Lån för alla

Lånebelopp
5000 - 600.000 kr
Löptid
1 - 15 år
Ränta
2.95% - 33.83%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Ok
Utbetalning
3 - 5 dagar
Gå till ansökan
Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Krav på att få låna hos Lån för alla

  • ✔️ Minst 18 år gammal
  • ✔️ Årsinkomst på minst 100 000 kr
  • ✔️ Inget skuldsaldo hos Kronofogden
  • ✔️ Ingen pågående skuldsanering

Lån för alla är en låneförmedlare som i sin tur är en del av Freedom Finance. Här kan du ansöka om ett privatlån från 5000 kr men också upp till 600 000 kr. Räntan är individuell och kommer är förmånlig enligt jämfört med många andra. Det är först efter godkänd ansökan du får vet exakt ränta för ditt lån. Vidare är ansökningsprocessen helt digital. Du kan låna pengar till vad du vill, som exempelvis en husrenovering eller inköp av en ny bil. De förmedlar lån till banker och långivare, och beviljar inte lån själva.

Jämför privatlån hos Lån för alla

Hos Lån för alla kan du ansöka om privatlån från 5000 kr men också upp till 600 000 kr. Om du vill ansöka om ett lån gör du i sin tur det direkt på deras hemsida. Där fyller du i första steget i hur mycket du vill låna samt vilken återbetalningstid du vill ha. I nästa steg anger du personuppgifter om dig själv. Exempelvis måste du fylla i personnummer, epost och mobiltelefonnummer. Därefter kommer du även bli tvungen att ange lite information om boende och arbete. Sedan är ansökan klar och Lån för alla kan börja granska den. De kommer även att göra en kreditupplysning för att kontrollera din kreditvärdighet. Du behöver dock inte ange någon säkerhet för ditt lån. Om du gör det kan chanserna att lån blir beviljat är väsentligt högre.

Ansök med betalningsanmärkning

En stor fördel med dem är att även personer med betalningsanmärkningar kan ansöka om lån. Kraven är emellertid lite annorlunda. Du kan dessutom bara ansöka om lån på upp till och 200 000 kr. För att ansöka om lån med betalningsanmärkningar måste du däremot ha en årsinkomst på minst 110 000 kr. De kräver att du är mellan 20 – 73 år gammal och inte har någon pågående skuldsanering eller skuld hos Kronofogden.

Räntor & avgifter hos Lån för alla

Eftersom Lån för alla inte är en egen långivare så kan räntorna och avgifterna variera beroende på vilken långivare du vänder dig till. Däremot så är den nominella räntan alltid mellan 2.99% och 34.36%. Deras effektiva ränta är dock mellan 2.95% och 29.9%. Det som vi verkligen gillar med Lån för alla är att det inte heller tillkommer några dolda avgifter. Till exempel så har de varken en uppläggningsavgift eller en administrationsavgift. Därför är de en av våra favoriter när det kommer till låneförmedlare.

Utbetalning, kundservice och öppettider

När du får ditt slutliga låneerbjudande får du även ett skuldebrev. Du måste skriva under det för att de ska betala ut lånet. Efter att undertecknat avtal har kommit vidare till Lån för alla. Då kan du räkna med att få pengarna inom 5 dagar. Det kan gå snabbare, beroende på vi långivare som du använder dig av. Om du har frågor kan du alltid skicka ett e-post till Lån för alla. De garanterar svar inom 24 timmar. Är du ute efter mer information? Besök gärna deras hemsida (www.lanforalla.se).

 

Lån för alla

 

Vårt omdöme om Lån för alla

Lån för alla är en enkel och informationsrik sida för dig som vill ansöka om ett privatlån. En stor fördel är att även du med betalningsanmärkningar kan ansöka om lån hos dem. Dessutom kan här få ett lån med mycket rimliga räntekrav. En nackdel är att utbetalningstiden är relativt lång. Har du tid att vänta är dock Lån för alla ett bra alternativ för att hitta det bästa lånet.

Fördelar

  • ✅ Godtar ansökningar från personer med betalningsanmärkningar
  • ✅ Förmånlig ränta
  • ✅ Hög maxkredit på 600 000 kr

Nackdelar

  • ❌ Lång utbetalningstid
  • ❌ Många steg att gå igenom i ansökningsformuläret

Vanliga frågor om Lån för alla

Vad har Lån för Alla för omdöme?
På vilket sätt når jag dears kundtjänst?
Hur stor årsinkomst behöver jag ha för att ansöka om lån via dem?
Tillåter Lån för alla att jag har aktiv skuldsaldo hos Kronofogden?