1000 - 20.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 mån - 6 år
Löptid
33% - 4568.91%
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
300 kr
Uppläggningsavgift
Direkt
Utan UC

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 38,48%, 1 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 128 kr per månad, totalt: 1 531 kr.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Ambrion Finans AB
Hemsida
Telefon
Adress
WTC, Södra järnvägsgatan 4
352 29 Växjö
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 
09:00 - 19:00
Lördag - Söndag: 11:00 - 18:00

Daypay är långivaren som beviljar ditt lån snabbt och enkelt. Vidare finns det två olika typer av lån som du kan välja mellan, antingen snabblån eller pluslån. Snabblån är lån upp till 10 000 kr. Deras Pluslån är lån från 10 000 kr men också upp till 20 000 kr. Vid snabblån gör Daypay inte någon kreditupplysning via UC. De gör det dock om du ansöker om ett pluslån. Hos Daypay kan personer med betalningsanmärkningar få lån beviljade.

Ansök om pengar hos Daypay

Den stora styrkan med Daypay är framförallt att tjänsten är så enkel och smidig att använda. Hela ansökningsprocessen sker nämligen på Daypays webbplats. Du börjar din ansökan med att ange hur mycket pengar du vill låna. Om du lånar mindre än 10 000 kr kommer Payday i sin tur inte att göra något kreditupplysning hos UC. Du kan emellertid välja att låna upp till 20 000 kr. Men då kommer de även att göra en UC kreditupplysning i samband med låneansökan. Vidare anger du kort lite information om dig själv och din ekonomiska situation. De använder det som grund till din ansökan. När allt sedan är ifyllt bekräftar du din ansökan med digitalt bankID och du får besked direkt på skärmen. Snabbt och enkelt, helt utan krångel.

Låna utan UC med betalningsanmärkning

Daypay är en seriös långivare. Således tar de sitt ansvar och gör en kreditupplysning hos UC. Det är om du ansöker om ett lån större än 10 000 kr. Skulle du emellertid bara behöva en mindre summa kan du hos Daypay få ett lån beviljat utan UC. De gör den istället via Creditsafe. Att slippa en kreditupplysning hos UC är bra, även om du skulle ha klarat kreditprövningen. Varje kreditupplysning som de gör påverkar nämligen din kreditvärdighet. Skulle du således få för många kreditupplysningar gjorda i ditt namn. Då kan du få svårt att få lån beviljat i framtiden. Väljer därför allt ett lån utan UC om du kan. Det som är till fördel som lånar hos Daypay. Det är att du också kan låna ifall du har betalningsanmärkningar.

Räntor & avgifter hos Daypay

Hur bra Daypay än må vara, så är de också en av de dyrare lånen vi har listade hos Hittadittlån. Fördelen är att de har en fast årsränta som är på 39% som är samma för alla, oavsett om du har en bra eller dålig ekonomi. Deras effektiva ränta är dock mellan 69.95% och 4568.91%. De har dessutom en uppläggningsavgift (300 kr) och en administrationsavgift (39 kr). Därför kan man anse Daypay som oförmånliga. Däremot accepterar de både betalningsanmärkningar och de gör heller ingen UC, vilket är till stor fördel.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Utbetalning av lånet kan i många fall ske bara inom en timme. Det beror lite på när du ansöker samt vilken bank du har. Om du har Handelsbanken eller Swedbank får du i sin tur pengarna in på kontot inom en timme. Det är från det att du fått din ansökan beviljad. Utbetalning sker alla dagar i veckan, men bara under ordinarie öppettider. Skulle du ha någon annan bank så betalar de ut lånet samma dag om du ansöker innan klockan 14:00. Ansöker du efter klockan 14:00 blir utbetalningen istället nästkommande dag. Kundtjänst finns tillgänglig vardagar mellan klockan 09:00 – 19:00 och helgdagar 11:00 – 18:00. Är du dock ute efter mer information så kan du besöka deras hemsida (www.daypay.se).

Betyg

0 reviews
5.0

Recensioner av Daypay

Recensera Daypay

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Recensera Daypay

Daypay