1000 - 20.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 mån - 3 år
Löptid
39.5% - 91.8%
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
380 kr
Uppläggningsavgift
Direkt
Utan UC

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 298,62% och nominell ränta 39,50%, 5 000 kr, över 30 dagar. Kostnaden är 555 kr per månad, totalt: 5605 kr

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
ViaConto Sweden AB
Telefon
Adress
Holländargatan 27, 113 59 Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 08:30 - 17:00
Lördag - Söndag: 10.00 - 16:00

Viaconto är långivaren för dig som är ute efter ett smidigt och flexibelt snabblån utan UC. De godtar betalningsanmärkningar och erbjuder dessutom direkta utbetalningar. De tillhör företaget Viaconto Sweden AB som har fokuserat på snabblån runt om i Europa. De har förmånliga räntor jämfört med deras konkurrenter och är en långivare som har fått utmärkt betyg av Trustpilot.

Snabblån utan UC hos Viaconto

Det som är till stor fördel med Viacontos snabblån är att de inte gör en kreditupplysning via Upplysningscentralen (UC). Det innebär således att dina framtida lån via UC inte kommer att bli påverkade av lånet du tar med Viaconto. Deras snabblån har en löptid som sträcker sig från 1 månad upp till 72 månader, vilket är till fördel för dig som vill antingen välja ett mer långsiktigt eller kortvarigt lån.

Ansök trots betalningsanmärkning

Viaconto tillåter dig dessutom att ansöka om lån trots att du har en betalningsanmärkning. De brukar dock ställa krav på att din anmärkning måste vara minst 6 månader gammal. Det du dock bör ta hänsyn till är att din ränta ofta kan bli höre ifall du har en betalningsanmärkning än om du inte skulle ha en. Därför är det viktigt att läsa igenom ditt låneavtal noggrant innan du beslutar dig för att acceptera det.

Räntor & avgifter

Det som är unikt för Viaconto är att de har relativt låga räntor för att vara ett snabblån. De har en årsränta (nominell ränta) som är på 39.5%. Däremot har de en effektiv ränta som är på 298.62%. Utöver räntorna har de dessutom en uppläggningsavgift på 380 kr och en administrationsavgift på 45 kr.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Ifall du vill komma i kontakt med Viaconto så är det inga konstigheter. Du kan enkelt och smidigt nå dem på antingen telefon, live-chatt eller mail. Deras telefonnummer är 075 757 50 23 och deras emailadress är info@viaconto.se. Öppettiderna är under bankdagarna mellan 08:30 – 17:00. Gällande utbetalningarna så betalar de ut direkt efter ditt lån har blivit beviljat. Ifall du är ute efter mer information så kan du besöka deras hemsida.

Betyg

0 reviews
5.0

Recensioner av Viaconto

Recensera Viaconto

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Recensera Viaconto

Viaconto