10.000 - 150.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 10 år
Löptid
9.84% - 25.27%
Ränta
Inte ok
Betalningsanmärkning
595 kr
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 10,30%, 10 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 891 kr per månad, totalt: 10 689 kr.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Thorn AB
Telefon
Adress
Box 1315
171 25 Solna
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 08:00 - 18:00
Lördag - Söndag: Stängt

Spargo Finans är ett bra alternativ för dig som behöver låna en mindre summa pengar. Det är bra ifall du behöver pengar till renovering eller för ett samlingslån. Hos Spargo Finans kan i sin tur du låna upp till 150 000 kr med en maximal återbetalningstid på 120 månader. Ansökan är å ena sidan mycket enkel och om du ansöker under vanlig kontorstid så får du svar inom 1 timme. Om du väljer att tacka ja till lånet så har du således pengarna på ditt konto senast under nästkommande arbetsdag. Att ansöka är naturligtvis helt gratis och du förbinder dig även inte till någonting.

Privatlån hos Spargo Finans

Att ansöka om ett privatlån hos Spargo Finans tar bara ett par minuter. Du fyller bara i den summa som du önskar låna men också hur lång återbetalningstid du vill ha på lånet. Efter det anger du dina personuppgifter, kontaktuppgifter samt ditt det kontonummer som du vill ha pengarna utbetalda till. Sedan klickar du på “Ansök” och kan därav räkna med att ha svar inom 1 timme under normal kontorstid. Att ansöka är helt gratis och du förbinder dig inte till att låna pengarna förens signering med BankID.

Återbetalning av lån hos Spargo Finans

Återbetalningen av ditt lån hos dem sker månadsvis mot faktura men också via autogiro. Vid faktura utgår en aviseringsavgift och vid autogiro betalar man därför en administrationsavgift. Varje betalning utgör ränta, amortering och avgifter. Utöver detta betalar man även alltid en uppläggningsavgift för lånet.

Ränta

För att vara ett privatlån så kan räntan anses som ganska hög. Deras fasta ränta sträcker sig ifrån 9,84% upp till 21,60%. Den effektiva ränta är i sin tur från 13,53% upp till 27,35%. Som sagt, det är rätt dyrt för att vara ett privatlån. Däremot så är Spargo Finans en schysst långivare överlag och räntan kan överses eftersom det är massor av annat som är bra.

Kundservice och öppettider

Du når deras support mellan 08 – 18 alla vardagar om du i sin tur har några frågor om att ta ett privatlån. Det finns det däremot ingen mejladress eller chattsupport. Är du ute efter mer information så besök gärna deras hemsida (www.spargofinans.se).

Betyg

0 reviews
3.0

Recensioner av Spargo Finans

Recensera Spargo Finans

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Spargo Finans

Spargo Finans

Låneansökan hos Spargo Finans

Vi har avslutat vårt samarbete med Spargo Finans och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika lån!

Vi rekommenderar

Loanstep erbjuder räntefria lån i upp till 7 dagar. Låna upp till 25 00 SEK!

Nej
Direktutbetalning
15.4% - 38.4%
Ränta

Snabblån som liknar Spargo Finans

Nej
Direktutbetalning
3.01 - 29.27 %
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 26.9%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 29.27%
Ränta