30.000 - 500.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 18 mån
Löptid
Fast avgift
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
0 kr
Uppläggningsavgift
Creditsafe, UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Fast avgift tillkommer som betalas dagsvis eller månadsvis. Priset är baserat på en bedömning av ditt företags ekonomi.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
OPR-Finance AB
Telefon
Adress
Kungsbroplan 1, 112 27 Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 07:00 - 17:00
Lördag - Söndag: Stängt

OPR Företagslån erbjuder företag möjligheten att låna allt ifrån 30 000 kr men också upp till 500 000 kr. Vidare vänder sig OPR Företagslån till alla företag, såväl stora som små. Ifall du ska låna upp till 200 000 kr behöver du en borgensman. Däremot om du ska ta ett lån som är större än så kräver de två. OPR Företagslån tar emellertid ingen UC på någon av borgenärerna. Alla svenska bolag är välkomna att ansöka, oavsett om du driver aktiebolag eller enskild firma. Besked får du å ena sidan inom 15 minuter och utbetalningen av lånet sker direkt.

Ansök om företagslån utan UC

Att ansöka om ett företagslån hos OPR Företagslån är både enkelt och snabbt. Ansökan är helt digital och därför gör den direkt på OPR Företagslåns hemsida. Du kan dessutom räkna med att ansökan inte tar dig än en minut att göra klar. Du signerar ansökan enkelt med hjälp av bankID, du slipper således papper och bankbesök.

Testa ditt låneutrymme på OPR Företagslån

Funderar du på att ansöka om ett lån, men är osäker på hur stort låneutrymme du skulle få? Då kan du enkelt testa detta på OPR Företagslåns hemsida. Du fyller i lite kort information såsom information kring företaget och hur mycket du önskar att låna. Sedan kommer OPR Företagslån att skicka en preliminär offert till dig. Offerten är icke bindande.

Ränta

Det som är skillnaden med OPR Företagslån från många andra långivare är att de ger dig en fast avgift istället för en ränta. Det kan både vara bra och dåligt beroende på ditt företags ekonomi. Om du till exempel har ett äldre bolag med bra ekonomi så får då således bättre ränta. Däremot om du har ett nystartat bolag utan någon form av historik, då kan du få högre avgift. Anledningen till det är för att du kan anses som en risk för dem.

Utbetalning, kundservice och öppettider

När du har fått ditt besked om ansökan, då behöver borgensmannen skriva under. Personerna du har angett blir kontaktade. Därefter betalar de ut lånet. Det sker omgående, direkt till det företagskonto som du har angivit i din ansökan.

Betyg

0 reviews
4.0

Recensioner av OPR Företagslån

Recensera OPR Företagslån

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera OPR Företagslån

OPR Företagslån