Matchbanker

Lånebelopp
500 - 600.000 kr
Löptid
3 månader - 15 år
Ränta
2.95% - 47.64%
Kreditupplysning
UC, Creditsafe, Bisnode
Betalningsanmärkning
Ok
Utbetalning
Direkt
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Matchbanker

 • ✔️ Ålder minst 18 år
 • ✔️ Övriga krav är olika för olika långivare

Matchbanker är en jämförelsetjänst för finansiella produkter (låneförmedlare). Baserat på dina behov och din ekonomiska situation, ger de dig en lånelista att välja ifrån. Du kan då enkelt välja mellan lån som är relevanta för dig. Men också som du med stor sannolikhet blir godkänd för. Tack vare sin utmärkta servicenivå och anpassade affärsmodell finns Matchbanker idag i hela 13 länder.

Hitta långivare via Matchbanker

Hos Matchbanker är det enkelt att hitta ett lån som passar dig men också dina behov. Oavsett om det gäller lån för en semester, bil, shopping eller för att samla dina dyra smålån. Så är detta sidan för dig. När du fyllt i din informations på deras sida så förser de dig men en utvald lista långivare. De lånen är dessutom anpassade för dig och dina behov. I listan finns alltid följande information:

 • Lånebelopp
 • Löptid
 • Nominella och effektiva räntor
 • Beräknad utbetalningstid
 • Krav för att kunna bli beviljad
 • För-och nackdelar

Tack vara utförlig information som samtliga lämpliga lånealternativ så är det därför sannolikt att du både sparar tid och pengar. Informationen som tillhandahålls är alltid fullständigt uppdaterad men också trovärdig. Matchbankers tjänster är helt gratis och du förbinder dig inte till någonting. Deras tjänster gör det enkelt att hitta ett lån som således passar just dig och det du behöver. Deras mission är att tillhandahålla erbjudanden som är rättvisa men också helt transparenta. Utan dolda avgifter och fallgropar.

Lån via Matchbanker

Matchbanker erbjuder förmedling av alla olika typer av lån. Eftersom konkurrensen på lånemarknaden är stor. Då är det ofta svårt och komplicerat att hitta ett alternativ som passar ens behov. Matchbanker förenklar sökandet genom att därav filtrera fram de alternativ som passar just dig och det du behöver. Du väljer helt enkelt vad du vill låna till och kompletterar med personlig information. Därefter presenterar Matchbanker en lista med all nödvändig information som är baserad på din ekonomiska situation och dina behov. Du kan låna upp till 600 000 kr. Hos vissa av Matchbankers samarbetspartners kan du låna pengar utan UC och även om du behöver låna trots betalningsanmärkningar. Det kan inte bli enklare att låna pengar än via Matchbanker.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Utbetalningstiden beror helt på vilken långivare du väljer. Allt från några timmar till ett par dagar men Matchbanker finns alltid där för att hjälpa dig. All information du kan tänkas behöver för att fatta rätt beslut finns tillgängliga på deras hemsida; www.matchbanker.se. Eftersom du inte lånar pengar direkt av Matchbanker. Så vänder du dig vid behov till respektive långivare om du känner att du behöver ytterligare information. Matchbanker finns tillgängligt för dig dygnet runt och strävar efter fullständig transparens. Det är för att du ska kunna göra ett klokt val som därav passar dina behov.

 

Matchbanker

 

Vårt omdöme om Matchbanker

Matchbanker är ett bra alternativ för alla typer av lån på upp till 600 000 kr. Ska du t.ex köpa en ny bil, renovera huset eller åka på semester så är Matchbanker därför stället för dig. Det är enkelt att ansöka om lån och man får därför alltid snabbt svar från Matchbanker. De har tyvärr ingen egen kundtjänst men man kan alltid vända sig direkt till den långivare man väljer. Den största fördelen med Matchbanker är att de tar fram de perfekta alternativen för just dina behov. Därmed är chanserna stora att Matchbankers lånelista passar både dig och din ekonomiska situation väl.

Fördelar

 • ✅ Godtar betalningsanmärkningar
 • ✅ Lånen är utan UC
 • ✅ Enkel och smidig låneprocess

Nackdelar

 • ❌ Betalar inte ut på helger

Vanliga frågor om Matchbanker

Är deras privatlån utan UC?
Erbjuder de direkta utbetalningar?
Vad har de för åldersgräns?
Godkänner de betalningsanmärkningar?