1000 - 30.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 mån - 2 år
Löptid
39% - 83%
Ränta
Inte ok
Betalningsanmärkning
295 kr
Uppläggningsavgift
Bisnode
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 64,78%, 1 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 146 kr per månad, totalt: 1 752 kr

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
S & A Sverige AB
Telefon
Adress
Erik Dahlbergsallén 15
Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 08:00 - 17:30
Lördag - Söndag: Stängt

Säkerfinans är ett enkelt och smidigt sätt att snabbt från 1000 kr men också upp till 30 000 kr. Det finns många fördelar att använda sig av långivaren Säkerfinans. Exempelvis slipper du en kreditupplysning hos UC. Vidare är ansökan helt digital och kan du kan göra den från ditt hem. Sedan när det kommer till själv utbetalningen sker den direkt genom så kallad direktutbetalning. Det finns alltså en mängd olika fördelar att välja dem.

Snabblån utan UC hos Säkerfinans

Hos Säkerfinans lånar du pengar via så kallad kontokredit. Kontokredit fungerar ungefär på samma sätt som ett kreditkort. Du ansöker således om en summa, din kontokredit. Det kan vara allt emellan 1 000 kr men också upp till 30 000 kr. Ansökan gör du därför direkt på deras hemsida. Sedan måste du även ange telefonnummer och personnummer. Därefter går du vidare till nästa steg. Du kommer få ange ytterligare information och sedan skriva under din ansökan med hjälp av bankID.

Utbetalning samma dag

En stor fördel med dem är att inte bara ansökningsprocessen är snabb. Det går även snabbt att få sina uttag utbetalda. När du vill utnyttja din kontokredit begär du ett uttag från Säkerfinans till ditt bankkonto. Tack vare direktutbetalning kan de betala ut pengarna inom 15 minuter. Direktutbetalning fungerar till de flesta större bankerna i Sverige, så som exempelvis Handelsbanken och Nordea.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Om du har frågor finns kundtjänst tillgänglig på deras hemsida måndag – lördag. Det går även att nå dem via telefon och via epost. Ifall du är ute efter mer information så besök gärna deras hemsida (www.säkerfinans.se).

Betyg

0 reviews
4.0

Recensioner av Säkerfinans

Recensera Säkerfinans

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Säkerfinans

Säkerfinans