Snabbfinans

Lånebelopp
1000 - 30.000 kr
Löptid
1 mån - 2 år
Ränta
3.25% - 83%
Kreditupplysning
Bisnode
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
Direkt
Gå till ansökan
Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Krav på att få låna hos Snabbfinans

  • ✔️ Måste ha fyllt 20 år
  • ✔️ Folkbokförd i Sverige i minst 3 år
  • ✔️ Fri från betalningsanmärkningar i minst 3 år
  • ✔️ Årsinkomst på minst 150 000 kr före skatt

Snabbfinans erbjuder snabblån till privatpersoner i form av en kontokredit. Som ny kund kan man få en kredit på 1000 kr men också upp till 30 000 kr. När man väl är kund kan man dock utöka krediten till 60 000 kr. Snabbfinans är alltså ett bra alternativ till dig som behöver ha en buffert för oförutsedda utgifter. Man väljer i sin tur själv hur mycket av sin kredit man vill utnyttja. Återbetalningen sker månadsvis och enbart för den del av krediten som du därav har utnyttjat.

Kontokredit utan UC hos Snabbfinans

Att ansöka om en kontokredit hos snabbfinans är enkelt men också smidigt. Man anger summan, upp till 30 000 kr, som man vill låna. Därefter fyller man i sina personuppgifter, kontaktuppgifter samt det kontonummer som man vill ha pengarna överförda till. Snabbfinans samarbetar å ena sidan med stort sett alla de vanliga storbankerna så som Swedbank, Nordea, SEB och Handelsbanken. Pengarna kommer därför till ditt konto inom några timmar efter att din kredit har blivit godkänd. Att ansöka om ett lån hos dem är naturligtvis helt gratis. Du förbinder dig i sin tur inte heller till någonting genom din ansökan. En stor fördel vi ser med dem är faktumet att de även erbjuder lån utan kreditupplysning hos UC. De använder sig istället av Bisnode. Detta leder till att ditt UC register inte åker på några onödiga anmärkningar. Det är till stor fördel oavsett om du har bra eller sämre ekonomi.

Återbetalning av ditt lån

Återbetalningen av ditt lån hos Snabbfinans sker däremot månadsvis mot faktura som du får via e-post. Skulle du av någon anledning inte hitta din faktura. Då kan du alltid logga in på Mina sidor och hitta din faktura där. Vill du amortera extra någon månad så går det utmärkt. Du kan även välja att lösa hela ditt lån när du själv vill och önskar.

Kundservice och öppettider

Du når deras Kundservice alla vardagar mellan 08 – 18 och på lördagar mellan 10 – 15. Övriga tider går det bra att skicka ett mejl eller också att fylla i kontaktformuläret på hemsidan. Vill du läsa på mer så kan du därför besöka deras hemsida (www.snabbfinans.se).

 

Snabbfinans

 

Vårt omdöme om Snabbfinans

Sammanfattningsvis är Snabbfinans ett mycket bra alternativ om du känner att du vill ha en buffert för oförutsedda utgifter. Det är enkelt att ansöka. Du återbetalar enbart för den del av din kontokredit som du har valt att utnyttja. Pengarna finns alltså tillgängliga för dig precis när du behöver dem. En nackdel är att du som ny kund inte kan få låna mer än 30 000 kr. Även om du som befintlig kund kan utöka detta till det dubbla. Det är dock betydligt mindre än de flesta långivare av snabblån erbjuder

Fördelar

  • ✅ Enkelt att ansöka
  • ✅ Du återbetalar bara för den del av kontokrediten som du utnyttjat
  • ✅ Inga dolda avgifter

Nackdelar

  • ❌ Kan bara ansöka om max 30 000 kr som ny kund
  • ❌ Du får inte ha några betalningsanmärkningar under de senaste 3 åren

Vanliga frågor om Snabbfinans

Hur stora lån kan jag ansöka om hos Snabbfinans?
Var sker deras kreditupplynsing
Godtar de betalningsanmärkning?
Hur långa löptider har Snabbfinans?