Pengino

Lånebelopp
5000 - 600.000 kr
Löptid
1 - 20 år
Ränta
3.6% - 33.4%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Ok
Utbetalning
3 - 5 dagar
Gå till ansökan
Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Krav på att få låna hos Pengino

 • ✔️ Minst 23 år gammal
 • ✔️ Folkbokförd i Sverige
 • ✔️ Ha en fast årsinkomst på över 100 000 kr
 • ✔️ Du får inte ha ett skuldsaldo hos Kronofogden

Pengino är låneförmedlaren som brinner för att hitta det bästa lånealternativet för just dig. När du ansöker om ett lån hos Pengino. Då är det systerföretaget Freedom Finance som jämför över 25 olika långivare och presenterar erbjudanden till dig att välja mellan.

Den största skillnaden mellan att själv jämföra olika alternativa långivare och att låta Pengino göra det. Det är att de i sin tur endast kommer att göra en enda UC på dig. Din kreditvärdighet blir således påverkad minimalt. Du kan också ansöka om lån på upp till 600 000 kr. Du kan naturligtvis använda pengarna till precis vad du vill. Att ansöka är även otroligt smidigt. Det tar dessutom bara ett par minuter och du kan räkna med väldigt snabbt svar. När du väl tackat ja till ett lån via Pengino och du signerat med bankID. Då har du pengarna på ditt konto inom 3 – 5 arbetsdagar.

Jämför privatlån hos Pengino

Att ansöka om ett privatlån via Pengino är verkligen otroligt smidigt men också helt gratis. Du anger hur mycket du vill låna samt den återbetalningstid som du önskar. Du kan dessutom låna upp till 600 000 kr med en längsta återbetalningstid på 20 år. Därefter fyller du i dina kontaktuppgifter och syftet med lånet. Sedan startar du således en enkel ansökan genom att legitimera dig med bankID.

Hur du ansöker

Att ansöka om ett lån via Pengino är väldigt enkelt. Allting sker dessutom helt digitalt och inga jobbiga papper behöver du heller skriva på. Det du gör är att gå in på deras hemsida därefter gör du följande:

 1. Fyll i lånebelopp och nödvändiga uppgifter (såsom namn och kontaktuppgifter)
 2. Därefter gör de en UC på dig
 3. Sedan får du flertal låneerbjudanden framför dig
 4. Du väljer det lån som passar dig och dina behov bäst
 5. De betalar därefter ut pengarna (utbetalningstiderna kan dock variera)

Räntor & avgifter hos Pengino

Pengino är en låneförmedlare som verkligen har tänkt på räntorna de erbjuder dig. Eftersom de är en låneförmedlare så har de inga egna räntor. Däremot har långivarna som de listar en nominell ränta mellan 2.95% och 29.9%. Deras effektiva ränta är dock mellan 2.99% och 34.36%. De har dessutom inga dolda avgifter såsom administrationsavgift eller uppläggningsavgifter. Därför är Pengino helt klart en bra låneförmedlare som är ute efter schyssta lån utan några dyra avgifter.

Återbetalning

Återbetalningen av ditt lån sker månadsvis. Kostnaden beror på vilken ränta du får samt lånebelopp och återbetalningstid. Du kan naturligtvis återbetala hela ditt lån precis när du vill. Du kan även betala in extra när du vill det för att snabbare lösa lånet. I det erbjudande som du blir presenterad med efter din ansökan kommer det alltid att finnas klar men även tydlig information. Det gäller både återbetalning, månadskostnad och totalkostnad.

Kundservice och öppettider

Om du har några frågor gällande Penginos tjänster så kan du alltid skicka e-post till dem. Ifall du har frågor så hänvisar de dig till Freedom Finance för kundservice. Det är just på grund av att de samarbetar med varandra. Söker du mer information? Besök gärna deras hemsida (www.pengino.se).

 

Pengino

 

Vårt omdöme om Pengino

Sammanfattningsvis är Pengino en mycket bra jämförelsetjänst för privatlån. Med över 25 långivare att välja mellan. Då kommer det inte vara svårt att hitta lånet som passar just dina behov och ekonomiska situation. Att det dessutom bara innebär en enda UC är en stor fördel. Ansökan är helt gratis och säker eftersom allting sker genom en krypterad SSL-anslutning.

Fördelar

 • ✅ Över 25 långivare som kommer att tävla om att ge dig bästa villkor
 • ✅ Snabbt, smidigt och säkert
 • ✅ Enkelt att ansöka
 • ✅ Upp till 600 000 kr med en återbetalningstid på upp till 20 år
 • ✅ Endast en kreditupplysning från UC

Nackdelar

 • ❌ Det går inte att kontakta Pengino på telefon
 • ❌ 3 - 5 arbetsdagar för att få pengarna på kontot vilket är något längre än genomsnittet

Vanliga frågor om Pengino

Gör Pengino sina kreditupplysningar via UC?
Tillåter Pengino att jag har betalningsanmärkningar?
När kan jag räkna med att få mina pengar utbetalda?
Vad har de för åldersgräns?