OKQ8 Bank

Lånebelopp
20.000 - 350.000 kr
Löptid
2 - 12 år
Ränta
4.89% - 7.89%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
1 - 2 dagar
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos OKQ8 Bank

 • ✔️ Åldersgräns på 20 år
 • ✔️ Folkbokförd i Sverige de senaste 3 åren
 • ✔️ Inga betalningsanmärkningar
 • ✔️ Du måste ha BankID eller Mobilt BankID
 • ✔️ Kravet för årsinkomst är 125 000 kr per år

Okq8 Privatlån

OKQ8 bank erbjuder privatlån eller även kallat blancolån utan säkerhet från 20 000 kr till 350 000 kr. Det är perfekt för dig som ska köpa en ny bil till exempel. Det är väldigt enkelt att ansöka om lån hos OKQ8 och dessutom slipper du alla uppläggningsavgifter.

Billån eller lån till renovering

Om du är ute efter ett lån för att till exempel köpa en bil eller renovera huset. Då är OKQ8 bank ideellt för dig. De erbjuder ett från från 20 000 kr men även upp till 350 00 kr utan säkerhet. Räntan är individuell. För att ansöka om lånet går du in via länken ovan och fyller sedan i lånebelopp men också löptid. Därefter fyller du i personuppgifter som personnummer och telefonnummer med mera. Sedan legitimerar du dig via BankID och om lånet är beviljat får du pengarna på dit därför konto inom några dagar.

Kreditkort hos OKQ8 Bank

Du kan även ansöka om OKQ8 kreditkort. Det har ingen årsavgift och är därmed helt gratis. Fördelarna med kreditkortet är att du får återbäring när du exempelvis tankar bilen. Även en bonus när du handlar i andra affärer. Du kan handla på kredit upp till 100 000 kronor. Det kan passa bra för dig som inte vill ta ett lån eller istället för att ta ett lån. Du får också en sparränta på kreditkortet på 0,75% på pengar som du själv sätter in på kortet. För att ansöka om kreditkort finns dock vissa krav. Det är att man är myndig, har svenskt personnummer samt är folkbokförd i Sverige.

Ränta

För att erbjuda privatlån utan säkerhet så anser vi att OKQ8 lånen har väldigt förmånliga räntor jämfört med deras konkurrenter. Deras ränta kan dock variera eftersom den sträcker sig mellan 3.89% och 7.89%. Detta är anledningen till varför de är en av våra favoriter på Hittadittlån. Helt klart ett schysst privatlån!

Öppettider, kundservice och utbetalning

Om du har frågor kan du således kontakta OKQ8s kundservice via telefon eller mail. Deras öppettider är måndag till fredag 18.30 – 17.00. Du hittar i sin tur mer information på deras hemsida (www.okq8.se)

Vid beviljande av ett lån hos OKQ8 får du också en snabb utbetalning. Lånet blir således utbetalt ut genom Swedbanks återbetalningstjänst. Det gör att du därav vid beviljat lån får pengarna utbetalade inom några dagar. Om du inte är ansluten till den tjänsten tar utbetalningen dock lite längre tid. Lånet blir utbetalt via avi till den adress du är folkbokförd.

 

OKQ8 Bank

 

Vårt omdöme om OKQ8 Bank

OKQ8 Bank passar dig som är i behov av större blancolån utan säkerhet utmärkt. Det kan till exempel vara lån till att renovera huset eller en ny bil. Du får dessutom en tankning värd 500 kronor gratis när du tecknar ett lån. Ansökningsprocessen skulle kunnat vara enklare men annars är det en långivare vi på Hittadittlån.se definitivt rekommenderar.

Fördelar

 • ✅ Stora lånebelopp
 • ✅ Välplacerat företag på marknaden
 • ✅ Alla nya kunder får 500 kr att tanka för hos OKQ8
 • ✅ Konkurrenskraftiga räntor

Nackdelar

 • ❌ De gör en UC på dig
 • ❌ Godtar ej betalningsanmärkningar

Vanliga frågor om OKQ8 Bank

Erbjuder OKQ8 Bank både privatlån och billån?
Vad får de för omdöme?
Hur mycket måste jag ha i årsinkomst för att få ett lån beviljat?
Kan jag ansöka om ett lån hos OKQ8 Bank trots att jag har en betalningsanmärkning?