2000 - 25.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
3 - 9 månader
Löptid
39.5% - 585.4%
Ränta
Inte ok
Betalningsanmärkning
Uppläggningsavgift
Bisnode
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 47,19%, 2 000 kr, över 9 mån. Kostnaden är 312 kr per månad, totalt: 2 810 kr.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Företagsuppgifter

Snabblån hos Nanoflex med Bisnode

Om du vill ansöka om snabblån utan UC via Nanoflex går du in via länken ovan. Därefter väljer du en summa mellan 2 000 kr och 25 000 kr. Därefter anger du en löptid på mellan 3 månader och 9 månader. Sedan fyller du i telefonnummer, personnummer, e-post adress, inkomster och utgifter med mera. Slutligen legitimerar du dig via BankID. Därefter gör Nanoflex en kreditupplysning på dig. Till skillnad från andra långivare använder sig av Bisnode när de gör sina kreditupplysningar och inte Upplysningscentralen (UC). Nanoflex ger dig även möjligheten att förtidslösa ditt kreditlån. Då betalar du kreditbeloppet tillsammans med den upplupna räntan och andra kostnader.

Utbetalning samma dag

Vid ansökan av sms lån hos Nanoflex får du besked direkt på skärmen. Du får även möjligheten till att få pengarna utbetalade redan samma dag. För att få det behöver låneansökan vara beviljad innan klockan 14.00 på en vardag. Om det blir beviljat efter klockan 14.00 får du således pengarna nästa bankdag. Utbetalningen sker däremot direkt till dig som har Swedbank, Handelsbanken, Nordea eller SEB. Det är därav perfekt för dig som är i ett akut behov av pengar.

Få mer tillbaka på skatteåterbäring

Nanoflex erbjuder en kontokredit som är avdragsgilla. Det betyder i sin tur att du får 30% tillbaka av räntan på skattedeklarationen. Detta sker automatiskt i Skatteverkets system så det är därför inget du behöver tänka på.

Öppettider och Kundservice

Kundservicen är öppen via mail och telefon alla dagar i veckan. Därför kan det vara bra att kontakta de om du undrar över något. Deras support är öppen måndag till fredag kl 08.00 till 17.00 eftersom de har stängt på helger. Är du ute efter mer information? Då bör du besöka deras Hitta.se-sida.

Betyg

0 reviews
4.0

Recensioner av Nanoflex

Recensera Nanoflex

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Nanoflex

Nanoflex

Låneansökan hos Nanoflex

Vi har avslutat vårt samarbete med Nanoflex och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika lån!

Vi rekommenderar

Loanstep erbjuder räntefria lån i upp till 7 dagar. Låna upp till 25 00 SEK!

Nej
Direktutbetalning
15.4% - 38.4%
Ränta

Snabblån som liknar Nanoflex

Nej
Direktutbetalning
3.01 - 29.27 %
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 26.9%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 29.27%
Ränta