Qapitala

Lånebelopp
10.000 - 500.000 kr
Löptid
1 mån - 2 år
Ränta
Individuell bedömning
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
Inom 24h
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Qapitala

  • ✔️ Svensk medborgare
  • ✔️ Inga betalningsanmärkningar
  • ✔️ Inget skuldsaldo

Qapitala är ett företag som erbjuder checkkredit till företag på upp till 500 000. De erbjuder lån till företag med rörligt men också flexibelt kreditutrymme. Det är i syfte med att det ska vara en kortsiktig men även flexibel lösning till akuta finansiella problem hos företag.

Företagslån hos Qapitala

Ansökan för att få ett företagslån hos Qapitala är väldigt simpel dessutom endast 3 minuter. Först fyller du ansökan på internet via länken du kommer åt ovan. Här fyller du bland annat i den summan du vill låna, mellan 50 000 kr och 500 000 kr. Därefter kan du se den limit som just ert företag fått. Till sist får du pengarna inom en arbetsdag.

Ansök till ditt aktiebolag

Du kan enbart ansöka om checkkrediten till aktiebolag. Det ser vi tyvärr lite som en nackdel eftersom deras bra tjänst bör även funka till dig som äger en enskild firma. Det är något som de kommer försöka att ändra på i framtiden. Därför anser vi att du bör hålla dig uppdaterad. Anledningen till att de enbart ger ut till aktiebolag, det är förmodligen för att EF är mer riskfyllda.

Individuell ränta hos Qapitala

Checkkrediten hos Qapitala ligger på en fast kostnad på 2% per 30 dagar. De använder sig av rak amortering vilket innebär att du betalar samma kostnad för lånet varje månad. Återbetalningstiden är 24 månader. Om du har möjligheten att betala av lånet kan du därmed göra det när du vill. Den effektiva räntan är individuell och dessutom tillkommer inga andra kostnader. De tar även en kreditupplysning på dig med UC.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Qapitalas utbetalningar är väldigt snabba. De betalar ut dina pengar inom 24 timmar, men oftast går det snabbare. Kundtjänsten når du i sin tur via telefon eller mejl under deras öppettider: vardagar 09.00 – 17.00. Du kan alltid skicka ett mail till de trots att de har stängt. Däremot kommer de inte svara förens de har öppet. Ifall du är ute efter mer information så kan du alltid besöka deras hemsida.

Qapitala

 

Vårt omdöme om Qapitala

Qapitala passar dig perfekt om du är en småföretagare som söker efter en checkkredit, som en snabb men också enkel lösning. Summan du får låna är stor och dessutom får du pengarna väldigt snabbt. Nackdelarna vi kan se är att de har en hög årsränta och godtar inga betalningsanmärkningar samt tar UC. Annars är detta en långivare vi på Hittadittlån.se definitivt kan rekommendera.

Fördelar

  • ✅ Ingen årsavgift eller andra avgifter
  • ✅ Svar på ansökan direkt
  • ✅ Snabba utbetalningar

Nackdelar

  • ❌ Hög årsränta
  • ❌ Tar UC
  • ❌ Godtar inte betalningsanmärkningar

Vanliga frågor om Qapitala

Hur mycket får man låna hos Qapitala?
Gör de sin kreditupplysning hos UC?
Kan mitt företag ha en betalningsanmärkning?
Ger Qapitala svar direkt?