Paymark Finans

Lånebelopp
10.000 - 150.000 kr
Löptid
1 - 10 år
Ränta
6.84% - 29.99%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
Direkt
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Paymark Finans

  • ✔️ Du måste vara minst 20 år gammal
  • ✔️ Du får inte ha några betalningsanmärkningar

Paymark Finans finns till för dig som vill ansöka om privatlån. Beloppen är från 10 000 kr upp till och med 150 000 kr. Ansökan sker direkt via Paymark Finans hemsida och det är även icke-bindande. Det är först när du signerat lånet som du förbinder dig. Paymark Finans ger ut lån i samarbete med Thorn Svenska AB. Det finns således en stor tillförlitlig finansiell aktör som ligger bakom.

Privatlån hos Paymark Finans

Att ansök om privatlån hos Paymark Finans är enkelt. Du börjar i sin tur med att besöka deras hemsida (www.paymarkfinans.se). Där hittar du mycket information om hur det fungerar när du ansöker om privatlån hos dem. Du kan även läsa igenom allmänna villkor och mycket mer. Det finns dessutom en sektion som heter ”värt att veta” där du får svar på vanliga frågor och svar.

Efter att du försäkrat dig om att detta är en långivare som du å ena sidan vill använda dig utav. Då går du till ”Ansök om lån nu”. Där anger du hur mycket du vill låna samt hur lång återbetalningstid du vill ha. Du kan ansöka om 10 000 kr upp till och med 150 000 kr. Maxgräns för återbetalningstiden är däremot 10 år. Därefter fyller du i lite personlig information som exempelvis, namn och telefonnummer. Du fyller även i kontonummret. Sedan skickar du således in i din ansökan. Du måste dock signera din ansökan med bankID eller mobilt bankID. Långivaren kommer därefter att kontrollera din ansökan genom en sedvanlig kreditupplysning. Om du ansöker under deras öppettider får du svar inom en timme. Annars kan du räkna med att få svar nästa arbetsdag.

Samla dina lån hos Paymark Finans

Paymark Finans erbjuder relativt höga lån, upp till och med 150 000 kr. Det gör att det kan löna sig att samla lån som man har sedan tidigare och flytta de till dem. Fördelen med att samla lånen är att du förhoppningsvis kan få lägre ränta. Dessutom ger det dig en bra översikt över din ekonomi.

Ränta

Det vi gillar med Paymark Finans är deras låga ränta jämfört med andra långivare. Den nominella räntan sträcker sig ifrån 6.84% upp till 21.6%. Deras effektiva ränta är i sin tur från 7.42% upp till 29.99%. Däremot tillkommer det en uppläggningsavgift på 595 kr och en administrationsavgift på 39 kr. Hade det inte varit för dessa avgifter hade de fått bättre betyg. Men helt klart en bra långivare för dig som är ute efter förmånliga räntor.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Utbetalningen av lånet kan i sin tur ske så snart du har skrivit under ditt skuldebrev. Du signerar även skuldebrevet med bankid som gör det väldigt smidigt. Om du signerar avtalet inom öppettiderna så bör du därav ha pengarna på kontot direkt efter. Annars kommer du behöva vänta till nästkommande dag. För eventuella frågor kan du kontakta kundtjänst via telefon eller e-post. Telefonnumret är 020 – 24 24 24.

 

Paymark Finans

 

Vårt omdöme om Paymark Finans

Sammanfattningsvis är de ett smidigt och enkelt sätt att ansöka om ett privatlån. Räntan är fast, men individuell, så lånet kan både bli relativt billigt men också väldigt dyrt beroende den som ansöker. Det tillkommer emellertid ingen uppläggningsavgift, om än du måste betala en aviavgift varje månad. Väljer du autogiro är aviavgifter 19 kr, annars är den 39 kr. Sammantaget dock ett bra alternativ för dig som behöver ett privatlån. Däremot finns det billigare alternativ på marknaden.

Fördelar

  • ✅ Enkel och smidig ansökan
  • ✅ Kundtjänst tillgänglig via telefon och e-post
  • ✅ Högt maxlån på 150 000 kr

Nackdelar

  • ❌ Avgifter för såväl autogiro som vanlig avi
  • ❌ Räntekostnaden kan bli hög om du har låg kreditvärdighet
  • ❌ Godtar ej betalningsanmärkningar

Vanliga frågor om Paymark Finans

Hur stora lån erbjuder Paymark Finans?
Gör de en kreditupplysning hos UC?
Vad har de fått för omdöme?
Vad är åldersgränsen för att ansöka hos Paymark Finans?