10.000 - 500.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 mån - 2 år
Löptid
Individuell bedömning
Ränta
Inte ok
Betalningsanmärkning
0 kr
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Fast avgift tillkommer som betalas dagsvis eller månadsvis. Priset är baserat på en bedömning av ditt företags ekonomi.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Finly AB
Telefon
Adress
Kungsgatan 54, 111 35 Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 08:00 - 17:00
Lördag - Söndag: Stängt

Qapitala är ett företag som erbjuder checkkredit till företag på upp till 500 000. De erbjuder lån till företag med rörligt men också flexibelt kreditutrymme. Det är i syfte med att det ska vara en kortsiktig men även flexibel lösning till akuta finansiella problem hos företag.

Företagslån hos Qapitala

Ansökan för att få ett företagslån hos Qapitala är väldigt simpel dessutom endast 3 minuter. Först fyller du ansökan på internet via länken du kommer åt ovan. Här fyller du bland annat i den summan du vill låna, mellan 50 000 kr och 500 000 kr. Därefter kan du se den limit som just ert företag fått. Till sist får du pengarna inom en arbetsdag.

Ansök till ditt aktiebolag

Du kan enbart ansöka om checkkrediten till aktiebolag. Det ser vi tyvärr lite som en nackdel eftersom deras bra tjänst bör även funka till dig som äger en enskild firma. Det är något som de kommer försöka att ändra på i framtiden. Därför anser vi att du bör hålla dig uppdaterad. Anledningen till att de enbart ger ut till aktiebolag, det är förmodligen för att EF är mer riskfyllda.

Individuell ränta hos Qapitala

Checkkrediten hos Qapitala ligger på en fast kostnad på 2% per 30 dagar. De använder sig av rak amortering vilket innebär att du betalar samma kostnad för lånet varje månad. Återbetalningstiden är 24 månader. Om du har möjligheten att betala av lånet kan du därmed göra det när du vill. Den effektiva räntan är individuell och dessutom tillkommer inga andra kostnader. De tar även en kreditupplysning på dig med UC.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Qapitalas utbetalningar är väldigt snabba. De betalar ut dina pengar inom 24 timmar, men oftast går det snabbare. Kundtjänsten når du i sin tur via telefon eller mejl under deras öppettider: vardagar 09.00 – 17.00. Du kan alltid skicka ett mail till de trots att de har stängt. Däremot kommer de inte svara förens de har öppet. Ifall du är ute efter mer information så kan du alltid besöka deras hemsida.

Betyg

0 reviews
3.0

Recensioner av Finly

Recensera Finly

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Finly

Finly

Låneansökan hos Finly

Vi har avslutat vårt samarbete med Finly och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika lån!

Vi rekommenderar

Loanstep erbjuder räntefria lån i upp till 7 dagar. Låna upp till 25 00 SEK!

Nej
Direktutbetalning
15.4% - 38.4%
Ränta

Snabblån som liknar Finly

Nej
Direktutbetalning
3.01 - 29.27 %
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 26.9%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 29.27%
Ränta