5000 - 600.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 15 år
Löptid
2.95% - 22.59%
Ränta
Inte ok
Betalningsanmärkning
0 kr
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 2,99%, 5 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 425 kr per månad, totalt: 5 103 kr.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Firstborn Aps
Hemsida
Telefon
Adress
Toldbodgade 51, 3. TV
1253 Copenhagen K
Denmark
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 
Stängt
Lördag - Söndag: Stängt

Compari är en låneförmedlare som jämför privatlån. Hos de kan du jämföra lån på upp till 600 000 kr. Compari samarbetar med låneförmedlaren Sambla som i sin tur har samarbete med över 30 trovärdiga långivare och banker. Att använda sig av en låneförmedlare är ett bra sätt att få ett billigt lån. Vi rekommenderar därför att alltid använda Compari eller en annan låneförmedlare innan du tar ett lån. Det ger dig bäst möjliga lån till lägsta möjliga ränta.

Jämför lån hos Compari

Det kan vid många tillfällen i livet komma stunder då du akut behöver får ett privatlån beviljat. Då är det bra att vara säker på att det lån du tar är så förmånligt som möjligt. Det finns många lån som kan bli onödigt dyra. Därför ska du givetvis se till att ditt lån inte kostar mer än det måste göra. För att se till att du får bästa möjliga lån. Då rekommenderar vi att du använder en låneförmedlare som jämför olika lån. Detta är precis vad Compari gör. Som vi tidigare nämnt samarbetar Compari med Sambla. Sambla i sin tur arbetar med 30 olika långivare och banker som erbjuder privatlån på upp till 600 000 kr.

Samlingslån via Compari

Om du sedan tidigare har flera mindre lån kan du använda Compari för att samla dina lån. Att samla lån är ofta ett bra sätt att därav få bättre överblick över din ekonomi. Dessutom kan du förhoppningsvis även sänka kostnaden för dina lån. Mindre lån innebär vanligtvis hög ränta. Om du har flera sms lån och snabblån bör du således försöka betala av de direkt. Kan du inte det finns samlingslån som ett alternativ. Tanken är att du då räknar ihop summan för alla dina mindre lån. Sedan går du till Compari men också fyller i den totala summan och ansöker om en lånejämförelse hos dem. Eftersom den totala summan är högre kommer du troligtvis även att få lägre ränta via Compari. Du kan då acceptera det lånet, och sedan använda pengarna för att betala av alla dina andra smålån.

Ränta

Eftersom Compari är en låneförmedlare så varierar räntorna väldigt mycket. Till exempel om du skulle besluta dig om att ansöka om ett mindre privatlån, du får du oftast högre ränta. Tar du däremot ett större privatlån med lång återbetalningstid, då får du förmodligen låg ränta. Dock så sträcker sig deras effektiva ränta från 3,01% upp till 22,59%. Deras fasta ränta är alltid ifrån 2,95%. Det tycker vi är väldigt förmånligt jämfört med många konkurrenter. Därför kan vi starkt rekommendera Compari som är ute efter ett schysst privatlån.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Utbetalning av ditt lån kommer att ske direkt via respektive bank. Det är även med dem du skriver ditt skuldebrev och förbinder dig till lånet. Således kan utbetalningstiden variera. Allt beroende på vilken bank du väljer att låna pengar utav. Du måste dock godkänna lånet innan de betalar ut. Om du har några frågor finns Samblas kundtjänst tillgänglig för dig. Vanligtvis får du svar redan inom en timme. Du är emellertid garanterad svar inom ett dygn. Du kan antingen kontakta Sambla via epost [email protected] eller via telefon på telefonnummer 0770-22 01 80. Är du ute efter mer information så kan du alltid besöka deras hemsida.

Betyg

0 reviews
3.0

Recensioner av Compari

Recensera Compari

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Compari

Compari

Låneansökan hos Compari

Vi har avslutat vårt samarbete med Compari och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika lån!

Vi rekommenderar

Loanstep erbjuder räntefria lån i upp till 7 dagar. Låna upp till 25 00 SEK!

Nej
Direktutbetalning
15.4% - 38.4%
Ränta

Snabblån som liknar Compari

Nej
Direktutbetalning
3.01 - 29.27 %
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 26.9%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 29.27%
Ränta