5000 - 600.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 20 år
Löptid
3.6% - 33.4%
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
0 kr
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 3,66%, 5 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 468 kr per månad, totalt: 5 621 kr

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Firstborn Aps
Hemsida
Telefon
Adress
Toldbodgade 51, 3. TV, 1253 Köpenhamn
Kundtjänst
Måndag-Söndag: 00:00 - 23:59

Pengino är låneförmedlaren som brinner för att hitta det bästa lånealternativet för just dig. När du ansöker om ett lån hos Pengino. Då är det systerföretaget Freedom Finance som jämför över 25 olika långivare och presenterar erbjudanden till dig att välja mellan.

Jämför privatlån hos Pengino

Att ansöka om ett privatlån via Pengino är verkligen otroligt smidigt men också helt gratis. Du anger hur mycket du vill låna samt den återbetalningstid som du önskar. Du kan dessutom låna upp till 600 000 kr med en längsta återbetalningstid på 20 år. Därefter fyller du i dina kontaktuppgifter och syftet med lånet. Sedan startar du således en enkel ansökan genom att legitimera dig med bankID.

Hur du ansöker

Att ansöka om ett lån via Pengino är väldigt enkelt. Allting sker dessutom helt digitalt och inga jobbiga papper behöver du heller skriva på. Det du gör är att gå in på deras hemsida därefter gör du följande:

Räntor & avgifter hos Pengino

Pengino är en låneförmedlare som verkligen har tänkt på räntorna de erbjuder dig. Eftersom de är en låneförmedlare så har de inga egna räntor. Däremot har långivarna som de listar en nominell ränta mellan 2.95% och 29.9%. Deras effektiva ränta är dock mellan 2.99% och 34.36%. De har dessutom inga dolda avgifter såsom administrationsavgift eller uppläggningsavgifter. Därför är Pengino helt klart en bra låneförmedlare som är ute efter schyssta lån utan några dyra avgifter.

Återbetalning

Återbetalningen av ditt lån sker månadsvis. Kostnaden beror på vilken ränta du får samt lånebelopp och återbetalningstid. Du kan naturligtvis återbetala hela ditt lån precis när du vill. Du kan även betala in extra när du vill det för att snabbare lösa lånet. I det erbjudande som du blir presenterad med efter din ansökan kommer det alltid att finnas klar men även tydlig information. Det gäller både återbetalning, månadskostnad och totalkostnad.

Kundservice och öppettider

Om du har några frågor gällande Penginos tjänster så kan du alltid skicka e-post till dem. Ifall du har frågor så hänvisar de dig till Freedom Finance för kundservice. Det är just på grund av att de samarbetar med varandra. Söker du mer information? Besök gärna deras hemsida (www.pengino.se).

Betyg

0 reviews
3.0

Recensioner av Pengino

Recensera Pengino

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Pengino

Pengino

Låneansökan hos Pengino

Vi har avslutat vårt samarbete med Pengino och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika lån!

Vi rekommenderar

Loanstep erbjuder räntefria lån i upp till 7 dagar. Låna upp till 25 00 SEK!

Nej
Direktutbetalning
15.4% - 38.4%
Ränta

Snabblån som liknar Pengino

Nej
Direktutbetalning
3.01 - 29.27 %
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 26.9%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 29.27%
Ränta