20.000 - 500.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 12 år
Löptid
10.9% - 33%
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
995 kr
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 11,46%, 20 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 1 877 kr per månad, totalt: 22 521 kr

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Nystart Finans Sverige AB
Hemsida
Telefon
Adress
Linnégatan 22, 114 47 Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 09:00 - 18:00
Lördag - Söndag: Stängt

Nystartfinans är långivaren för dig som vill samla dina lån och därmed sänka din totala månadskostnad. Målsättningen är att i sin tur hitta en väg för dig att bli skuldfri. Nystartfinans sporrar dig med belöningar på vägen om du därav sköter din ekonomi. För att ansöka om lån börjar du därför med att göra en intresseanmälan på hemsidan där du anger viss grundläggande information. Därefter gör de en utvärdering där du som sökande kan ha en dialog med företaget. Sedan får du ett erbjudande. Hos Nystartfinans kan du också samla lån till en totalsumma på max 500 000 kr. Grundfilosofin är att hjälpa människor lösa sina gamla skulder till en lägre månadskostnad. Du kan få lån beviljat även om du har en eller flera betalningsanmärkningar.

Privatlån hos Nystartfinans

För att ansöka om ett privatlån hos Nystartfinas så börjar du med att göra en intresseanmälan. Här anger du bland annat kontaktuppgifter, hur mycket du vill låna och uppgifter om din inkomst. Vidare berättar du vad det är du vill ha hjälp med samt lite generell information om din levnadssituation. Civilstånd, boendeform samt om du har barn under 18 år. I din intresseanmälan har du även möjlighet att lägga till en medsökande. Det är för att öka dina chanser att få låna den summa som du är i behov av. Du har som tidigare nämnt möjligheten att samla dina lån.

Nystart Låneskydd

Vill du trygga din ekonomi så har du möjlighet att teckna ett låneskydd tillsammans med ditt lån. Låneskyddet är en försäkring till dig. Den gäller ifall du blir arbetslös eller sjukskriven. Vid dödsfall täcker låneskyddet även hela din skuld på upp till 500 000 kr. Låneskyddet kostar 6.95% av din totala månadskostnad och du betalar den tillsammans med ditt lån.

Återbetalning

Återbetalningen av ditt lån hos Nystartfinans sker automatiskt via autogiro varje månad.  Därför tillkommer det ingen aviavgift. Däremot finns det en uppläggningsavgift av ditt lån på 995 kr. Räntan på ditt lån är rörlig och de sätter den mellan 9.95% – 21.95%. Den högsta effektiva räntan är på 28.9% och återbetalningstiden är på mellan 2-15 år

Kundservice och öppettider

Kundservice har öppet måndagar 9-18 samt tisdag – fredag 9-17. Du kan både ringa och mejla. Nystartfinans lovar att återkoppla på mejl inom 24 h. Är du ute efter mer information så kan du gå in på deras hemsida (www.nystartfinans.se).

Betyg

0 reviews
3.0

Recensioner av Nstart

Recensera Nstart

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Nstart

Nstart

Låneansökan hos Nstart

Vi har avslutat vårt samarbete med Nstart och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika lån!

Vi rekommenderar

Loanstep erbjuder räntefria lån i upp till 7 dagar. Låna upp till 25 00 SEK!

Nej
Direktutbetalning
15.4% - 38.4%
Ränta

Snabblån som liknar Nstart

Nej
Direktutbetalning
3.01 - 29.27 %
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 26.9%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 29.27%
Ränta