Pluskan

Lånebelopp
5000 - 30.000 kr
Löptid
1 mån - 6 år
Ränta
24% - 26.82%
Kreditupplysning
Bisnode
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
Inom 2 dagar
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Pluskan

  • ✔️ Åldersgräns på 20 år
  • ✔️ Folkbokförd i Sverige
  • ✔️ Inga betalningsanmärkningar
  • ✔️ Du får inte ha skulder hos Kronofogden

Pluskan är står ut i mängden från alla andra långivare. Istället för att få pengar in direkt på kontot så ger de dig således ett snabblån i form av kontokredit. Detta innebär att du har möjligheten att bestämma hur mycket du vill spendera när du handlar. Summan bestämmer du själv. När du handlar för kontokrediten måste du självklart betala tillbaka pengarna som du sedan kan ta ut igen. Den fasta årsräntan ligger på 24% och den effektiva räntan är 26.82%.

Pluskan – Utan UC

Pluskan vill trots allt att det ska va så enkelt som möjligt för dig att ta ut din kontokredit, det är varför man vill ha lånet utan UC. Därför kan du enkelt ansöka om krediten med hjälp av Bank-ID där din kreditupplysning går genom Bisnode istället för Upplysningscentralen. Det innebär i sin tur att din kreditvärdighet inte behöver bli påverkad av detta lån. Utbetalningstiden för lånet är kan ske direkt men också upp till 2 dagar.

Lån utan startavgift

Något vi samtidigt värderar väldigt högt med Pluskan är faktumet att de låter dig låna utan några dolda avgifter. Dolda avgifter kan bland annat vara uppläggningsavgifter (startavgifter). Det kan även vara dolda administrativa avgifter som kan leda till att det kan bli väldigt dyrt när du lånar.

Utbetalning och återbetalning hos Pluskan

Pluskan är väldigt flexibla när det gäller de snabba utbetalningarna men även återbetalningarna. Du kan därav räkna med att få dina pengar inom 2 dagar efter din ansökan är beviljad . När du ska betala tillbaka kommer en faktura till dig. Då du måste betala tillbaka minst 5% av lånebeloppet plus räntan.

Finns det möjlighet att ändra gränsen på kontokrediten?

Hos pluskan går det däremot inte att ändra på kontokreditsgränsen i efterhand. Vilket vi i sin tur ser som en nackdel. Å ena sidan kan du låna om igen efter du har betalat tillbaka. Detta gör att du därför slipper ansökningsprocessen igen vilket gör det väldigt smidigt för dig som ska låna på deras hemsida (www.pluskan.se).

 

Pluskan

 

Vårt omdöme om Pluskan

Som vanligt så gillar vi långivare som sticker ut i mängden och det är precis vad Pluskan gör! De är några som också vill göra det lätt för dig som ska låna pengar. Smidigheten är något de strävar efter. Det vi därav gillar främst med Pluskan är deras metod på att låna ut pengar i form av kontokrediter. De har också en väldigt flexibel summa som passar de flesta på 5000 upp till hela 30 000 kr. Även en väldigt rättvis årsränta på 24% helt utan startavgifter. Vi gillar ärliga långivare utan några som helst dolda avgifter.

Fördelar

  • ✅ Lån utan UC (Använder Bisnode istället)
  • ✅ Fast årsränta
  • ✅ Smidig och enkel låneprocess

Nackdelar

  • ❌ Du får inte ha betalningsanmärkningar

Vanliga frågor om Pluskan

Kan jag fortfarande låna hos Pluskan?
Beviljar de betalningsanmärkningar?
Hur stora lån erbjuder de?
Sker deras kreditupplysning via Bisnode?