1000 - 1.000.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 4 mån
Löptid
3.5% - 3.95%
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
50 kr
Uppläggningsavgift
Ingen
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 3,55%, 1 000 kr, över 4 mån. Kostnaden är 265 kr per månad, totalt: 1 058 kr.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Sefina Svensk Pantbelåning Aktiebolag
Telefon
Email
Adress
Sankt Eriksgatan 44, 112 34 Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 10:00 - 18:00
Lördag - Söndag: Stängt

Att ansöka om privatlån hos Sefina Pantbank genom att pantsätta en vara är det perfekta sättet för dig att låna pengar. Det är om du på grund av din ekonomiska situation inte kan få ett lån någon annanstans. Det spelar således ingen roll om du har skulder hos kronofogden, betalningsanmärkningar eller är arbetslös och utan fast inkomst. Det enda du behöver är en vara av värde. Varan använder de som pant för ditt lån. Du kan själv välja om du vill betala tillbaka lånet och därmed också få tillbaka din pantsatta vara. Du kanske har en gitarr, elektronik men också en fin klocka som kan fungera som pant. Det går utmärkt att få sin vara värderad online . Du behöver alltså inte åka till en pantbank för att få veta om du kan låna.

Låna pengar hos Sefina Pantbank

För att kunna låna pengar hos Sefina Pantbank så måste du därav ha en vara av värde som du kan pantsätta. Värdet på varan är det som bestämmer maxbeloppet som du kan låna. På hemsidan finns ett formulär där man beskriver varan som man vill använda som säkerhet för lånet. I samma formulär laddar man även upp en eller flera bilder på varan. När detta är klart så får man sin vara värderad. Detta kan antingen ske direkt i chatten eller via mejl. När detta är gjort så lägger Sefinas värderingsexperter upp ett lån till dig. Innan du kan få ut dina pengar måste så klart Sefina ha mottagit varan av dig

Vem kan ansöka om lån?

Vem som helst som har fyllt 18 år och kan legitimera sig via BankID. De är därför välkomna att ta ett lån hos Sefina Pantbank. Så länge du äger en vara av värde som kan fungera som pant. Då kan du alltid låna ett belopp av motsvarande värde.

Återbetalning

Det vanligaste är att i sin tur man vid pantlån lånar en mindre summa pengar över en kortare tid. Oftast löper lånet på 3 månader. När lånetiden löpt ut har man några olika alternativ. Antingen kan man betala tillbaka lånet och få tillbaka varan som man således lämnade som säkerhet. Ett annat alternativ är att man förlänger lånet. Det sista alternativet är att inte betala tillbaka lånet utan istället låta Sefina Pantbank i sin tur sälja varan på auktion. Om varan de säljer skulle gå för ett mindre pris än du fick låna. Då blir du dock aldrig skyldig att betala mellanskillnaden. Skulle varan däremot bli såld för ett högre pris än den blev värderad till. Då är det du som får pengarna som blev över efter att alla avgifter är betalda.

Räntor & avgifter hos Sefina Pantbank

Det som oftast avgör din ränta är värdet på föremålet du har pantat. Årsräntan är alltid mellan 3.5% upp till 3.95%, vilket vi anser är väldigt förmånligt. Däremot har de en effektiv ränta som är mellan 16.84% upp till 17.36%. De har dessutom en uppläggningsavgift på 50 kr. Ifall du är sen med att återbetala, då tillkommer en påminnelseavgift på 60 kr.

Kundservice och öppettider

Det enklaste sättet att komma i kontakt med Sefina Pantbank är via deras trevliga live chatt. Den är öppen på deras hemsida (www.sefina.se) alla vardagar mellan 10 – 18 och lördagar mellan 10 – 15. I chatten kan du få svar på alla dina frågor. Du får även föremål värderade och därmed veta hur mycket du kan få låna. Det går naturligtvis även bra att ringa eller skicka ett mejl.

Betyg

0 reviews
3.0

Recensioner av Sefina Pantbank

Recensera Sefina Pantbank

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Sefina Pantbank

Sefina Pantbank