Superfinans

Lånebelopp
5000 - 600.000 kr
Löptid
1 - 15 år
Ränta
2.95% - 33.83%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Ok
Utbetalning
Inom 24h
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Superfinans

  • ✔️ Minst 18 år
  • ✔️ Svenskt personnummer
  • ✔️ Inneha ett svenskt bankkonto
  • ✔️ Bosatt i Sverige

Superfinans är en låneförmedlare som matchar dig med det perfekta lånet just för dig. De gör det genom att i sin tur jämföra låneerbjudanden från fler olika långivare. Det tar en kreditupplysning via UC och därefter väljer du det erbjudande som passar dig bäst. Summan du kan låna är från 5 000 kr upp till 600 000 kronor.

Privatlån hos Superfinans

Ansökan för att privatlån med Superfinans är väldigt simpel och allt gör du via internet. Först fyller du i den summa du vill låna, mellan 5 000 och 600 000 kronor och till vad. Här fyller du även i vad du ska låna pengarna till. Därefter hanterar Superfinans din ansökan och ger dig olika låneerbjudanden beroende på vad du valt tidigare. Till sist väljer du det lån som passar bäst för dig och skriver signerar låneavtalet samt fyller i dina personuppgifter. De betalar ut pengarna när du har signerat. De betalar ut pengarna olika snabbt beroende på vilken långivare du har använt dig av. Ansökan är även inte bindande förens du signerat avtalet. Du kan också låna med betalningsanmärkningar vilket är till stor fördel.

Jämför flera olika lån med endast en UC hos Superfinans

Med endast en UC kan du i sin tur  jämföra privatlån från flera banker och långivare hos Superfinans. Vilken ränta och betalning du får beror helt på vilken långivare du valt. Räntan sätter de därmed individuellt beroende på din ekonomiska situation. Spannet för den nominella räntan är mellan 2,95 och 29,5% samt den effektiva räntan mellan 2,99 och 33,83%. Löptiden är även mellan 1 – 15 år.

Se dina erbjudanden via deras plattform

När du har registrerat ett konto hos Superfinans, då får du ett inlogg till deras hemsida. Där kan du se alla dina låneerbjudanden som du har fått framtagna av dem. Däremot får du inte tillgång till ditt konto om du är inaktiv för länge. Det kan vi se som en stor nackdel, då du bör få välja själv när du vill ansöka om ett lån.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Kundservice kan du nå under vanliga kontorstider. Det finns dock inga specifika öppettider. Du kan dock ta kontakt med de genom att fylla i ett formulär. Det finns även inget telefonnummer att ringa i dagsläget. De betalar ut pengarna olika snabbt beroende på vilken långivare du använt dig av. De betalar ofta ut inom 24h. Är du ute efter mer information så kan du också besöka deras hemsida (www.superfinans.se).

 

Superfinans

 

Vårt omdöme om Superfinans

Att ansöka om privatlån via Superfinans är en smidig lösning eftersom du kan jämföra mellan flera olika långivare. Det är helt gratis att jämföra och ingen ansökan är bindande. Dock så kunde deras kundservice varit enklare, då man når de endast via ett formulär. Annars är Superfinans en låneförmedlare vi på Hittadittlån.se kan rekommendera.

Fördelar

  • ✅ Ansökan är inte bindande
  • ✅ Jämför flera olika långivare
  • ✅ Enkel ansökningsprocess

Nackdelar

  • ❌ Tar en kreditupplysning med UC
  • ❌ Endast kundtjänst via kontaktformulär

Vanliga frågor om Superfinans

Sker Superfinans kreditupplysning via UC?
Är de en låneförmedlare eller långivare?
Godkänner de anmärkningar?
Vad har Superfinans för ålderskrav?