1000 - 30.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 mån - 2 år
Löptid
3.25% - 83%
Ränta
Inte ok
Betalningsanmärkning
0 kr
Uppläggningsavgift
Bisnode
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 3,30%, 1 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 118 kr per månad, totalt: 1 418 kr.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
S & A Sverige AB
Telefon
Adress
Erik Dahlbergsallén 15, Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 08:00 - 17:00
Lördag - Söndag: Stängt

Snabbfinans erbjuder snabblån till privatpersoner i form av en kontokredit. Som ny kund kan man få en kredit på 1000 kr men också upp till 30 000 kr. När man väl är kund kan man dock utöka krediten till 60 000 kr. Snabbfinans är alltså ett bra alternativ till dig som behöver ha en buffert för oförutsedda utgifter. Man väljer i sin tur själv hur mycket av sin kredit man vill utnyttja. Återbetalningen sker månadsvis och enbart för den del av krediten som du därav har utnyttjat.

Kontokredit utan UC hos Snabbfinans

Att ansöka om en kontokredit hos snabbfinans är enkelt men också smidigt. Man anger summan, upp till 30 000 kr, som man vill låna. Därefter fyller man i sina personuppgifter, kontaktuppgifter samt det kontonummer som man vill ha pengarna överförda till. Snabbfinans samarbetar å ena sidan med stort sett alla de vanliga storbankerna så som Swedbank, Nordea, SEB och Handelsbanken. Pengarna kommer därför till ditt konto inom några timmar efter att din kredit har blivit godkänd. Att ansöka om ett lån hos dem är naturligtvis helt gratis. Du förbinder dig i sin tur inte heller till någonting genom din ansökan. En stor fördel vi ser med dem är faktumet att de även erbjuder lån utan kreditupplysning hos UC. De använder sig istället av Bisnode. Detta leder till att ditt UC register inte åker på några onödiga anmärkningar. Det är till stor fördel oavsett om du har bra eller sämre ekonomi.

Återbetalning av ditt lån

Återbetalningen av ditt lån hos Snabbfinans sker däremot månadsvis mot faktura som du får via e-post. Skulle du av någon anledning inte hitta din faktura. Då kan du alltid logga in på Mina sidor och hitta din faktura där. Vill du amortera extra någon månad så går det utmärkt. Du kan även välja att lösa hela ditt lån när du själv vill och önskar.

Kundservice och öppettider

Du når deras Kundservice alla vardagar mellan 08 – 18 och på lördagar mellan 10 – 15. Övriga tider går det bra att skicka ett mejl eller också att fylla i kontaktformuläret på hemsidan. Vill du läsa på mer så kan du därför besöka deras hemsida (www.snabbfinans.se).

Betyg

0 reviews
3.0

Recensioner av Snabbfinans

Recensera Snabbfinans

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Snabbfinans

Snabbfinans