5000 - 600.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 15 år
Löptid
2.95% - 33.83%
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
0 kr
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 8.19%, 100 000 kr, över 14 år, Kostnaden är 986 kr per månad, totalt: 165 589 kr

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Firstborn Capital LTD
Telefon
Adress
Toldbodgade 51, 3. TV
1253 Copenhagen K
Kundtjänst
N/A

Superfinans är en låneförmedlare som matchar dig med det perfekta lånet just för dig. De gör det genom att i sin tur jämföra låneerbjudanden från fler olika långivare. Det tar en kreditupplysning via UC och därefter väljer du det erbjudande som passar dig bäst. Summan du kan låna är från 5 000 kr upp till 600 000 kronor.

Privatlån hos Superfinans

Ansökan för att privatlån med Superfinans är väldigt simpel och allt gör du via internet. Först fyller du i den summa du vill låna, mellan 5 000 och 600 000 kronor och till vad. Här fyller du även i vad du ska låna pengarna till. Därefter hanterar Superfinans din ansökan och ger dig olika låneerbjudanden beroende på vad du valt tidigare. Till sist väljer du det lån som passar bäst för dig och skriver signerar låneavtalet samt fyller i dina personuppgifter. De betalar ut pengarna när du har signerat. De betalar ut pengarna olika snabbt beroende på vilken långivare du har använt dig av. Ansökan är även inte bindande förens du signerat avtalet. Du kan också låna med betalningsanmärkningar vilket är till stor fördel.

Jämför flera olika lån med endast en UC hos Superfinans

Med endast en UC kan du i sin tur  jämföra privatlån från flera banker och långivare hos Superfinans. Vilken ränta och betalning du får beror helt på vilken långivare du valt. Räntan sätter de därmed individuellt beroende på din ekonomiska situation. Spannet för den nominella räntan är mellan 2,95 och 29,5% samt den effektiva räntan mellan 2,99 och 33,83%. Löptiden är även mellan 1 – 15 år.

Se dina erbjudanden via deras plattform

När du har registrerat ett konto hos Superfinans, då får du ett inlogg till deras hemsida. Där kan du se alla dina låneerbjudanden som du har fått framtagna av dem. Däremot får du inte tillgång till ditt konto om du är inaktiv för länge. Det kan vi se som en stor nackdel, då du bör få välja själv när du vill ansöka om ett lån.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Kundservice kan du nå under vanliga kontorstider. Det finns dock inga specifika öppettider. Du kan dock ta kontakt med de genom att fylla i ett formulär. Det finns även inget telefonnummer att ringa i dagsläget. De betalar ut pengarna olika snabbt beroende på vilken långivare du använt dig av. De betalar ofta ut inom 24h. Är du ute efter mer information så kan du också besöka deras hemsida (www.superfinans.se).

Betyg

0 reviews
3.0

Recensioner av Superfinans

Recensera Superfinans

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Superfinans

Superfinans

Låneansökan hos Superfinans

Vi har avslutat vårt samarbete med Superfinans och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika lån!

Vi rekommenderar

Loanstep erbjuder räntefria lån i upp till 7 dagar. Låna upp till 25 00 SEK!

Nej
Direktutbetalning
15.4% - 38.4%
Ränta

Snabblån som liknar Superfinans

Nej
Direktutbetalning
3.01 - 29.27 %
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 26.9%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 29.27%
Ränta