Tando

Lånebelopp
10.000 - 70.000 kr
Löptid
1 - 5 år
Ränta
25.77%
Kreditupplysning
Creditsafe
Betalningsanmärkning
Ok
Utbetalning
Inom 24h
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Tando

  • ✔️ Ålder mellan 18 och 80 år
  • ✔️ Bosatt i Sverige
  • ✔️ Ha en inkomst
  • ✔️ Kan betala tillbaka lånet
  • ✔️ Ha en borgensman

Tando erbjuder borgenslån till privatpersoner till summor upp till 70 000 kr. De använder sig inte av otydliga avgifter och de baserar även sina lån på förtroende framför kundens ekonomiska situation.

Privatlån hos Tando

För att ansöka om privatlån hos tanto går du i sin tur till deras hemsida som du hittar via knappen ovan. Först fyller du i ett formulär där du väljer att summan du vill låna, återbetalningstid samt personuppgifter etc. Därefter skickar Tando en personlig länk till din borgensman som sedan fyller i sin del av ansökan. Ansökan för borgensmannen innehåller kontaktinformation, personuppgifter, inkomst samt betalning och bankinformation. När ansökan är gjort bearbetar Tando ansökan och återkommer därefter när den blivit godkänt. Till sist skickar de ut utbetalningen inom 24 timmar till borgensmannens konto. Om ansökan är på en helg kommer pengarna den kommande bankdagen.

Borgenslån utan UC hos Tando

De tar ingen kreditupplysning på dig med UC, istället använder de sig därav av Creditsafe. Summan du får låna är mellan 10 000 kr men också upp till 70 000 kronor. Du får låna höga summor om du därmed har möjlig att betala ut pengarna. Annars kommer de inte bevilja lånet. Återbetalningen är på 12, 36, 48 eller 1825 dagar beroende på summan du lånar. Dock så erbjuder inte Tando några betalningsfria månader.

Lån med betalningsanmärkning

Tando godtar betalningsanmärkningar. Den effektiva räntan på borgenslånet är på 29%. Det är inga andra avgifter som till exempel uppläggningsavgift eller aviavgift.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Om du behöver kontakta dem kan du antingen skicka ett SMS eller maila dem. De har inga specifika öppettider och således ingen kundtjänst via telefon. Tando försöker betala ut direkt, men det kan dröja upp till 24 timmar. Ifall du ansöker på en helg kommer pengarna nästa bankdag. Är du ute efter mer information så kan du nå dem på deras hemsida (www.tandolan.se).

 

Tando

 

Vårt omdöme om Tando

Tando är en långivare som passar bra för dig som är ute efter ett borgenslån men också kanske har sämre kreditvärdighet. Utbetalningarna är relativt snabba och dessutom godtar de betalningsanmärkningar samt tar ingen UC. Nackdelen är att du måste ha en borgensman vilket gäller detsamma för alla borgenslån.

Fördelar

  • ✅ Godtar betalningsanmärkningar
  • ✅ Inga andra avgifter
  • ✅ Tar ingen UC

Nackdelar

  • ❌ Du måste ha en borgensman