Säkerfinans

Lånebelopp
1000 - 30.000 kr
Löptid
30 dagar - 2 år
Ränta
39% - 83%
Kreditupplysning
Bisnode
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
Direkt
Gå till ansökan
Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Krav på att få låna hos Säkerfinans

  • ✔️ Över 20 år gammal
  • ✔️ Folkbokförd i Sverige sedan 3 år tillbaka
  • ✔️ Inga betalningsanmärkningar
  • ✔️ Taxerad årsinkomst på minst 150 000 kr

Säkerfinans är ett enkelt och smidigt sätt att snabbt från 1000 kr men också upp till 30 000 kr. Det finns många fördelar att använda sig av långivaren Säkerfinans. Exempelvis slipper du en kreditupplysning hos UC. Vidare är ansökan helt digital och kan du kan göra den från ditt hem. Sedan när det kommer till själv utbetalningen sker den direkt genom så kallad direktutbetalning. Det finns alltså en mängd olika fördelar att välja dem.

Snabblån utan UC hos Säkerfinans

Hos Säkerfinans lånar du pengar via så kallad kontokredit. Kontokredit fungerar ungefär på samma sätt som ett kreditkort. Du ansöker således om en summa, din kontokredit. Det kan vara allt emellan 1 000 kr men också upp till 30 000 kr. Ansökan gör du därför direkt på deras hemsida. Sedan måste du även ange telefonnummer och personnummer. Därefter går du vidare till nästa steg. Du kommer få ange ytterligare information och sedan skriva under din ansökan med hjälp av bankID.

De kommer därefter att göra en kreditupplysning. Då detta är en långivare som beviljar lån utan UC använder man sig istället av Bisnode. Det är alltid en stor fördel att låna pengar utan upplysning. När allt sedan är klart kommer Säkerfinans att återkomma till dig med ett låneerbjudande. Du skriver i sin tur sedan under erbjudandet med bankID. Därefter är allt klart.

Utbetalning samma dag

En stor fördel med dem är att inte bara ansökningsprocessen är snabb. Det går även snabbt att få sina uttag utbetalda. När du vill utnyttja din kontokredit begär du ett uttag från Säkerfinans till ditt bankkonto. Tack vare direktutbetalning kan de betala ut pengarna inom 15 minuter. Direktutbetalning fungerar till de flesta större bankerna i Sverige, så som exempelvis Handelsbanken och Nordea.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Om du har frågor finns kundtjänst tillgänglig på deras hemsida måndag – lördag. Det går även att nå dem via telefon och via epost. Ifall du är ute efter mer information så besök gärna deras hemsida (www.säkerfinans.se).

 

Säkerfinans

 

Vårt omdöme om Säkerfinans

Sammanfattningsvis är Säkerfinans ett smidigt sätt att låna pengar för dig som är i akut behov. Ansökan är digital och utbetalningen sker direkt för den som har beviljad kontokredit. Det är emellertid viktigt att komma ihåg att detta är en högkostnadskredit. Du betalar höga fasta avgifter löpnade och dessutom en uppläggningsavgift. Ovanpå det tillkommer givetvis även ränta. Vi rekommenderar således att du väljer en annan låneform om du har möjlighet att vänta ett par dagar.

Fördelar

  • ✅ Ingen UC
  • ✅ Snabb och digital ansökan
  • ✅ Direktutbetalning till utvalda banker

Nackdelar

  • ❌ Högkostnadskredit - Hög ränta och höga avgifter

Vanliga frågor om Säkerfinans

Hur mycket kan jag låna via Säkerfinans?
Var gör de sin kreditupplysning?
Är det okej att ansöka med anmärkningar?
Hur gammal måste jag vara för att låna hos Säkerfinans?