Axo finans

Lånebelopp
5000 - 600.000 kr
Löptid
1 - 18 år
Ränta
2.95% - 26.9%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
1 - 3 bankdagar
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Axo finans

  • ✔️ Krav på fast anställning alternativt vara pensionär, egen företagare eller ha vikariat
  • ✔️ Måste ha fyllt minst 18 år
  • ✔️ Månadsinkomst på minst 10 000 kr

Ansökningsprocessen hos Axo Finans

Direkt på deras webbplats kan du ange det belopp du skulle vilja låna. Det visar att du kan ta ett privatlån utan säkerhet mellan 5 000 till 600 000 kr. Efter du har klickat nästa får du slutligen möjligheten att välja din återbetalningstid. Där får du fylla i din e-mailadress samt telefonnummer. När du har klickat igenom din ansökan sker en automatisk kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC). Axo finans är en låneförmedlare. Det vill säga att de skickar ut din ansökan till sina samarbetspartners som sedan erbjuder dig olika erbjudanden. En stor fördel är att de endast tar en UC men ger dig erbjudanden från deras 20+ samarbetspartners. Erbjudandet gäller i 30 dagar alltså har du ingen brådska.

Snabblån hos Axo Finans

Eftersom Axo Finans är en låneförmedlare så erbjuder de flertal lån, inte bara privatlån. De erbjuder också snabblån som kan vara till fördel för dig som är ute efter ett mindre lån under kortare tid. Det du gör är som tidigare nämnt att gå in på deras hemsida och välja ett mindre belopp. Då kommer du bli erbjuden lån från deras långivare som erbjuder snabblån. Det är något som vi verkligen gillar med dem, deras flexibilitet.

Samla dina smålån

Det som vi tycker är till stor fördel med Axo finans är att de erbjuder dig att samla dina lån. Samlingslån är fördelaktigt för dig som har flertal mindre lån som du vill göra till ett större. Det kan leda till att du får sänkt månadskostnad men också lägre ränta. Vi anser att det är mycket förmånligt för dig som är ute efter att organisera din ekonomi och har svårt att hålla reda på alla dina lån.

Ränta

Direkt på deras webbplats ser du ett räkneexempel som dessutom visar hur ett upplägg av ditt privatlån ser ut. De har en startavgift på 495 kr och avikostnaden ligger på 35 kr per månad. Eftersom Axo finans är en låneförmedlare får du olika erbjudanden från deras samarbetspartners med olika räntor. Den individuella räntan ligger mellan 2,95% till 24%. Du kan få erbjudanden inom det spannet beroende på samarbetspartner samt din betalningsförmåga. Det vi framförallt gillar med Axo Finans är att de har väldigt låg ränta jämfört med deras konkurrenter.

Kundservice och öppettider

Deras support har öppet måndag till torsdag mellan 08:30 – 18:00 men också fredagar har öppet mellan 08:30 – 16:00. Lördagar har stängt och söndagar har öppet mellan 10:00 – 14:00. Du når kundservicen antingen via telefon eller email. Det finns även ett alternativ att de ringer upp dig om du lämnar ditt telefonnummer till dem. Är du ute efter mer information kan du gå in på deras hemsida (www.axofinans.se).

 

Axo finans

 

Vårt omdöme om Axo finans

Axo finans är en av de största låneförmedlarna inom privatlån utan säkerhet och vi kan därför verkligen rekommendera dem. De har verkligen dig som kund i fokus och hjälper dig från start till slut. Vi tycker att du har en stor fördel för dig som kund. Eftersom att de endast tar en UC och du får flertal alternativ från alla deras samarbetspartners!

Fördelar

  • ✅ Smidig och enkel låneprocess
  • ✅ Ställer fram flertal låneerbjudanden
  • ✅ Konkurrenskraftiga räntor

Nackdelar

  • ❌ Kreditupplysningen sker hos UC
  • ❌ De har en startavgift på 495 kr

Vanliga frågor om Axo finans

Gör Axo Finans sin kreditupplysning via UC?
Hur snabbt får man sina pengar utbetalda?
Vilka låneformer erbjuder de?
Vad har Axo Finans fått för omdöme?