Slantar

Lånebelopp
10.000 - 30.000 kr
Löptid
1 - 5 år
Ränta
2.34% - 28.07%
Kreditupplysning
Bisnode
Betalningsanmärkning
Ok
Utbetalning
Inom 2 dagar
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Slantar

  • ✔️ Åldersgräns på 20 år
  • ✔️ Du måste vara folkbokförd i Sverige
  • ✔️ Måste ha ett svenskt personnummer
  • ✔️ Krav på deklarerad inkomst

Behöver du låna pengar snabbt fastän du har betalningsanmärkningar? Då är Slantar erbjuder smidiga och flexibla sms lån eller så kallat snabblån upp till 30 000 kr med schyssta räntor. Det som däremot skiljer dem åt från många andra långivare är att deras lån är utan UC. De gör sina kreditupplysningar via Bisnode istället. Det innebär att ditt kreditvärde inte kommer påverkas ifall du tar lån hos Slantar.

Låna utan UC hos slantar

När du ska ta ett lån från de flesta långivare måste man gå igenom en kreditupplysning via UC. Det kan lätt bli svårt att få lånet beviljat. Lånar man däremot via Slantar tar de ingen UC och gör istället en kreditupplysning via Bisnode. Ditt kreditvärde kommer då inte bli påverkat.

Lån med betalningsanmärkningar

Att låna med betalningsanmärkningar hos Slantar är inte någonting ska behöva påverka ifall du blir beviljad eller ej. Det finns däremot några få krav för att du ska kunna låna. För det första får du inte ha fler än 3 stycken betalningsanmärkningar. Det andra är att den senaste betalningsanmärkningen måste dock vara äldre än 6 månader.

Hur funkar det att låna hos Slantar

De vill göra låneprocessen så enkel som möjligt för dig. Det du gör är att du först och främst väljer beloppet du vill låna. Efter det så får du välja löptiden som således passar dig bäst. Därefter signerar du enkelt med BankID. Efter det ser du  kostnaderna för dig, därefter gör de en kreditupplysning via Bisnode som går på nolltid. När lånet har blivit beviljat får du sedan pengarna in på kontot inom 2 dagar.

Kundservice och öppettider

Slantar har en proffsig och enkel kundservice. Du kontaktar dem antingen via telefon (08-145558) eller via deras kontaktformulär på hemsidan (www.slantar.nu). Deras öppettider är mellan 08.00 – 17.00 på vardagar och på helgerna är det stängt.

 

Slantar

 

Vårt omdöme om Slantar

Vi gillar långivare som gör det lätt för dig som ska ta lånet. De låter dig låna trots att du har fler betalningsanmärkningar. De menar på att dina tidigare ekonomiska problem inte ska behöva påverka din möjlighet att låna pengar. De har även konkurrenskraftiga räntor som vi anser är schyssta utifrån förutsättningarna. Vi rekommenderar Slantar ifall du vill ha ett snabbt sms lån trots att du tidigare har haft ekonomiska problem. Problemet med dem är att de tyvärr inte beviljar folk som är yngre än 20 år. Ifall du är ute efter ett större och mer långsiktigt lån så finns det bättre alternativ.

Fördelar

  • ✅ Tillåter dig att låna utan UC
  • ✅ Konkurrenskraftiga räntor
  • ✅ Godtar betalningsanmärkningar (max 3 st)

Nackdelar

  • ❌ Inga direkta utbetalningar