1000 - 50.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
5 mån - 6 år
Löptid
4.9% - 25.6%
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
0 kr
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Vid kredit om 50 000 kr till 12,9 % årsränta (rörlig) under ett år med 12 återbetalningar, en uttagsavgift om 195 kr samt en administrativ månadsavgift om 19 kr blir totalt belopp att återbetala 53 999 kr (4 500 kr per månad) och den effektiva räntan 15,4 %.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
NorthMill AB
Telefon
Adress
Regeringsgatan 20, 111 53 Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 08:00 - 19:00
Lördag - Söndag: Stängt

Kreditlån upp till 50 000 kr hos Northmill

Northmill är en populär långivare på marknaden som erbjuder snabblån i form av en kontokredit. Det är en form av lån som i sin tur fungerar som ett kreditkort. Dock sker allting elektroniskt. Vad det innebär är att du kan öka gränsen för vad du kan handla för. Det fungerar således som en trygghet då du inte lånar ett fast belopp som du är fast vid. Helt klart en enkel men också smidig låneform.

Hur du ansöker om ett lån hos Northmill

Det du först och främst gör när du kommer in på deras hemsida, det är att fylla i nödvändig information. Du får skriva in bland annat personnummer, månadsinkomst men också anställningsform. Därefter får du legitimera dig med BankID och sedan gör de en UC på dig. Efter det så kan du räkna med att få tillgång till kontokrediten direkt.

Utbetalning på helger

Det vi verkligen värderar högt hos Northmill är att du kan få tillgång till din kontokredit även på helger. Eftersom du kan få utbetalt på helger så passar det perfekt i akuta situationer. Det kan vara att du bland annat har råkat ha sönder din telefon och behöver köpa en ny snabbt. Då är Northmill en bra långivare för dig.

Ränta

Räntorna är något som Northmill verkligen har varit generösa med. Deras årsränta sträcker sig från 4.9% upp till 19.9%. Däremot är deras effektiva ränta mellan 6.7% upp till 25.6%. Dock så är det vi värderar högst faktumet att de inte har några dyra avgifter utöver sin administrationsavgift på 19 kr. Därför är Northmill en bra långivare om du är ute efter en långivare om du är ute efter en långivare utan dolda avgifter.

Kundservice och öppettider

Ifall du vill komma i kontakt med deras hjälpsamma kundservice så kan du göra det via antingen telefon eller email. Deras email är [email protected]. Ifall du vill ringa dom istället kan du göra det på:  08-400 070 40. Öppettiderna på vardagarna är mellan 08:00 – 19:00, däremot har de stängt på helger och röda dagar. Med deras 90% positiva feedback så kan vi nästan garantera att du får den hjälp du behöver! Ifall du är ute efter mer information, då kan du alltid besöka deras hemsida.

Betyg

0 reviews
5.0

Recensioner av Northmill

Recensera Northmill

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Northmill

Northmill