10.000 - 350.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
2 - 12 år
Löptid
3.95% - 13.75%
Ränta
Inte ok
Betalningsanmärkning
0 kr
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 4,03%, 10 000 kr, över 2 år. Kostnaden är 460 kr per månad, totalt: 11 048 kr.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Santander Consumer Bank
Telefon
Adress
Hemvärnsgatan 9, 171 54 Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 09.00 - 17:30
Lördag - Söndag: Stängt

Santander är storbanken som ser till individen och människan. Behöver du låna pengar för att förverkliga en dröm eller köpa en bil. Du kanske å ena sidan helt enkelt vill samla alla dina dyra smålån. Då är Santander en av de mest stabila aktörerna på marknaden. Att ansöka och få svar är extremt smidigt men också snabbt. När du fyllt i din ansökan ser du din personliga ränta. Därefter kan du välja vilken månadskostnad och återbetalningstid som passar dig. Om du är nöjd så är det därav bara att signera med bankID. Sedan har du pengarna på kontot inom 1 – 3 bankdagar. Du kan ansöka om privatlån på mellan 10 000 kr men också upp till 350 000 kr. Det finns inte heller några dolda avgifter.

Privatlån hos Santander

Att ansöka om ett privatlån hos Santander är väldigt smidigt. Du fyller i hur mycket du vill låna samt din önskade återbetalningstid. Då ser du även exakt vad din månadskostnad blir. Efter det anger du dina personuppgifter, kontaktuppgifter samt uppgifter om din månadsinkomst och anställningsform. Du har även möjlighet att här ange en medsökande på lånet. När detta är klart så klickar du helt enkelt på “Skicka Ansökan” och därefter ser du din ränta på skärmen. Om du då väljer att tacka ja så signerar du med bankID. Därefter har du pengarna på ditt konto inom 1 – 3 arbetsdagar. Om du inte har tillgång till bankID så är det således bara att invänta att avtalet kommer på posten.

Återbetalning av lån

Återbetalning av ditt lån sker i sin tur månadsvis. Om du betalar via autogiro så utgår det således ingen aviseringsavgift. Det förekommer heller aldrig någon uppläggningsavgift för ditt privatlån. Du kan få max två betalningsfria månader per år men inte direkt efter varandra. En betalningsfri månad innebär att du därför skjuter upp betalningen till nästkommande månad. Du kan när som helst välja att betala av hela ditt lån. Du betalar endast ränta fram till den dagen då du har löst hela ditt lån. Hos Santander kan du även teckna ett låneskydd som försäkrar dig. Det gäller om olyckan skulle vara framme eller om du skulle bli ofrivilligt arbetslös.

Kundservice och öppettider

Det är enkelt att komma i kontakt med Santander och de uppmuntrar i sin tur att man kontaktar dem per telefon. Kundservice är öppet alla vardagar mellan 09:00 – 17:00 och de är redo att svara på alla dina frågor. Är du ute efter mer information? Då kan du besöka deras hemsida (www.santanderconsumer.se).

Betyg

0 reviews
4.0

Recensioner av Santander

Recensera Santander

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Santander

Santander

Låneansökan hos Santander

Vi har avslutat vårt samarbete med Santander och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika lån!

Vi rekommenderar

Loanstep erbjuder räntefria lån i upp till 7 dagar. Låna upp till 25 00 SEK!

Nej
Direktutbetalning
15.4% - 38.4%
Ränta

Snabblån som liknar Santander

Nej
Direktutbetalning
3.01 - 29.27 %
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 26.9%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 29.27%
Ränta