Tryggkredit

Lånebelopp
1000 - 60.000 kr
Löptid
1 mån - 6 år
Ränta
22.5% - 24.97%
Kreditupplysning
Bisnode
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
Direkt
Gå till ansökan
Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Krav på att få låna hos Tryggkredit

  • ✔️ Över 20 år gammal
  • ✔️ Folkbokförd i Sverige sedan 3 år tillbaka
  • ✔️ Inga betalningsanmärkningar
  • ✔️ Du har en taxerad årsinkomst på minst 150 000 kr

Tryggkredit beviljar kontokredit till privatpersoner. Här kan du enkelt men också helt digitalt ansöka om en kontokredit på 1000 kr upp till 60 000 kr. Vidare är Tryggkredit en kontokredit utan UC då man istället använder sig av tjänsten Bisnode för din kreditupplysning. Utbetalningen av dina uttag sker direkt genom direktutbetalning. Det gäller för de flesta stora banker, såsom exempelvis SEB och Nordea. Avslutningsvis ska du såklart betala tillbaka. Du får dessutom en betalningsavi en gång i månaden som du kan betala av i den takt det passar dig. Sammanfattningsvis är hela processen från ansökan till återbetalning smidig och helt digital.

Låna pengar hos Tryggkredit

Att ansöka om snabblån hos Tryggkredit är enkelt. Du ansökan om din kontokredit direkt på deras hemsida. Första steget i ansökan är att fylla i önskad lånesumma samt personnummer och telefonnummer. Därefter kommer du få ange ytterligare information om dig själv. Du signerar sedan ansökan via bankID. Ansökan är helt kostnadsfri men också tillgänglig dygnet runt via deras hemsida. Innan de betalar ut pengarna så måste du skriva under ett skuldebrev. Du gör även det via bankID.

Kontokredit utan UC

En stor fördel med att ansöka om kontokredit hos Tryggkredit är att du i sin tur på så vis slipper en kreditupplysning hos UC. De använder sig istället av Bisnode. Även du med god ekonomi bör undvika en registrering hos UC om det är möjligt. Anledningen är att många kreditupplysningar där sammantaget leder till en försämrad kreditvärdighet. Det kan i sin tur göra att du i framtiden blir nekad till större lån, som exempelvis bolån. Det kan även leda till att du få sämre villkor, såsom exempelvis högre ränta.

Räntor & avgifter hos Tryggkredit

Det som vi främst gillar med Tryggkredit är just deras förmånliga räntor som de erbjuder dig. Deras fasta ränta även kallat årsränta är på 22.5%. Det spelar således ingen roll om du har en bättre eller sämre ekonomi, den är samma för alla. Däremot är deras effektiva ränta på 24.97%. Men det som vi främst gillar med Tryggkredit är att de inte har några som helst dolda avgifter. Därför är de helt klart en stor favorit hos oss på Hittadittlån.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Utbetalning av dina uttag sker mer eller mindre omgående när du har begärt dem. Tryggkredit har nämligen ett samarbete med de flesta större bankerna i Sverige. Samarbetet möjliggör så kallad direktutbetalning som ger dig pengar på kontot inom 15 minuter. Exempel på banker som är anslutna till Tryggkredits direktutbetalning är bland annat Swedbank, Handelsbanken och SEB.

Om du har frågor finns det dels en livechatt på deras hemsida (www.tryggkredit.se) där du kan prata med kundtjänst. Det finns även möjlighet att ringa in och mejla in sina frågor.

 

Tryggkredit

 

Vårt omdöme om Tryggkredit

Sammanfattningsvis är Tryggkredit ett smidigt och enkelt sätt att låna pengar på. En stor fördel är att utbetalningen således sker direkt via direktutbetalning. Om du har behov av en större summa pengar. Då kan det emellertid vara värt att titta på alternativ som exempelvis privatlån. Privatlån ger dig vanligtvis bättre räntevillkor och lägre fasta kostnader.

Fördelar

  • ✅ Snabb ansökan med svar direkt
  • ✅ Direktutbetalning till utvalda banker

Nackdelar

  • ❌ Höga räntor och avgifter

Vanliga frågor om Tryggkredit

Är deras kontokredit utan UC?
Accepterar de att man har betalningsanmärkningar?
Hur mycket kan jag ansöka om lån hos Tryggkredit?
Vad har Tryggkredit för löptid?