Thorn

Lånebelopp
10.000 - 100.000 kr
Löptid
1 - 7 år
Ränta
9.9% - 29.99%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
Direkt
Gå till ansökan
Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Krav på att få låna hos Thorn

  • ✔️ Över 20 år
  • ✔️ Folkbokförd i Sverige
  • ✔️ Du har inga betalningsanmärkningar
  • ✔️ Taxerad årsinkomst
  • ✔️ Du får inte ha några skulder hos Kronofogdemyndigheten

Thorn erbjuder dig privatlån från 10 000 kr100 000 kr. Ansökan sker direkt på internet via din dator och är således såväl enkel som helt digital. Svar på din ansökan får du vanligtvis inom en timme så länge du skickar in din ansökan under öppettider. Även utbetalningen sker snabbt. Om du däremot inte får utbetalningen samma dag så kommer pengarna in på ditt konto nästkommande dag. Sammanfattningsvis är alltså Thorn ett snabbt och smidigt alternativ för dig som vill låna pengar via datorn.

Privatlån hos Thorn

Hos Thorn kan du enkelt men också digitalt ansöka om ett privatlån på upp till och med 100 000 kr. Vidare kräver inte lånet någon säkerhet, men de kommer göra en UC vid ansökan. Vidare sker ansökan direkt via datorn på Thorns hemsida. Du börjar i sin tur din ansökan med att ange hur mycket du vill låna. Men också hur lång återbetalningstid du vill ja för ditt lån. Maxsumma för lånet är som 100 000 kr och maximal återbetalningstid är 84 månader. Därefter måste du även ange lite mer information om dig själv och avslutningsvis signera din ansökan med bankID. Du kan göra din ansökan dygnet runt. Om du ansöker inom Thorns öppettider kan du räkna med svar inom 1 timme.

Pauslån med Thorn

När du tar ett lån kan det vara skönt att veta att du har möjlighet att ta en paus. Hos många långivare finns emellertid inte den möjligheten. Det kan du dock få hos Thorn. Thorn erbjuder så kallade Pauslån där du kan du upp till 2 betalningsfria månader per lån. Du kan utnyttja max en betalningsfri månad per år. Ett bra lån för dig som vill ha lite extra säkerhet när du lånar pengar.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Som tidigare nämnt så sker utbetalningen redan samma dag i de flesta fall. Beroende på vilken bank du har och när du ansöker kan de även betala ut lånet samma dag. För alla eventuella frågor kan du nå Thorns kundtjänst både via telefon och epost. Det finns även en omfattande FAQ på deras hemsida (www.thorn.se).

 

Thorn

 

Vårt omdöme om Thorn

Sammanfattningsvis är Thorn en förtroendeingivande och betrodd långivare. Det finns mycket information på deras hemsida och dessutom en kundtjänst som du kan kontakta. Nackdelen med Thorn är reglerna är relativt hårda för vilken summa som de beviljar för lånet. De gör även kreditupplysning hos UC på alla personer som ansöker om ett lån.

Fördelar

  • ✅ Snabb och digital ansökan
  • ✅ Direktutbetalning till utvalda banker

Nackdelar

  • ❌ Kräver kreditupplysning hos UC