2000 - 20.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 månad - 1 år
Löptid
39% - 70%
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
350 kr
Uppläggningsavgift
Bisnode
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 3,30%, 2 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 200 kr per månad, totalt: 2 396 kr.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Folkefinans AS
Hemsida
Telefon
Adress
Box 4285
102 66 Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 
08:00 - 17:00
Lördag - Söndag: Stängt

Är du efter snabba sms lån upp till 20 000 kr med direkta utbetalningar under en bra återbetalningsperiod? Då har du hittat rätt. Monetti (tidigare Folkia) är idag en av de största aktörerna på marknaden när det kommer till snabblån. De erbjuder både lån utan UC men också godtar de betalningsanmärkningar. Detta är något som gör dem exceptionellt bra och gör dem även unika på marknaden.

Sms lån och kontokredit utan UC hos Monetti

Monetti är unika på så sätt att de erbjuder på både kontokrediter och helt vanliga sms lån. Kontokrediter innebär att du ökar din gräns av vad du får handla för. Både lån betalar från 2000 kr men även upp till 20 000 kr helt utan UC. Detta innebär att när du lånar hos Monetti påverkar inte det ditt kreditvärde. Det är eftersom kreditupplysningen är via Bisnode. Detta leder i sin tur att dina framtida ärenden med UC inte kommer bli påverkade av detta lån.

Ansök om ett lån med betalningsanmärkningar

Monetti menar på att din tidigare ekonomi inte ska behöva påverka ifall du ska kunna ta lån idag. De erbjuder dig att låna upp till 20 000 kr trots att du har betalningsanmärkningar. Detta lån är bra ifall du vill ta ett lån snabbt. Det kan vara ifall att du har fått oväntade utgifter. Det kan vara att du till exempel har råkat ta sönder din dator. Då kan det vara bra att ta ett akutlån som detta.

Ansökningsprocessen hos Monetti

Att låna hos Monetti är väldigt enkelt och går snabbt. Det du behöver göra är att välja det belopp du vill låna samt återbetalningstiden som passar dig bäst. Sedan ansöker du genom att göra en snabb E-signatur via Bank-ID. Sedan gör de därefter en kreditupplysning via Bisnode. Då kan du räkna med att få in pengarna direkt in på kontot. Det är ifall du använder dig av Swedbank, SEB, Danske Bank eller Handelsbanken.

Räntor och avgifter

Monetti är ju som tidigare nämnt en snabblångivare, därför har de generellt högre räntor. Däremot har de helt okej räntor jämfört med deras konkurrenter. Deras fasta ränta är på 39% som är samma för alla oavsett kreditvärdighet. Den effektiva räntan de erbjuder dig är från 53.2% men också upp till 70%. Dessutom tillkommer det en uppläggningsavgift på 350 kr men även en aviavgift på 45 kr. Hade det inte varit för avgifterna, då hade de fått bättre betyg från oss.

Kundservice och öppettider

Om du vill nå Monetti’s kundservice kan du göra det mellan 08:00 – 18:00 alla vardagar. Vill du däremot nå dem på helgen kan du göra det mellan 10:00 – 15:00. Du kan kontakta dem via antingen e-post eller så ringer du dem. Är du dock ute efter mer information så kan du läsa på deras hemsida.

Betyg

0 reviews
4.0

Recensioner av Monetti

Recensera Monetti

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Monetti

Monetti

Låneansökan hos Monetti

Vi har avslutat vårt samarbete med Monetti och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika lån!

Vi rekommenderar

Loanstep erbjuder räntefria lån i upp till 7 dagar. Låna upp till 25 00 SEK!

Nej
Direktutbetalning
15.4% - 38.4%
Ränta

Snabblån som liknar Monetti

Nej
Direktutbetalning
3.01 - 29.27 %
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 26.9%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 29.27%
Ränta