5000 - 600.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 18 år
Löptid
2.95% - 29.5%
Ränta
Inte ok
Betalningsanmärkning
0 kr
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 2,99%, 5 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 425 kr per månad, totalt: 5 103 kr.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Freedom Finance Kreditservice AB
Telefon
Adress
Box 1068 / Polisgatan 4, 262 21 Ängelholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 08:00 - 17:30
Lördag - Söndag: Stängt

NextFinance är en låneförmedlare där du enkelt men också helt gratis jämför privatlån och samlingslån. Dessutom är inte tjänsten bindande. Du kan således ta reda på om du skulle få ett bra lån. Om du däremot inte är nöjd med dina låneerbjudanden kan du välja att avstå. Vidare kan du ansöka om upp till och med 600 000 kr. De kommer skicka ut din ansökan till över 20 olika långivare och banker. Det finns dock inget krav på säkerhet för lånet eller någon medsökande. Det kan emellertid hjälpa dig att få ett bättre erbjudande om du anger en borgensman för lånet.

Jämför privatlån hos NextFinance

Att jämföra om privatlån hos NextFinance är en helt digital process. Du gör allt via deras hemsida. Där anger hur stort lån du vill ansöka om. Du kan ansöka om 5000 kr men också upp till 600 000 kr. Återbetalningstiden bestämmer du också själv. Du väljer på allt emellan 1 år men även upp till och med 20 år. Därefter fyller du i dina uppgifter och skickar iväg din ansökan. NextFinance kommer då att gå igenom din ansökan och titta på de uppgifter som du angivit. De kommer även att göra en kreditupplysning för att kontrollera din kreditvärdighet. Fördelen med att använda en jämförelsesajt som NextFinance är att du således bara får en kreditupplysning registrerad i ditt namn.

Samla dina lån hos NextFinance

Att ta ett så kallat samlingslån innebär att du flyttar alla dina lån till ett och samma ställe. På det sättet kan du spara mycket pengar. Det är nämligen så att små lån, som exempelvis smslån, ofta kommer med väldigt hög ränta. Om du då istället tar ett stort lån kan du använda de pengarna för att betala av alla smålånen. Det innebär lägre ränta men även lägre avgifter för dig varje månad. NextFinance är ett perfekt alternativ för dig som vill jämföra lån. Där kan du se ifall du kan ta ett samlingslån som kan få lägre ränta. Dessutom ger ett samlingslån dig en mycket bättre överblick över din ekonomi. Du har med andra ord allt att vinna.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Hur lång tid utbetalningen av lånet tar beror helt på vilken långivare som du väljer. Många långivare accepterar emellertid att du skriver under ditt skuldebrev med mobilt bankID vilket för att processen är betydligt snabbare. NextFinance kan inte hjälpa dig angående frågor som gäller själva utbetalningen. Skulle du emellertid ha andra frågor som gäller din ansökan går det självklart bra att kontakta deras kundtjänst. De finns tillgängliga via epost mellan klockan 09:00 – 20:00. Ifall du vill veta mer om dem, läs mer på deras hitta.se sida.

Betyg

0 reviews
4.0

Recensioner av NextFinance

Recensera NextFinance

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera NextFinance

NextFinance

Låneansökan hos NextFinance

Vi har avslutat vårt samarbete med NextFinance och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika lån!

Vi rekommenderar

Loanstep erbjuder räntefria lån i upp till 7 dagar. Låna upp till 25 00 SEK!

Nej
Direktutbetalning
15.4% - 38.4%
Ränta

Snabblån som liknar NextFinance

Nej
Direktutbetalning
3.01 - 29.27 %
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 26.9%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 29.27%
Ränta