

Matchbanker