Viiga Lån

Lånebelopp
10.000 - 40.000 kr
Löptid
1 - 7 år
Ränta
6.87% - 27.35%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
Direkt
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Viiga Lån

  • ✔️ Åldersgräns 20 år
  • ✔️ Du måste innehava ett svenskt personnummer
  • ✔️ Måste ha bott i Sverige i minst 2 år
  • ✔️ Du måste vara folkbokförd i Sverige
  • ✔️ Ett svenskt bankkonto
  • ✔️ Du måste ha en mail som går att nå dig på

Privatlån hos Viiga Lån

Du kan ansöka om privatlån hos Viiga Lån men det är också väldigt simpelt. Först så fyller du i formuläret på hemsidan som du hittar via knappen ovan. Därefter gör de en kreditprövning och du får svar inom en timme. Detta är förutsatt om du gjort din ansökan under långivarens öppettider, annars får du svar dagen efter. Därefter skriver du under låneavtalet som de sedan skickar till dig. Sist, om du godkänt låneavtalet via BankID får du pengarna på kontot samma dag eller vardagen efter. Ifall du inte har BankID får du kontakta Viiga Låns kundservice för vidare instruktioner. Vad som kan vara viktigt att veta är att lånet inte är bindande först du undertecknat avtalet.

Lån med endast en UC och ingen säkerhet

Med Viiga Lån kan du å ena sidan ansöka om lån mellan 10 000 kr och 40 000 kr. Lånet är helt utan säkerhet och ändamålet bestämmer du i sin tur helt själv. Återbetalningstiden väljer du själv mellan 365 men också upp till 2555 dagar. Ifall du vill lösa lånet i förtid går det också bra. Vid ansökan om lån gör de även en kreditprövning på dig via UC. Den fasta räntan är från 6,87 till 21,60 procent och den effektiva räntan är i sin tur mellan 8,57 och 25,49 procent. I låneavtalet specificerar de även den exakta årliga och effektiva räntan. Dock så är betalningsanmärkningar är inte okej.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Du kan kontakta Viiga Lån via antingen mail eller telefon. Deras kundservice har öppet mellan klockan 08.00 och 18.00 på vardagar. Utbetalningen av lånet sker samma dag eller dagen efter om du i sin tur har beviljat låneavtalet via BankID. Är du ute efter mer information så kan du därav nå dem på deras hemsida (www.viigalan.se).

 

Viiga Lån

 

Vårt omdöme om Viiga Lån

Viiga lån passar dig som är i behov av ett medelstort privatlån utan säkerhet. Bland annat är utbetalningarna snabba vilket är mycket positivt. Du kan du inte ta detta lån med betalningsanmärkningar dock. De gör även en kreditupplysning via UC som kan göra det svårt för folk med dåligt kreditvärde. Annars är detta en långivare vi på Hittadittlån.se absolut kan rekommendera. 

Fördelar

  • ✅ Direkta utbetalningar
  • ✅ Snabba svar på ansökan

Nackdelar

  • ❌ Tillåter inte betalningsanmärkningar

Vanliga frågor om Viiga Lån

Var gör Viiga Lån sin kreditupplysning?
Går det att ansöka med betalningsanmärkning?
Hur stora lån erbjuder de?
När betalar Viiga Lån ut pengarna?