Sambla

Lånebelopp
5000 - 600.000 kr
Löptid
1 - 18 år
Ränta
2.95% - 39.5%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Ok
Utbetalning
1 - 5 dagar
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Sambla

  • ✔️ Åldersgräns på 18 år
  • ✔️ Folkbokförd i Sverige (minst 1 år)
  • ✔️ Inkomstkrav på 12 500 kr per månad
  • ✔️ Du får inte ha skulder hos Kronofogden (senaste 6 månaderna)

Sambla är en låneförmedlare som har blivit en stor favorit hos oss på Hittadittlån. De har som mål att göra det enklare för privatpersoner som är i behov av lån. Främst för dom som har dragit på sig flertal smålån som också är i behöv av att samla allt i ett. Sambla etablerades 2014 och har redan idag ett fantastiskt omdöme på Trustpilot.

Samlingslån och privatlån hos Sambla

Det som Sambla främst fokuserar sig på är just samlingslån. Det innebär i sin tur att du som har flertal olika smålån med dyra räntor. Du kan alltså samla dem och göra smålånen till ett enda större. Detta kan leda till att du sänker dina månadskostnader och kan även få lägre ränta. En stor fördel med deras samlingslån är att du kan ansöka trots många förfrågningar hos UC.

När det gäller deras privatlån så kan du ansöka om lån mellan 5000 kr men också upp till hela 600 000 kr. Processen går till på så sätt att du väljer belopp och löptid. Därefter så gör de en UC på dig och slutligen efter ett dygn så har du låneerbjudanden från över 30 olika banker. Du skriver under enkelt med BankID och eftersom det är flertal olika banker så varierar utbetalningstiderna. Utbetalningstiderna brukar variera mellan 1 – 5 bankdagar.

Ansök om lån trots betalningsanmärkningar

Något som vi ser som en stor fördel hos Sambla är faktumet att de tillåter betalningsanmärkningar. Det är bra för dig som tidigare har haft svårt att få lån beviljat på grund av det. Däremot kan det bli högre ränta om du ansöker med anmärkning. Det är på grund av att det kan bli riskabelt för långivarna. Därför bör du alltid läsa igenom ditt låneavtal noggrant innan du godkänner det.

Räntor & avgifter hos Sambla

Det vi gillar med Sambla är att de både erbjuder olika typer av snabblån och privatlån. Men det som sticker ut är de förmånliga räntorna. Visserligen är det inte Sambla själva som erbjuder lånen, eftersom de förmedlar dem. De lån som de förmedlar har en årsränta som sträcker sig från 2.95% upp till 26.5%. Den effektiva räntan är dock mellan 2.99% upp till 29.97%. De har heller inte några egna avgifter, vilket vi starkt gillar.

Utbetalningar, kundservice och öppettider

När det gäller deras utbetalningar så kan det variera väldigt mycket. Det är på grund av att det är flertal banker som har olika utbetalningstider. Deras kundservice är väldigt bra och de har även öppet varje vardag. Öppettiderna är mellan 09:00 – 20:30 på måndagar, tisdagar och torsdagar. Onsdagar är öppna mellan 13:00 – 20:30 och fredagar 09:00 – 17:00. Är du dock ute efter mer information så kan du besöka deras hemsida (www.sambla.se).

 

Sambla

 

Vårt omdöme om Sambla

Vi anser att Sambla är en av de bästa låneförmedlarna vi har på Hittadittlån. Det vi gillar främst är att de erbjuder dig att samla dina lån. Privatlånen ser vi som väldigt förmånliga och har bra variation när det kommer till beloppen. Ifall du är i behov av lån ifall du har betalningsanmärkningar så är Sambla även bra för dig. 

Fördelar

  • ✅ Godtar upp till 10 st betalningsanmärkningar
  • ✅ Förmånliga räntor
  • ✅ Simpel ansökan med BankID

Nackdelar

  • ❌ Måste klara en (1) UC

Vanliga frågor om Sambla

Vad erbjuder Sambla för låneformer?
Tillåter de att jag ansöker med betalningsanmärkning?
Under hur lång tid kan jag låna?
Vad har Sambla fått för omdöme?