Compari

Lånebelopp
5000 - 600.000 kr
Löptid
1 - 15 år
Ränta
2.95% - 22.59%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
2 - 5 dagar
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Compari

  • ✔️ Du är över 18 år
  • ✔️ Du har ett giltigt BankID
  • ✔️ Specifika krav från respektive långivare eller bank kan förekomma

Compari är en låneförmedlare som jämför privatlån. Hos de kan du jämföra lån på upp till 600 000 kr. Compari samarbetar med låneförmedlaren Sambla som i sin tur har samarbete med över 30 trovärdiga långivare och banker. Att använda sig av en låneförmedlare är ett bra sätt att få ett billigt lån. Vi rekommenderar därför att alltid använda Compari eller en annan låneförmedlare innan du tar ett lån. Det ger dig bäst möjliga lån till lägsta möjliga ränta.

Jämför lån hos Compari

Det kan vid många tillfällen i livet komma stunder då du akut behöver får ett privatlån beviljat. Då är det bra att vara säker på att det lån du tar är så förmånligt som möjligt. Det finns många lån som kan bli onödigt dyra. Därför ska du givetvis se till att ditt lån inte kostar mer än det måste göra. För att se till att du får bästa möjliga lån. Då rekommenderar vi att du använder en låneförmedlare som jämför olika lån. Detta är precis vad Compari gör. Som vi tidigare nämnt samarbetar Compari med Sambla. Sambla i sin tur arbetar med 30 olika långivare och banker som erbjuder privatlån på upp till 600 000 kr.

Att ansöka om lånet är enkelt, även inte alls bindande. Du fyller i information om dig själv men också ditt lån på Compari.se. Exempelvis behöver Compari information om hur mycket du vill låna samt hur lång återbetalningstid du vill ha. Hela ansökan tar runt 4 minuter att genomföra. Du signerar i sin tur enkelt din ansökan direkt på datorn med hjälp av ditt digitala bankID eller mobila bankID på telefonen. Svar får du oftast redan samma dag. Ansökan är helt kostnadsfri och inte bindande.

Samlingslån via Compari

Om du sedan tidigare har flera mindre lån kan du använda Compari för att samla dina lån. Att samla lån är ofta ett bra sätt att därav få bättre överblick över din ekonomi. Dessutom kan du förhoppningsvis även sänka kostnaden för dina lån. Mindre lån innebär vanligtvis hög ränta. Om du har flera sms lån och snabblån bör du således försöka betala av de direkt. Kan du inte det finns samlingslån som ett alternativ. Tanken är att du då räknar ihop summan för alla dina mindre lån. Sedan går du till Compari men också fyller i den totala summan och ansöker om en lånejämförelse hos dem. Eftersom den totala summan är högre kommer du troligtvis även att få lägre ränta via Compari. Du kan då acceptera det lånet, och sedan använda pengarna för att betala av alla dina andra smålån.

Ränta

Eftersom Compari är en låneförmedlare så varierar räntorna väldigt mycket. Till exempel om du skulle besluta dig om att ansöka om ett mindre privatlån, du får du oftast högre ränta. Tar du däremot ett större privatlån med lång återbetalningstid, då får du förmodligen låg ränta. Dock så sträcker sig deras effektiva ränta från 3,01% upp till 22,59%. Deras fasta ränta är alltid ifrån 2,95%. Det tycker vi är väldigt förmånligt jämfört med många konkurrenter. Därför kan vi starkt rekommendera Compari som är ute efter ett schysst privatlån.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Utbetalning av ditt lån kommer att ske direkt via respektive bank. Det är även med dem du skriver ditt skuldebrev och förbinder dig till lånet. Således kan utbetalningstiden variera. Allt beroende på vilken bank du väljer att låna pengar utav. Du måste dock godkänna lånet innan de betalar ut. Om du har några frågor finns Samblas kundtjänst tillgänglig för dig. Vanligtvis får du svar redan inom en timme. Du är emellertid garanterad svar inom ett dygn. Du kan antingen kontakta Sambla via epost [email protected] eller via telefon på telefonnummer 0770-22 01 80. Är du ute efter mer information så kan du alltid besöka deras hemsida.

 

Compari

 

Vårt omdöme om Compari

Sammanfattningsvis är Compari en bra tjänst för dig som funderar på att ta ett lån. Men som också vill jämföra vilka olika alternativ som finns. Fördelen med Compari är att det är helt gratis och inte bindande på något sätt. Dessutom får du snabbt svar. Det är emellertid svårt att uttala sig om utbetalningsfördelar och liknande eftersom Compari endast jämför lån. Dessutom är tjänsten direkt kopplad till Sambla och du kan likväl jämföra dina lån direkt hos dem. Hos Sambla kan du dessutom få hjälp hos kundtjänst om du har frågor.

Fördelar

  • ✅ Jämför lån direkt för bästa möjliga lånevillkor
  • ✅ Ansök på mindre än 5 minuter
  • ✅ Helt kostnadsfritt och garanterat icke-bindande

Nackdelar

  • ❌ Ingen egen kundtjänst
  • ❌ Knapp information om de olika långivarna och bankerna som ingår i jämförelsen

Vanliga frågor om Compari

Hur stora lån erbjuder Compari?
Godkänner de betalningsanmärkningar?
Gör de kreditupplysning via UC?
Kräver Compari att jag har ett BankID?