Mynt

Lånebelopp
10.000 - 1.000.000 kr
Löptid
1 - 18 mån
Ränta
Individuell bedömning
Kreditupplysning
Bisnode, Creditsafe
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
Inom 24h
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Mynt

 • ✔️ Registrerad för F-skatt
 • ✔️ Funnits i minst 6 månader
 • ✔️ Omsättning på minst 500 000 kr om året
 • ✔️ Ditt företag måste ha god återbetalningsförmåga
 • ✔️ Du kan identifiera dig med mobilt bankID

Mynt är långivaren som finns där för dig om du har ett mindre men eller ett medelstort företag. Med sin intelligenta plattform gör de också en blixtsnabb kreditbedömning av ditt företag. Din ansökan om lån hos Mynt är snabb men också smidig och deras erbjudande är bland de bästa på marknaden. När du tecknar ett lån hos mynt finns det aldrig någon bindningstid, krångliga processer eller dolda avgifter. Mynt använder Bisnode och Creditsafe för sina kreditupplysningar vilket innebär det inte påverkar din kreditvärdighet. Därav den stora fördelen med företagslån utan UC. Här nedan kan du läsa deras omdöme.

Ansöka om företagslån hos Mynt

Att ansöka om ett företagslån hos mynt är både snabbt men även smidigt. Efter att du registrerat dig på deras plattform. Då får du i sin tur svara på några frågor om ditt företag och dina behov. Därefter presenterar de en tillgänglig kredit som du kan göra uttag ifrån när du vill. Att registrera sig och för att få veta ditt kreditutrymme är helt gratis och du förbinder dig även inte till någonting. Du signerar inte något bindande avtal förrän du bestämmer dig för att göra ett uttag från din tillgängliga kredit. När du gör ett uttag så presenterar de en tydlig offert. Därefter signerar du med BankID. Du kan ta flera lån så länge du har tillgänglig kredit. Du frigör även ditt utnyttjade kreditutrymme så fort ett lån är återbetalt.

Återbetalning

Återbetalningen av ditt företagslån hos Mynt sker automatiskt via autogiro varje månad. Detta godkänner du när du signerar ditt avtal med dem. Du kan naturligtvis välja att återbetala ditt lån när du själv vill. Därefter betalar du bara eventuella avgifter för den tid som du har haft lånet.

Kundservice och öppettider

Du kan kontakta Mynt på antingen e-post: [email protected] eller telefon: 010 198 0300. Är du däremot ute efter mer information så kan du besöka deras hemsida (www.mynt.se). Kundservicen hjälper dig vid frågor gällande ditt lån och det sker snabbt men också smidigt.

 

 

Mynt

 

Vårt omdöme om Mynt

Sammanfattningsvis är mynt ett mycket bra alternativ för små och medelstora företag som behöver ett snabbt tillskott till kassan. Den stora fördelen är att att du kan låna exakt så mycket pengar som är i behov av, därför har de fått så pass bra omdöme av oss. Dessutom sker det enkelt och snabbt göra ett nytt uttag om du skulle behöva det. Du kommer inte att behöva ansöka om ett nytt lån så länge du fortfarande har kreditutrymme hos dem. Vidare kräver de inte någon säkerhet för ditt lån förutsatt att ditt företag är kreditvärdigt. Däremot kan de i vissa fall begära en personlig borgen. Du kan även ha möjlighet att ställa dina fakturor som säkerhet genom pantsättning. Men en kostnad från 1% av fakturans värde eller lånebeloppet per månad är dessutom ett mycket konkurrenskraftigt alternativ. En fast avgift tas ut för varje påbörjad månad som du har ett lån.

Fördelar

 • ✅ Billigare än genomsnittet på marknaden
 • ✅ Enkelt och smidigt att göra uttag inom din kreditlimit
 • ✅ Ansökan sker enkelt

Nackdelar

 • ❌ Ingen chattsupport
 • ❌ Du kan inte få lån om du har skuld hos kronofogden
 • ❌ Inte det bästa alternativet för uppstartsbolag

Vanliga frågor om Mynt

Vad har Mynt fått för omdöme?
Godkänner Mynt betalningsanmärkningar?
Hur snabba utbetalningar har de?
Hur långa löptider har de?