Financier

Lånebelopp
10.000 - 600.000 kr
Löptid
10 dagar - 15 år
Ränta
3.7% - 26.9%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
1 - 3 dagar
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Financier

  • ✔️ Du är över 20 år
  • ✔️ Årsinkomst på minst 230 000 kr
  • ✔️ Inga betalningsanmärkningar

Financier är en låneförmedlare som samarbetar med Axo Finans och tillsammans hjälper de dig att således jämföra olika lån. Via Financier kan du bland annat ansöka om privatlån på upp till 600 000 kr. Ansökan blir i sin tur skickad till 22 långivare.  Vidare är ansökningsprocessen helt digital. Dessutom är den väldigt snabb att använda. Du kan även få låneerbjudande redan samma dag om du ansöker på en vardag. Tjänsten är för den delen helt gratis men också icke-bindande.

Jämför privatlån hos Financier

Att jämföra olika privatlån har aldrig varit enklare. Allt du behöver göra är således att gå till Financiers hemsida. Där hittar du i sin tur ett formulär som du ska fylla i. Till att börja med anger du summan som du vill låna. Det gäller även hur lång tid du vill betala tillbaka lånet. De kommer att ge dig en uppskattning på vad det kommer att kosta dig varje månad när du ska betala. Den exakta ränta kommer emellertid att bli bestämd av den långivare som du väljer. Utfallet av din kreditupplysning påverkar också. Sedan fyller du i lite andra personliga uppgifter såsom exempelvis personnummer och namn.

Ansökan signerar du avslutningsvis med hjälp av bankID eller mobilt bankID. Financier skickar då din ansökan till olika banker som får återkomma med ett låneerbjudande. Vanligtvis får du  svar efter ungefär ett dygn. Du väljer då något av lånen, eller att helt avstå från att låna pengar. Det är upp till dig, då ansökan är helt bindnings-fri.

Samla dina lån med Financier

Många använder Financier för att hitta en långivare av ett så kallat samlingslån. Samlingslån innebär således att du tar ett större lån i syfte att finansiera avbetalning av mindre, dyra, sms lån och smålån. Ett samlingslån gör att du troligtvis kan få betydligt lägre ränta eftersom du lånar en större summa pengar. Dessutom få du betydligt bättre översikt över din ekonomi om du har ett stort lån istället för flera små. Med Financier kan du redan i förväg jämföra olika lån. Det är så att du i sin tur är säker på att ett samlingslån faktiskt skulle löna sig. Med andra ord; Financier kan därav hjälpa dig att spara pengar varje månad.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Utbetalningen av ditt lån sker oftast 1–3 bankdagar efter det att du har skrivit under ditt skuldebrev. Hur lång återbetalningstid du har beror dock på om du signerar ansökan digitalt eller inte. Det beror även på vilken bank du väljer att låna pengar av. För alla eventuella frågor som rör villkoren runt ditt lån men också din utbetalningstid. Då är det bäst att ta direkt kontakt med banken. Skulle du ha frågor som rör Financier finns ingen information på deras hemsida (www.financier.se) om hur du kontaktar dem. Tjänsten är dock ett samarbete med Axo Finans och vi rekommenderar därför att du kontaktar Axo Finans direkt.

 

Financier

 

Vårt omdöme om Financier

Financier förmedlar ansökningar om jämförelser av lån till Axo Finans. Eftersom Financier själva har mycket lite information på sin hemsida. Då kan det vara bra att använda Axo Finans direkt för den som känner sig osäker på hur tjänsten fungerar. Financier är emellertid både gratis och bindnings-fri att använda sig av. Därav finns det ingen anledning för den erfarne att inte använda sig av den här hemsidan.

Fördelar

  • ✅ Enkel ansökningsprocess med smidigt digital underskrift via bankID
  • ✅ Jämför lån från 22 olika långivare genom en enkel ansökan
  • ✅ Gratis och bindningsfri ansökan

Nackdelar

  • ❌ Lite information på hemsidan
  • ❌ Kundtjänst saknas