10.000 - 30.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 5 år
Löptid
2.34% - 28.07%
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
0 kr
Uppläggningsavgift
Bisnode
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 2,37%, 10 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 847 kr per månad, totalt: 10 164 kr.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Credit Invest Sweden AB
Hemsida
Telefon
Adress
Box 396
541 28 Skövde
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 
08:00 - 17:00
Lördag - Söndag: Stängt

Behöver du låna pengar snabbt fastän du har betalningsanmärkningar? Då är Slantar perfekt för dig. De erbjuder smidiga och flexibla sms lån eller så kallat snabblån upp till 30 000 kr med schyssta räntor. Det som däremot skiljer dem åt från många andra långivare är att deras lån är utan UC. De gör därav sina kreditupplysningar via Bisnode istället. Det innebär att ditt kreditvärde inte kommer bli påverkat ifall du tar lån hos Slantar. Här nedan kan du läsa om deras omdöme.

Låna utan UC hos slantar

När du ska ta ett lån från de flesta långivare måste man gå igenom en kreditupplysning via UC. Det kan därför lätt bli svårt att få lånet beviljat. Lånar man däremot via Slantar tar de ingen UC och gör istället en kreditupplysning via Bisnode. Ditt kreditvärde kommer då inte bli påverkat.

Lån med betalningsanmärkningar

Att låna med betalningsanmärkningar hos Slantar är inte någonting ska behöva påverka ifall du blir beviljad eller ej. Det finns däremot några få krav för att du ska kunna låna. För det första får du inte ha fler än 3 stycken betalningsanmärkningar. Det andra är att den senaste betalningsanmärkningen måste dock vara äldre än 6 månader.

Hur funkar det att låna hos Slantar

De vill göra låneprocessen så enkel som möjligt för dig. Det du gör är att du först och främst väljer beloppet du vill låna. Efter det så får du välja löptiden som således passar dig bäst. Därefter signerar du enkelt med BankID. Efter det ser du  kostnaderna för dig, därefter gör de en kreditupplysning via Bisnode som går på nolltid. När lånet har blivit beviljat får du sedan pengarna in på kontot inom 2 dagar.

Räntor & avgifter

Det vi främst gillar med Slantar är just deras förmånliga räntor. De har fasta räntor och det innebär således att den är samma för alla, oavsett ekonomi. Deras årsränta är på 25%. Däremot är deras effektiva ränta på 28.07%. De har dock inga dyra avgifter, vilket många snabblångivare har. De har endast en administrationsavgift på 49 kr.

Kundservice och öppettider

Slantar har en proffsig men också enkel kundservice. Du kontaktar dem antingen via telefon (08-145558) eller via deras kontaktformulär på hemsidan (www.slantar.nu). Deras öppettider är i sin tur mellan 08.00 – 17.00 på vardagar och på helgerna är det stängt.

Betyg

0 reviews
5.0

Recensioner av Slantar

Recensera Slantar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Slantar

Slantar

Låneansökan hos Slantar

Vi har avslutat vårt samarbete med Slantar och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika lån!

Vi rekommenderar

Loanstep erbjuder räntefria lån i upp till 7 dagar. Låna upp till 25 00 SEK!

Nej
Direktutbetalning
15.4% - 38.4%
Ränta

Snabblån som liknar Slantar

Nej
Direktutbetalning
3.01 - 29.27 %
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 26.9%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 29.27%
Ränta