Zmarta

Lånebelopp
5000 - 600.000 kr
Löptid
1 - 20 år
Ränta
2.95% - 29%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Ok
Utbetalning
3 - 5 dagar
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Zmarta

  • ✔️ Åldersgräns 18 år
  • ✔️ Årsinkomst på minst 100 000 kr
  • ✔️ Måste vara folkbokförd i Sverige
  • ✔️ Inga skulder hos Kronofogden
  • ✔️ Måste ha ett bank-id

Zmarta är en låneförmedlare som samarbetar med 34 olika långivare. Det ger dig fler valmöjligheter när du ansöker om ett lån hos dem. De erbjuder privatlån från 5000 kr men också upp till 600 000 kr med endast en UC. Zmarta förmedlar även billån, försäkringar, olika mobilabonnemang och kreditkort.

Samla lån hos Zmarta

Zmarta erbjuder dig att ta ett samlingslån med endast en UC. Detta innebär att du samlar dina många och små krediter till ett större. Det leder till att du drar ner dina månadskostnader men även får bättre kontroll över din ekonomi. Du får också lägre ränta oftast. Nu är din nästa fundering vad du i sin tur ska göra med pengarna du sparar!

Privatlån och billån

Förutom att de erbjuder dig att samla dina lån så erbjuder dig flertal andra lån. Zmarta specialiserar sig främst på privatlån men också billån. Det du behöver göra är att välja beloppet du vill låna och sen återbetalningstiden. Därefter är det bara att ansöka och de kommer endast göra en (1) UC. Efter det får du flertal låneerbjudanden på skärmen där du får välja lånet som passar dig bäst.

Låna med betalningsanmärkningar

Zmarta erbjuder dig att låna med hela 10 betalningsanmärkningar. Däremot är maxbeloppet 150 000 kr. Ifall du fortfarande har svårt att låna så kan du alltid ansöka om att ha en borgensman som säkerhet. Detta innebär att ifall du har svårt att betala tillbaka det du har lånat så behöver borgensmannen betala för dig.

Räntor & avgifter hos Zmarta

Det vi främst gillar med Zmarta är faktumet att de har så pass förmånliga räntor. Däremot är det inte deras egna räntor och avgifter eftersom de är en låneförmedlare. De långivare som de erbjuder dig lån ifrån har en fast ränta mellan 2.95% och 29.5%. Deras effektiva ränta är dock mellan 2.99% och 33.83%. Zmarta har heller inga dolda avgifter, vilket vi värderar väldigt högt.

Kundservice och öppettider

Något som vi framförallt gillar med Zmarta är deras fantastiska kundservice. De har öppet från måndagar till torsdagar mellan 08:00 – 20:00. På fredagar har de i sin tur öppet 08:00 – 17:00. Lördagar men också söndagar har de öppet mellan 10:00 – 15:00. Du når dem via antingen mail eller telefon. Ifall du dock är ute efter mer information så kan du besöka deras hemsida (www.zmarta.se).

 

Zmarta

 

Vårt omdöme om Zmarta

Vi anser att Zmarta är en av de bästa när det kommer till privatlån. Det är på grund av att de låter dig låna upp till 600 000 kr med endast en UC. Det som vi gillar med dem är att de erbjuder dig att låna trots att du har 10 betalningsanmärkningar. Detta är dock inte särskilt vanligt. Vi gillar att de ger dig flertal valmöjligheter. Där du får välja helt själv vilket lån som du anser passar dig bäst. En svaghet vi ser hos Zmarta är att det inte är direkta utbetalningar. Det kan det däremot vara värt det eftersom att de erbjuder så pass förmånliga räntor. Är du däremot ute efter ett snabblån med direkta utbetalningar bättre alternativ.

Fördelar

  • ✅ Tryggt och etablerat företag på marknaden
  • ✅ Godtar betalningsanmärkningar
  • ✅ Höga lånebelopp

Nackdelar

  • ❌ Kreditupplysning görs via UC
  • ❌ Utbetalningstiden kan vara lång

Vanliga frågor om Zmarta

Vilka låneformer erbjuder Zmarta?
När har deras kundservice öppet?
Hur gammal måste jag vara för att ansöka om lån via Zmarta?
Sker deras ansökan helt digitalt?