10.000 - 1.000.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 18 mån
Löptid
Individuell bedömning
Ränta
Inte ok
Betalningsanmärkning
0 kr
Uppläggningsavgift
Bisnode, Creditsafe
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Fast avgift tillkommer som betalas dagsvis eller månadsvis. Priset är baserat på en bedömning av ditt företags ekonomi.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Mynt AB
Hemsida
Telefon
Adress
Vasagatan 28, 111 20 Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 08:00 - 17:00
Lördag - Söndag: Stängt

Mynt är långivaren som finns där för dig om du har ett mindre men eller ett medelstort företag. Med sin intelligenta plattform gör de också en blixtsnabb kreditbedömning av ditt företag. Din ansökan om lån hos Mynt är snabb men också smidig och deras erbjudande är bland de bästa på marknaden. När du tecknar ett lån hos mynt finns det aldrig någon bindningstid, krångliga processer eller dolda avgifter. Mynt använder Bisnode och Creditsafe för sina kreditupplysningar vilket innebär det inte påverkar din kreditvärdighet. Därav den stora fördelen med företagslån utan UC. Här nedan kan du läsa deras omdöme.

Ansöka om företagslån hos Mynt

Att ansöka om ett företagslån hos mynt är både snabbt men även smidigt. Efter att du registrerat dig på deras plattform. Då får du i sin tur svara på några frågor om ditt företag och dina behov. Därefter presenterar de en tillgänglig kredit som du kan göra uttag ifrån när du vill. Att registrera sig och för att få veta ditt kreditutrymme är helt gratis och du förbinder dig även inte till någonting. Du signerar inte något bindande avtal förrän du bestämmer dig för att göra ett uttag från din tillgängliga kredit. När du gör ett uttag så presenterar de en tydlig offert. Därefter signerar du med BankID. Du kan ta flera lån så länge du har tillgänglig kredit. Du frigör även ditt utnyttjade kreditutrymme så fort ett lån är återbetalt.

Återbetalning

Återbetalningen av ditt företagslån hos Mynt sker automatiskt via autogiro varje månad. Detta godkänner du när du signerar ditt avtal med dem. Du kan naturligtvis välja att återbetala ditt lån när du själv vill. Därefter betalar du bara eventuella avgifter för den tid som du har haft lånet.

Kundservice och öppettider

Du kan kontakta Mynt på antingen e-post: [email protected] eller telefon: 010 198 0300. Är du däremot ute efter mer information så kan du besöka deras hemsida (www.mynt.se). Kundservicen hjälper dig vid frågor gällande ditt lån och det sker snabbt men också smidigt.

Betyg

0 reviews
3.0

Recensioner av Mynt

Recensera Mynt

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Mynt

Mynt

Låneansökan hos Mynt

Vi har avslutat vårt samarbete med Mynt och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika lån!

Vi rekommenderar

Loanstep erbjuder räntefria lån i upp till 7 dagar. Låna upp till 25 00 SEK!

Nej
Direktutbetalning
15.4% - 38.4%
Ränta

Snabblån som liknar Mynt

Nej
Direktutbetalning
3.01 - 29.27 %
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 26.9%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 29.27%
Ränta