Northmill

Lånebelopp
1000 - 50.000 kr
Löptid
5 mån - 6 år
Ränta
4.9% - 25.6%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Ok
Utbetalning
Direkt
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Northmill

  • ✔️ Deklarerad inkomst i Sverige
  • ✔️ Inga skulder hos Kronofogden
  • ✔️ Måste klara en UC

Kreditlån upp till 50 000 kr hos Northmill

Northmill är en populär långivare på marknaden som erbjuder snabblån i form av en kontokredit. Det är en form av lån som i sin tur fungerar som ett kreditkort. Dock sker allting elektroniskt. Vad det innebär är att du kan öka gränsen för vad du kan handla för. Det fungerar således som en trygghet då du inte lånar ett fast belopp som du är fast vid. Helt klart en enkel men också smidig låneform.

Hur du ansöker om ett lån hos Northmill

Det du först och främst gör när du kommer in på deras hemsida, det är att fylla i nödvändig information. Du får skriva in bland annat personnummer, månadsinkomst men också anställningsform. Därefter får du legitimera dig med BankID och sedan gör de en UC på dig. Efter det så kan du räkna med att få tillgång till kontokrediten direkt.

Utbetalning på helger

Det vi verkligen värderar högt hos Northmill är att du kan få tillgång till din kontokredit även på helger. Eftersom du kan få utbetalt på helger så passar det perfekt i akuta situationer. Det kan vara att du bland annat har råkat ha sönder din telefon och behöver köpa en ny snabbt. Då är Northmill en bra långivare för dig.

Ränta

Räntorna är något som Northmill verkligen har varit generösa med. Deras årsränta sträcker sig från 4.9% upp till 19.9%. Däremot är deras effektiva ränta mellan 6.7% upp till 25.6%. Dock så är det vi värderar högst faktumet att de inte har några dyra avgifter utöver sin administrationsavgift på 19 kr. Därför är Northmill en bra långivare om du är ute efter en långivare om du är ute efter en långivare utan dolda avgifter.

Kundservice och öppettider

Ifall du vill komma i kontakt med deras hjälpsamma kundservice så kan du göra det via antingen telefon eller email. Deras email är [email protected]. Ifall du vill ringa dom istället kan du göra det på:  08-400 070 40. Öppettiderna på vardagarna är mellan 08:00 – 19:00, däremot har de stängt på helger och röda dagar. Med deras 90% positiva feedback så kan vi nästan garantera att du får den hjälp du behöver! Ifall du är ute efter mer information, då kan du alltid besöka deras hemsida.

 

Northmill

 

Vårt omdöme om Northmill

Northmill är en bra långivare överlag anser vi. Schyssta räntor, helgutbetalningar och inga dolda avgifter. Vad kan man mer önska? Något vi värderar väldigt högt, det är deras bra kundservice med 90% positiv feedback. Däremot tycker vi att det är ett minus att de gör kreditupplysningen via UC. Annars en väldigt bra långivare som passar de flesta behoven vid ett snabbt, tryggt och enkelt lån.

Fördelar

  • ✅ Godtar betalningsanmärkningar
  • ✅ Simpel och smidig plattform
  • ✅ Erbjuder utbetalningar på helger

Nackdelar

  • ❌ Kreditupplysning via UC
  • ❌ Du får inte ha skulder hos Kronofogden

Vanliga frågor om Northmill

Hur mycket kan man ansöka om lån på hos Northmill?
Kan jag ansöka trots betalningsanmärkning?
Erbjuder de direkta utbetalningar?
Var gör Northmill sin kreditupplysning?