10.000 - 50.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 24 månader
Löptid
39% - 65.41%
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
395 kr
Uppläggningsavgift
Bisnode
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 46,78%, 3 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 351 kr per månad, totalt: 4 214 kr.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Företagsuppgifter

Profilkredit är en långivare som erbjuder snabblån. Den främsta fördelen med dem är att de inte gör en kreditupplysning via UC. De godtar dessutom betalningsanmärkningar om den är över 12 månader gammal. Direkta utbetalningar tillkommer och de är helt klart en bra långivare om du är ute efter ett schysst snabblån. De har även förmånliga räntor jämfört med deras konkurrenter och är helt klart en favorit hos Hittadittlån.

Snabblån utan UC hos Profilkredit

De lån som Profilkredit erbjuder är ett korttidslån eller med andra ord ett snabblån. De använder sig i sin tur inte via Upplysningscentralen (UC) vid kreditupplysning utan använder sig istället av Bisnode. Lånet är ideellt för dig som därav är ute efter en mindre summa snabbt. Även ifall du vet att du kan betala tillbaka om några månader. Dessa lån passar de flesta som har någon form av regelbunden inkomst. Även dig som går på socialbidrag, är student, har A-kassa eller har ett extraarbete.

Lån trots betalningsanmärkningar

Även fast du har en betalningsanmärkning behöver det inte betyda att du inte kan ta hand om din ekonomi. För att att låna pengar hos Profilkredit får du ha betalningsanmärkningar men dessa över 12 månader gamla. Du får inte heller ha något skuldsaldo hos kronofogden. Det ser vi som en stor fördel, däremot skulle de kunna ha haft en gräns på 6 månader vilket är en standard bland många långivare istället för 12 enligt oss.

Ränta & avgifter hos Profilkredit

En anledning till varför Profilkredit är en av favoriterna på Hittadittlån, det är för att de har samma fasta ränta till alla sökande. Det spelar således ingen roll om du har bättre eller sämre inkomst. Den nominella räntan är på 39%. Dock är deras effektiva ränta mellan 50.43% och 65.41%. Det ser vi som schyssta räntor för att vara ett snabblån. Däremot har de en uppläggningsavgift på 395 kr och en aviavgift på 45 kr.

Ansökningsprocessen

För att ansöka om att låna hos Profilkredit så klickar du först in på länken ovan. Därefter väljer du det belopp du vill låna mellan 3 000 kr och 25 000 kr. Löptiden ligger därmed på 12 månader men om du vill betala tillbaka det innan kan du göra det. Sedan fyller du i dina personuppgifter så som telefonnummer och e-postadress till exempel. Slutligen, om lånet blir godkänt skriver du under via BankID och pengarna kommer till dig under samma dag. Om inte så får du de nästa vardag.

Öppettider, kundservice och utbetalning

För att lättast nå deras kundservice är det bra att använda sig av telefon eller också e-post. Då får du svar inom 24 timmar på vardagar. De har öppet måndag till fredag klockan 09.00 – 17.00. Utbetalningen är i sin tur direkt under kundservicen till dig som har de större bankerna. Som till exempel: Nordea, SEB, Handelsbanken, Swedbank och Danske Bank. Är du ute efter mer information så kan du besöka deras hemsida (www.profilkredit.se).

Betyg

0 reviews
5.0

Recensioner av Profilkredit

Recensera Profilkredit

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Profilkredit

Profilkredit

Låneansökan hos Profilkredit

Vi har avslutat vårt samarbete med Profilkredit och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika lån!

Vi rekommenderar

Loanstep erbjuder räntefria lån i upp till 7 dagar. Låna upp till 25 00 SEK!

Nej
Direktutbetalning
15.4% - 38.4%
Ränta

Snabblån som liknar Profilkredit

Nej
Direktutbetalning
3.01 - 29.27 %
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 26.9%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 29.27%
Ränta