5000 - 30.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 mån - 6 år
Löptid
24% - 26.82%
Ränta
Inte ok
Betalningsanmärkning
Uppläggningsavgift
Bisnode
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 2,02%, 5 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 423 kr per månad, totalt: 5 070 kr.

Företagsuppgifter

Pluskan är står ut i mängden från alla andra långivare. Istället för att få pengar in direkt på kontot så ger de dig således ett snabblån i form av kontokredit. Detta innebär att du har möjligheten att bestämma hur mycket du vill spendera när du handlar. Summan bestämmer du själv. När du handlar för kontokrediten måste du självklart betala tillbaka pengarna som du sedan kan ta ut igen. Den fasta årsräntan ligger på 24% och den effektiva räntan är 26.82%.

Pluskan - Utan UC

Pluskan vill trots allt att det ska va så enkelt som möjligt för dig att ta ut din kontokredit, det är varför man vill ha lånet utan UC. Därför kan du enkelt ansöka om krediten med hjälp av Bank-ID där din kreditupplysning går genom Bisnode istället för Upplysningscentralen. Det innebär i sin tur att din kreditvärdighet inte behöver bli påverkad av detta lån. Utbetalningstiden för lånet är kan ske direkt men också upp till 2 dagar.

Lån utan startavgift

Något vi samtidigt värderar väldigt högt med Pluskan är faktumet att de låter dig låna utan några dolda avgifter. Dolda avgifter kan bland annat vara uppläggningsavgifter (startavgifter). Det kan även vara dolda administrativa avgifter som kan leda till att det kan bli väldigt dyrt när du lånar.

Utbetalning och återbetalning hos Pluskan

Pluskan är väldigt flexibla när det gäller de snabba utbetalningarna men även återbetalningarna. Du kan därav räkna med att få dina pengar inom 2 dagar efter din ansökan är beviljad . När du ska betala tillbaka kommer en faktura till dig. Då du måste betala tillbaka minst 5% av lånebeloppet plus räntan.

Finns det möjlighet att ändra gränsen på kontokrediten?

Hos pluskan går det däremot inte att ändra på kontokreditsgränsen i efterhand. Vilket vi i sin tur ser som en nackdel. Å ena sidan kan du låna om igen efter du har betalat tillbaka. Detta gör att du därför slipper ansökningsprocessen igen vilket gör det väldigt smidigt för dig som ska låna på deras hemsida (www.pluskan.se).

Betyg

0 reviews
2.0

Recensioner av Pluskan

Recensera Pluskan

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Pluskan

Pluskan

Låneansökan hos Pluskan

Vi har avslutat vårt samarbete med Pluskan och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika lån!

Vi rekommenderar

Loanstep erbjuder räntefria lån i upp till 7 dagar. Låna upp till 25 00 SEK!

Nej
Direktutbetalning
15.4% - 38.4%
Ränta

Snabblån som liknar Pluskan

Nej
Direktutbetalning
3.01 - 29.27 %
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 26.9%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 29.27%
Ränta