Sevenday

Lånebelopp
10.000 - 500.000 kr
Löptid
1 - 12 år
Ränta
2.95% - 14.6%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
Direkt
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Sevenday

  • ✔️ Åldersgräns på 20 år
  • ✔️ Du får ej ha betalningsanmärkningar
  • ✔️ Skulder hos Kronofogden godkänns ej
  • ✔️ Krav på fast anställning alternativt egenföretagare eller pensionär

Sevenday är en stor bank och långivare som funnits länge ute på marknaden. Du kan ta ett privatlån utan säkerhet men ändå låna från 10 000 kr upptill  500 000 kr. De erbjuder många olika lån som samlingslån men också omstartslån. Denna långivare är perfekt för dig ifall du behöver låna ett större belopp. Det kan vara att du bland annat behöver låna till bil, renovering eller resa.

Privatlån hos Sevenday

Ansökan för ett privatlån hos Sevenday gör du lättast vi deras hemsida. Det första du gör är att således fylla i ditt önskade lånebelopp. Vilket kan vara mellan 10 000 kr till 500 000 kr och återbetalningstid också. Därefter fyller du i dina kontaktuppgifter och övrig information och du kan även lägga till en medsökande. Du signerar enkelt med BankID, direkt därefter sker en kreditprövning hos både Bisnode och Upplysningscentralen (UC). Beskedet får du även kort därefter. Utbetalningstiden är i sin tur endast några dagar.

Billån hos Sevenday Bank

Det som är till stor fördel med Sevenday är faktumet att de erbjuder billån. Att låna till kan vara bra i många fall när man vill lägga upp en smidig delbetalning när du vill köpa dig din drömbil. Deras flexibla lån gör det enkelt för dig att ansöka och därför är det en relativt simpel process. Detta är en av många anledningar till varför vi rekommenderar dem.

Betalningsfria månader

Hos Sevenday kan du dessutom få upp till tre betalningsfria månader per tolvmånadersperiod. Detta gör att du kan använda pengarna till annat om något oförutsett skulle hända. Däremot kan du ej nyttja två betalningsfria månader i rad.

Tilläggslån och prisgaranti

Om exempelvis något oförutsett skulle hända kan du lägga till mer på ditt första lån, alltså ett tilläggslån. Du kan utöka ditt befintliga lån med max 500 000 kr. Processen är väldigt smidig och du loggar därför enkelt in med BankID på Sevendays hemsida.
Säg att du har blivit beviljad på ett privatlån, samlingslån eller också omstartslån utanför Sevenday. Då matchar dem det, det vill säga den effektiva räntan. Kravet är att den andra långivaren har gett samma erbjudande på samma typ av blancolån (privatlån utan säkerhet).

Öppettider och kundservice

Deras kundservice har öppet alla bankdagar mellan kl 08:00 till 18:00. Däremot är det tyvärr stängt på helgdagar. Du kan därför nå dem enkelt med telefon och e-post. Utbetalningen sker endast under bankdagar eftersom kontoret har stängt under helgdagar. Deras hemsida är www.sevenday.se

 

Sevenday

 

Vårt omdöme om Sevenday

Något vi värderar högt är när långivarna anpassar sig mycket efter kunden. Därför med tanke på deras prisgaranti och betalningsfria månader så kan vi rekommendera dem. Däremot en mindre nackdel är att de gör en kreditupplysning hos både Bisnode och UC. Detta leder till att du drabbar din kreditvärdighet i längden.

Fördelar

  • ✅ Stora lånebelopp
  • ✅ Konkurrenskraftiga räntor
  • ✅ De ger dig Sevenday prisgaranti
  • ✅ Snabb och enkel låneprocess med direkt utbetalning

Nackdelar

  • ❌ De gör en UC på dig
  • ❌ Betalningsanmärkningar godtas ej

Vanliga frågor om Sevenday

Vilka typer av lån erbjuder Sevenday?
Vad har de för ränta?
Vilket omdöme har de fått?
Hur kommer jag i kontakt med Sevenday's kundtjänst?