10.000 - 400.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
2 - 15 år
Löptid
6.9% - 25.95%
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
395 kr
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 7,13%, 10 000 kr, över 2 år. Kostnaden är 473 kr per månad, totalt: 11 361 kr.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Svea Ekonomi AB
Telefon
Adress
Evenemangsgatan 31
169 79 Solna
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 
09:00 - 16:30
Lördag - Söndag: 09:00 - 16:00

Svea Ekonomi Privatlån är det perfekta lånet för dig som behöver ett snabbt men också smidigt lån. Dessutom kan de bevilja lån även till dig med betalningsanmärkningar. Vidare kan du låna upp till 1 000 000 kr med en avbetalningstid på upp till 15 år. Du bestämmer själv summa och hur länge du vill låna. Svea Ekonomi är långivaren som säger ja till lån även om andra långivare nekat dig.

Privatlån hos Svea Ekonomi

För att ansöka om ett privatlån behöver du bara tillgång till en dator men också ett mobilt BankID. Ansökningsprocessen är mycket enkel och dessutom tar inte det dig många minuter att genomföra. Du börjar i sin tur med att leta upp Svea Ekonomis som du enkelt gör på knappen ovan. Sedan väljer du privatlån och fyller i hur mycket du behöver låna och under hur lång tid. På nästa sida kommer du sedan bli ombedd att fylla i lite information om dig själv. Det är främst enkla uppgifter såsom namn, telefonnummer och adress. Du måste även fylla i lite information om din ekonomi och vad du har för avsikt att använda lånet till. Du kan emellertid välja alternativet ”annat” om du inte vill ange hur du ska spendera pengarna.

Samla dina lån

Om du har flera smålån rekommenderar vi därav att du samlar dina lån. De är ett bra alternativ för dig som således vill ta ett samlingslån. Fördelar med att samla lånen är många. Dels får du självklart bättre översikt över din ekonomi. Men det finns även andra fördelar. Med ett större samlingslån kommer du med största sannolikhet att dessutom få en lägre ränta. Ett samlingslån ger dig alltså en lägre månadskostnad. Om du är intresserad av att samla dina lån hos Svea Ekonomi. Då ansöker du enkelt om summa motsvarande totalen av dina andra lån. När lånet sedan blivit beviljat använder du pengarna för att betala av alla dina andra lån med högre ränta. Sedan återstår bara ett lån hos Svea Ekonomi som du i sin tur måste hålla koll på.

Räntor & avgifter hos Svea Ekonomi

Vi anser att Svea Ekonomi har förhållandevis bra räntor till skillnad från många av deras andra konkurrenter. De har en årsränta (nominell ränta) som är mellan 7.15% och 26.2%. Din ränta kommer de avgöra beroende på hur din UC ser ut och ifall du har några betalningsanmärkningar. De har däremot en effektiva ränta som är mellan 7.56% och 29.79%. Utöver räntorna har de dessutom en uppläggningsavgift på 395 kr. De har dock ingen aviavgift som många av deras konkurrenter har, vilket är en stor fördel.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Om du får ditt lån beviljat kan du således räkna med pengarna finns på kontot inom 2 dagar. Som tidigare nämnt så är ansökningsprocessen mycket enkel. Men om du mot förmodan skulle ha några frågor kan du alltid kontakta deras kundtjänst. Kundtjänsten är öppen måndag till torsdag 9.00 – 16.30 och fredagar 9.00 – 16.00. Är du däremot ute efter mer information? Då kan du besöka deras hemsida (www.svea.com).

Betyg

0 reviews
5.0

Recensioner av Svea Ekonomi

Recensera Svea Ekonomi

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Svea Ekonomi

Svea Ekonomi

Låneansökan hos Svea Ekonomi

Vi har avslutat vårt samarbete med Svea Ekonomi och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika lån!

Vi rekommenderar

Loanstep erbjuder räntefria lån i upp till 7 dagar. Låna upp till 25 00 SEK!

Nej
Direktutbetalning
15.4% - 38.4%
Ränta

Snabblån som liknar Svea Ekonomi

Nej
Direktutbetalning
3.01 - 29.27 %
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 26.9%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 29.27%
Ränta