Nystartfinans

Lånebelopp
20.000 - 500.000 kr
Löptid
1 - 12 år
Ränta
10.9% - 33%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Ok
Utbetalning
0 - 2 dagar
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Nystartfinans

  • ✔️ Måste vara minst 18 år och inte över 65 år
  • ✔️ Du eller din medsökande måste vara fast anställd
  • ✔️ Ha en månadsinkomst på minst 22 000 kr och detta måste kunna styrkas

Nystartfinans är långivaren för dig som vill samla dina lån och därmed sänka din totala månadskostnad. Målsättningen är att i sin tur hitta en väg för dig att bli skuldfri. Nystartfinans sporrar dig med belöningar på vägen om du därav sköter din ekonomi. För att ansöka om lån börjar du därför med att göra en intresseanmälan på hemsidan där du anger viss grundläggande information. Därefter gör de en utvärdering där du som sökande kan ha en dialog med företaget. Sedan får du ett erbjudande. Hos Nystartfinans kan du också samla lån till en totalsumma på max 500 000 kr. Grundfilosofin är att hjälpa människor lösa sina gamla skulder till en lägre månadskostnad. Du kan få lån beviljat även om du har en eller flera betalningsanmärkningar.

Privatlån hos Nystartfinans

För att ansöka om ett privatlån hos Nystartfinas så börjar du med att göra en intresseanmälan. Här anger du bland annat kontaktuppgifter, hur mycket du vill låna och uppgifter om din inkomst. Vidare berättar du vad det är du vill ha hjälp med samt lite generell information om din levnadssituation. Civilstånd, boendeform samt om du har barn under 18 år. I din intresseanmälan har du även möjlighet att lägga till en medsökande. Det är för att öka dina chanser att få låna den summa som du är i behov av. Du har som tidigare nämnt möjligheten att samla dina lån.

Nystart Låneskydd

Vill du trygga din ekonomi så har du möjlighet att teckna ett låneskydd tillsammans med ditt lån. Låneskyddet är en försäkring till dig. Den gäller ifall du blir arbetslös eller sjukskriven. Vid dödsfall täcker låneskyddet även hela din skuld på upp till 500 000 kr. Låneskyddet kostar 6.95% av din totala månadskostnad och du betalar den tillsammans med ditt lån.

Återbetalning

Återbetalningen av ditt lån hos Nystartfinans sker automatiskt via autogiro varje månad.  Därför tillkommer det ingen aviavgift. Däremot finns det en uppläggningsavgift av ditt lån på 995 kr. Räntan på ditt lån är rörlig och de sätter den mellan 9.95% – 21.95%. Den högsta effektiva räntan är på 28.9% och återbetalningstiden är på mellan 2-15 år

Kundservice och öppettider

Kundservice har öppet måndagar 9-18 samt tisdag – fredag 9-17. Du kan både ringa och mejla. Nystartfinans lovar att återkoppla på mejl inom 24 h. Är du ute efter mer information så kan du gå in på deras hemsida (www.nystartfinans.se).

 

Nystartfinans

 

Vårt omdöme om Nystartfinans

Sammanfattningsvis är Nystartfinans ett mycket bra alternativ för dig som sitter med ett flertal dyra smålån. Du som därav har svårt att få ekonomin att gå ihop. Så länge du har koll på vad din totala månadskostnad. Då tycker vi verkligen att du ska ge Nystartfinans en chans att sänka den åt dig. Nystart Låneskydd är dessutom ett mycket bra sätt för dig att säkra din nattsömn. På grund av vetskapen om att du är skyddad om det oförutsedda skulle inträffa.

Fördelar

  • ✅ Samla dina lån och få överblick över din ekonomi
  • ✅ Sänk din månadskostnad
  • ✅ Enkelt att ansöka
  • ✅ Låneskydd finns att teckna

Nackdelar

  • ❌ Hög uppläggningsavgift

Vanliga frågor om Nystartfinans

Vad för lån erbjuder Nystart Finans?
Hur långa utbetalningstider har de?
Vad har de för ränta?
Godkänner Nystart Finans betalningsanmärkningar?