5000 - 600.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 18 år
Löptid
2.95% - 39.5%
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
0 kr
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 3,03%, 5 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 425 kr per månad, totalt: 5 105 kr

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Sambla AB
Telefon
Adress
Strandvägen 5B
114 51 Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 09:00 - 20:30
Lördag - Söndag: Stängt

Sambla är en låneförmedlare som har blivit en stor favorit hos oss på Hittadittlån. De har som mål att göra det enklare för privatpersoner som är i behov av lån. Främst för dom som har dragit på sig flertal smålån som också är i behöv av att samla allt i ett. Sambla etablerades 2014 och har redan idag ett fantastiskt omdöme på Trustpilot.

Samlingslån och privatlån hos Sambla

Det som Sambla främst fokuserar sig på är just samlingslån. Det innebär i sin tur att du som har flertal olika smålån med dyra räntor. Du kan alltså samla dem och göra smålånen till ett enda större. Detta kan leda till att du sänker dina månadskostnader och kan även få lägre ränta. En stor fördel med deras samlingslån är att du kan ansöka trots många förfrågningar hos UC.

Ansök om lån trots betalningsanmärkningar

Något som vi ser som en stor fördel hos Sambla är faktumet att de tillåter betalningsanmärkningar. Det är bra för dig som tidigare har haft svårt att få lån beviljat på grund av det. Däremot kan det bli högre ränta om du ansöker med anmärkning. Det är på grund av att det kan bli riskabelt för långivarna. Därför bör du alltid läsa igenom ditt låneavtal noggrant innan du godkänner det.

Räntor & avgifter hos Sambla

Det vi gillar med Sambla är att de både erbjuder olika typer av snabblån och privatlån. Men det som sticker ut är de förmånliga räntorna. Visserligen är det inte Sambla själva som erbjuder lånen, eftersom de förmedlar dem. De lån som de förmedlar har en årsränta som sträcker sig från 2.95% upp till 26.5%. Den effektiva räntan är dock mellan 2.99% upp till 29.97%. De har heller inte några egna avgifter, vilket vi starkt gillar.

Utbetalningar, kundservice och öppettider

När det gäller deras utbetalningar så kan det variera väldigt mycket. Det är på grund av att det är flertal banker som har olika utbetalningstider. Deras kundservice är väldigt bra och de har även öppet varje vardag. Öppettiderna är mellan 09:00 – 20:30 på måndagar, tisdagar och torsdagar. Onsdagar är öppna mellan 13:00 – 20:30 och fredagar 09:00 – 17:00. Är du dock ute efter mer information så kan du besöka deras hemsida (www.sambla.se).

Betyg

0 reviews
5.0

Recensioner av Sambla

Recensera Sambla

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Sambla

Sambla