Nanoflex

Lånebelopp
2000 - 25.000 kr
Löptid
3 - 9 månader
Ränta
39.5% - 585.4%
Kreditupplysning
Bisnode
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
Direkt
Gå till ansökan
Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Krav på att få låna hos Nanoflex

  • ✔️ Du får inte ha några betalningsanmärkningar
  • ✔️ Åldersgränsen är 20 år
  • ✔️ Du får inte ha någon skuld hos kronofogden
  • ✔️ Kravet på inkomst är 50 000 kr per år
  • ✔️ Du måste ha varit folkbokförd i Sverige i minst 2 år

Snabblån hos Nanoflex med Bisnode

Om du vill ansöka om snabblån utan UC via Nanoflex går du in via länken ovan. Därefter väljer du en summa mellan 2 000 kr och 25 000 kr. Därefter anger du en löptid på mellan 3 månader och 9 månader. Sedan fyller du i telefonnummer, personnummer, e-post adress, inkomster och utgifter med mera. Slutligen legitimerar du dig via BankID. Därefter gör Nanoflex en kreditupplysning på dig. Till skillnad från andra långivare använder sig av Bisnode när de gör sina kreditupplysningar och inte Upplysningscentralen (UC). Nanoflex ger dig även möjligheten att förtidslösa ditt kreditlån. Då betalar du kreditbeloppet tillsammans med den upplupna räntan och andra kostnader.

Utbetalning samma dag

Vid ansökan av sms lån hos Nanoflex får du besked direkt på skärmen. Du får även möjligheten till att få pengarna utbetalade redan samma dag. För att få det behöver låneansökan vara beviljad innan klockan 14.00 på en vardag. Om det blir beviljat efter klockan 14.00 får du således pengarna nästa bankdag. Utbetalningen sker däremot direkt till dig som har Swedbank, Handelsbanken, Nordea eller SEB. Det är därav perfekt för dig som är i ett akut behov av pengar.

Få mer tillbaka på skatteåterbäring

Nanoflex erbjuder en kontokredit som är avdragsgilla. Det betyder i sin tur att du får 30% tillbaka av räntan på skattedeklarationen. Detta sker automatiskt i Skatteverkets system så det är därför inget du behöver tänka på.

Öppettider och Kundservice

Kundservicen är öppen via mail och telefon alla dagar i veckan. Därför kan det vara bra att kontakta de om du undrar över något. Deras support är öppen måndag till fredag kl 08.00 till 17.00 eftersom de har stängt på helger. Är du ute efter mer information? Då bör du besöka deras Hitta.se-sida.

 

Nanoflex

 

Vårt omdöme om Nanoflex

Nanoflex har varit med i branschen sedan 2008 och har därför erfarenhet inom ämnet. De kan vara något för dig om du således är ute efter flexibla sms lån. Däremot, om du redan vet att du inte kan klara av att betala tillbaka i tid. Då bör du inte ta lånet. Om du vill läsa mer om Nanoflex kan du göra det här.

Fördelar

  • ✅ Direkta utbetalningar
  • ✅ Ingen kontroll hos Upplysningscentralen (UC) ✅
  • ✅ Du väljer själv din återbetalningsdag
  • ✅ Enkel och smidig låneprocess

Nackdelar

  • ❌ Godtar inte betalningsanmärkningar

Vanliga frågor om Nanoflex

Erbjuder Nanoflex fortfarande lån?
Är Nanoflex's lån utan UC?
Hur mycket kan jag låna hos dem?