Ponture Företagslån

Lånebelopp
10.000 - 40.000.000 kr
Löptid
1 mån - 3 år
Ränta
Beror på bank
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
1 - 2 dagar
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Ponture Företagslån

  • ✔️ Du måste ha ett svenskregistrerat företag
  • ✔️ Åldersgränsen är 20 år
  • ✔️ Ditt företag får inte ha några betalningsanmärkningar
  • ✔️ Måste kunna ge en säkerhet för lånet, alternativ en borgensman

Ponture är låneförmedlaren att vända sig till för dig som företagare om du behöver jämföra företagslån. Men även andra finansieringstjänster för ditt företag. Att ansöka om företagslån via Ponture är i sin tur snabbt, smidigt och helt kostnadsfritt. Deras plattform samlar således ett stort antal långivare. Du kan därför vara trygg med att få ett erbjudande som passar just ditt företags behov. Ponture är dessutom en trygg partner för ekonomisk rådgivning för ditt företag. Så oavsett om du behöver öka likviditeten, finansiera ett projekt, renovera fastigheten. Eller helt enkelt samla dina företagslån så är det väl värt att se vad Ponture har att erbjuda.

Ansöka om lån hos Ponture Företagslån

För att ansöka om ett företagslån hos dem så fyller du således i information digitalt i en ansökan. Alternativt en intresseanmälan på hemsidan. Det tar bara ett par minuter och du behöver dessutom bara ange det belopp du önskar låna. Men även önskad återbetalningstid samt en indikation på vad ditt företag ska använda lånet till. Du kan ansöka om lån till ditt aktiebolag eller enskild firma på upp till 40 miljoner kronor hos Ponture. När din ansökan är behandlad så återkommer Ponture till dig inom 24 h med erbjudanden. Eftersom de samarbetar med ett stort antal långivare så kan du alltid räkna med fler valmöjligheter och alternativ. En ansökan är naturligtvis aldrig bindande.

Återbetalning & ränta

Hur återbetalningen för ditt lån ser i sin tur ut beror helt och hållet på ditt företags ekonomiska situation. Det gäller också lånets storlek, återbetalningstiden samt vilken lånealternativ du väljer. Det finns dock ingen samlad information om detta på Ponture’s hemsida. Det specificeras istället i de erbjudanden du får efter din ansökan. Den räntan du får är återigen beroende på vilket lån du väljer. Eftersom de är en låneförmedlare så har de flertal olika banker som i sin tur har olika räntor. Därför kan det vara svårt att säga exakt vilken ränta du kommer få.

Kundservice och öppettider

Det är enkelt att komma i kontakt med dem. Man kan antingen fylla i ett formulär på hemsidan och så blir man uppringd. Man kan även ringa eller skicka e-post. Vidare har Ponture en live chatt på hemsidan som är öppen under kontorstid. Här kan du på ett väldigt smidigt men också enkelt sätt få svar på alla dina eventuella frågor direkt. Är du ute efter mer information så kan du besöka deras hemsida (www.ponture.com)

Fakturaköp

Förutom företagslån så erbjuder dessutom Ponture en jämförelsetjänst av fakturaköp för företag. Ansökan fungerar ungefär som för företagslån. Med flera olika tjänster är de därmed en extra attraktiv partner att vända sig till för ditt företags ekonomiska hälsa.

 

Ponture Företagslån

 

Vårt omdöme om Ponture Företagslån

Sammanfattningsvis är Ponture ett mycket bra alternativ för ditt företag när du är i behov att extra kapital. Med enkla kontaktvägar och mycket kunnig samt kompetent personal. Då kan du snabbt få professionell rådgivning utefter just ditt företags behov och ekonomiska situation. Med 40 000 000 kr som högsta lånebelopp så är de en partner att lita på även för stora företag.

Fördelar

  • ✅ Proffs på ekonomisk rådgivning för företag
  • ✅ Enkelt att ansöka
  • ✅ Över 20 långivare

Nackdelar

  • ❌ Lite tunt med information och låneexempel på hemsidan

Vanliga frågor om Ponture Företagslån

Hur stora lån förmedlar Ponture?
Var sker kreditupplysningen?
Går det bra att ha betalningsanmärkning?
Hur snabbt betalar Ponture ut sina företagslån?