5000 - 600.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 18 år
Löptid
2.99% - 29.90%
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 3,03%, 5 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 425 kr per månad, totalt: 5 105 kr.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Freedom Finance Kreditservice AB
Telefon
Adress
Box 1068
262 21 Ängelholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00
Lördag - Söndag: 08:00 - 15:00

Freedom Finance är en låneförmedlare som erbjuder dig att jämföra men också ansöka om olika privatlån. Du kan ansöka om upp till 600 000 kr. Freedom Finance är kopplat till över 30 olika banker som alla kommer att ta emot din låneansökan. Du gör emellertid bara en ansökan och kommer därför bara att få en kreditupplysning hos UC. Att jämföra lån med Freedom Finance är dessutom inte bara väldigt smidigt, det är dessutom helt gratis.

Jämför privatlån hos Freedom Finance

Att jämföra och ansöka om privatlån hos dem är både snabbt men även enkelt. Ansökan tar i sin tur bara två minuter att genomföra. Till att börja med anger du hur mycket du vill lån och hur lång återbetalningstid du vill för ditt lån. Du kommer då få en uppskattning på ungefär vad lånet kommer att kosta dig per månad. Det är emellertid inte säkert att detta kommer stämma exakt. Kostnaden och räntan bestämmer de beroende på hur din UC ser ut. Hög kreditvärdighet kommer att resultera i bättre ränta.

Billån

Om du hittat din drömbil men också vill köpa den kan du oftast ta ett billån med bilen som insats. Billånet kan emellertid inte stå för hela betalningen av bilen. Vanligtvis måste du därför betala minst 20% av bilen i kontantinsats direkt vid köpet. Har då inte tillräckligt med kapital för att betala kontantinsatsen. Då kan Freedom Finance hjälpa dig att ta ett lån till den. Eftersom Freedom Finance är ett vanligt privatlån behöver du inte ange vad du ska använda lånet till. Det passar därmed perfekt för att låna pengar till handpenning på en bil.

Utbetalning, kundservice och öppettider

När det sedan kommer till utbetalningen av ditt lån beror det på vilket bank du väljer att låna av. Själva jämförelsen tar normalt 24 timmar att genomföra. Sedan måste även du välja vilket lån du vill ha samt skriva under skuldebrevet. Det är först därefter de kan betala ut ditt lån. Hos de långivare som tillåter signering med bankID går processen således snabbare. Räkna emellertid med att det kommer ta totalt 3–5 dagar innan du har pengarna inne på ditt bankkonto.

Betyg

0 reviews
4.0

Recensioner av Freedom Finance

Recensera Freedom Finance

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Freedom Finance

Freedom Finance