10.000 - 70.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 5 år
Löptid
25.77%
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
0 kr
Uppläggningsavgift
Creditsafe
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 25.77%, 50 000 kr, över 5 år, Kostnaden är 1 281 kr per månad, totalt: 40 168 kr

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Faithful Finance AB
Adress
Odinsgatan 13, 411 03 Göteborg
Kundtjänst
Stängt

Tando erbjuder borgenslån utan UC till privatpersoner till summor upp till 70 000 kr. De använder sig inte av otydliga avgifter och de baserar även sina lån på förtroende framför kundens ekonomiska situation. Om du läser nedan av vår recension så får du en överblick av vad de erbjuder samt deras kundtjänst.

Privatlån hos Tando

För att ansöka om privatlån hos tanto går du i sin tur till deras hemsida som du hittar via knappen ovan. Först fyller du i ett formulär där du väljer att summan du vill låna, återbetalningstid samt personuppgifter etc. Därefter skickar Tando en personlig länk till din borgensman som sedan fyller i sin del av ansökan. Ansökan för borgensmannen innehåller kontaktinformation, personuppgifter, inkomst samt betalning och bankinformation. När ansökan är gjort bearbetar Tando ansökan och återkommer därefter när den blivit godkänt. Till sist skickar de ut utbetalningen inom 24 timmar till borgensmannens konto. Om ansökan är på en helg kommer pengarna den kommande bankdagen.

Borgenslån utan UC hos Tando

De tar ingen kreditupplysning på dig med UC, istället använder de sig därav av Creditsafe. Summan du får låna är mellan 10 000 kr men också upp till 70 000 kronor. Du får låna höga summor om du därmed har möjlig att betala ut pengarna. Annars kommer de inte bevilja lånet. Återbetalningen är på 12, 36, 48 eller 1825 dagar beroende på summan du lånar. Dock så erbjuder inte Tando några betalningsfria månader.

Lån med betalningsanmärkning

Tando godtar betalningsanmärkningar. Anledningen till det är bland annat på grund av att du har en medsökande. Men det är en stor fördel med dagens långivare är att de har lättat på kraven när det kommer till betalningsanmärkningar. Däremot brukar de ställa krav på att din betalningsanmärkning är äldre än 6 månader.

Ansök om lån trots låg inkomst

Det som är till stor fördel med ett borgenslån hos Tando, det är att du kan ha låg inkomst. Anledningen till det är att du har en medsökande. Det innebär att din medsökande anses som en säkerhet av långivaren. Det gör att du kan få lägre ränta men också att du kan ansöka trots låg inkomst.

Ränta

Det vi gillar med Tando främst är deras förmånliga räntor. De har en fast årsränta på 25.77%. Deras effektiva ränta ligger dock på 29%. Helt klart bra räntor om man jämför med liknande konkurrenter. Därför är det ett bra lån om du är ute efter en låg ränta.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Om du behöver kontakta dem kan du antingen skicka ett SMS eller maila dem. De har inga specifika öppettider och således ingen kundtjänst via telefon. Tando försöker betala ut direkt, men det kan dröja upp till 24 timmar. Ifall du ansöker på en helg kommer pengarna nästa bankdag. Är du ute efter mer information så kan du nå dem på deras hemsida (www.tandolan.se).

Betyg

0 reviews
2.0

Recensioner av Tando

Recensera Tando

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Tando

Tando

Låneansökan hos Tando

Vi har avslutat vårt samarbete med Tando och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika lån!

Vi rekommenderar

Loanstep erbjuder räntefria lån i upp till 7 dagar. Låna upp till 25 00 SEK!

Nej
Direktutbetalning
15.4% - 38.4%
Ränta

Snabblån som liknar Tando

Nej
Direktutbetalning
3.01 - 29.27 %
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 26.9%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 29.27%
Ränta