1000 - 30.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 12 månader
Löptid
39.8% - 84.23%
Ränta
Inte ok
Betalningsanmärkning
280 kr
Uppläggningsavgift
Creditsafe
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 3,32%, 1 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 112 kr per månad, totalt: 1 343 kr.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
GF Money Consumer Finance AB
Telefon
Adress
Box 1306
751 43 Uppsala
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 
08:00 - 18:00
Lördag - Söndag: 10:00 - 14:00

SMSpengar är långivaren som erbjuder dig snabblån i form av smidiga kontokrediter. De erbjuder dig således att låna 1000 kr upp till hela 30 000 kr utan kontroll av Upplysningscentralen. Ansökan går även lätt till där du signerar dig via mobilt Bank-ID. Om du använder dig av Handelsbanken, SEB, Swedbank, Danske bank eller Nordea. Då kan du räkna med att få in pengarna direkt på kontot. Läs nedan för att se vårt omdöme om SMSpengar!

Snabblån i form av kontokredit utan UC hos SMSpengar

När du lånar hos SMSpengar gör de ingen kreditupplysning via UC. De gör i sin tur istället den via Creditsafe. Detta kan vara bra ifall du har framtida ärenden där UC gör din kreditupplysning. Då kommer det vara opåverkat ifall du har lånat hos dem. Det kan alltid vara bra oavsett om du har bättre eller sämre ekonomi att undvika UC-kontroller. Därför ser vi SMSpengar som en av de schysstare snabblångivarna.

Ränta och avgifter

Eftersom att SMSpengar erbjuder kontokrediter så innebär det att du måste betala tillbaka månaden efter. Däremot får du välja hur mycket, så länge du betalar det minsta beloppet på 350 kr i månaden. Deras fasta kostnad är på 39.8% och deras effektiva ränta är mellan 53.12% men också upp till 84.23%. Det tillkommer även en uttagningsavgift på 49 kr och en aviavgift på 45 kr samt en uppläggningsavgift på 280 kr.

Ansökningsprocessen - Utbetalning

Först och främst får du välja hur mycket du vill låna. Därefter identifierar du dig med bankID och sedan gör den kreditupplysning via Creditsafe. Då får du direkt veta på skärmen ifall du har blivit beviljad. Sen ifall du använder dig av SEB, Swedbank, Handelsbanken, Danske Bank eller Nordea. Då kan du räkna med att få in pengarna på kontot direkt. Du kan även låna dygnet runt. Som grädde på moset så får du också 30% av räntan du betalat till SMSpengar tillbaka. Det är i samband med den årliga inkomstdeklarationen.

Kundservice och öppettider

Om du vill nå deras kundservice kan du enkelt göra det via deras hemsida. Du kontaktar i sin tur dem via e-post eller telefon. Deras öppettider på vardagar är mellan 08:00 – 18:00. På helger är det däremot mellan 10:00 – 14:00. De kommer hjälpa dig vid eventuella frågor och de är väldigt duktiga.

Betyg

0 reviews
4.0

Recensioner av SMSpengar

Recensera SMSpengar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera SMSpengar

SMSpengar