1000 - 10.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 6 mån
Löptid
39% - 1000%
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
300 kr
Uppläggningsavgift
Creditsafe
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 46,78%, 1 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 131 kr per månad, totalt: 1 573 kr.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Catalunia Capital AB
Hemsida
Telefon
Adress
Box 5347
102 47 Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 
09:00 - 17:00
Lördag - Söndag: Stängt

Är du ute efter ett snabbt lån med snabb utbetalning? Då har du kommit rätt. Nätlån erbjuder dig att låna upp till 10 000 kr helt utan UC och dessutom med betalningsanmärkningar. Att låna gör du enkelt via mobilt Bank-ID. Det kan vara bra att låna med Nätlån ifall du har fått en oväntad utgift i vardagen. Som till exempel att du har råkat ta sönder din dator. Då kan du behöva få in några tusenlappar fort för reparation.

Snabblån utan UC och betalningsanmärkningar hos Nätlån

Nätlån erbjuder som tidigare nämnt ett snabblån som också är utan kreditupplysning via UC. Självklart kommer de göra en upplysning men som sker istället hos Creditsafe. Detta leder till att ditt kreditvärde hos UC inte kommer att bli påverkat när du lånar via Nätlån.

Om jag inte kan betala tillbaka lånet?

Är fallet att du inte kan betala tillbaka lånet under den sagda löptiden. Då kan du förlänga den med en månad. Däremot tillkommer en fast kostnad mellan 330 till 420 kr. Detta ska inte behöva bli ett problem då de har sänkt sina räntor väsentligt efter att räntetaken tillkom.

Ansökningsprocessen

Du börjar med att välja det belopp du vill låna. Efter det får du fylla i nödvändiga uppgifter som till exempel personnummer, telefonnummer och emailadress. Sedan kommer du bli hänvisad till en sida där du kan ansöka men också signera smidigt via mobilt Bank-ID. Då kommer en kreditupplysning ske via Creditsafe och sedan får du reda på ifall du har blivit beviljad. Pengarna kan därför räkna med att få in på kontot inom 2 bankdagar.

Räntor & avgifter hos Nätlån

Vi anser att Nätlån är en av de bättre långivarna vi har listade på vår hemsida. De är också en av de dyrare vi listar här. Deras fasta ränta (årsränta) är på 39%. Den effektiva räntan är dock mellan 73% och 1000%. Det tillkommer dessutom en uppläggningsavgift på 300 kr och en administrationsavgift på 35 kr. Utöver den dyra effektiva räntan och avgifterna, då hade de fått ett bättre betyg av oss.

Kundservice och öppettider

Ifall du är ute efter att nå deras kundservice vid eventuella frågor. Då kan du nå dem via antingen mail eller telefon alla vardagar mellan 09:00 – 17:00. Vill du ha mer information så kan du besöka deras hemsida (www.natlan.se).

Betyg

0 reviews
4.0

Recensioner av Nätlån

Recensera Nätlån

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Nätlån

Nätlån