Monetti

Lånebelopp
2000 - 20.000 kr
Löptid
1 månad - 1 år
Ränta
39% - 70%
Kreditupplysning
Bisnode
Betalningsanmärkning
Ok
Utbetalning
Direkt
Gå till ansökan
Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Krav på att få låna hos Monetti

  • ✔️ Åldersgräns på 18 år
  • ✔️ Folkbokförd i Sverige
  • ✔️ Taxerad inkomst

Är du efter snabba sms lån upp till 20 000 kr med direkta utbetalningar under en bra återbetalningsperiod? Då har du hittat rätt. Monetti (tidigare Folkia) är idag en av de största aktörerna på marknaden när det kommer till snabblån. De erbjuder både lån utan UC men också godtar de betalningsanmärkningar. Detta är något som gör dem exceptionellt bra och gör dem även unika på marknaden.

Sms lån och kontokredit utan UC hos Monetti

Monetti är unika på så sätt att de erbjuder på både kontokrediter och helt vanliga sms lån. Kontokrediter innebär att du ökar din gräns av vad du får handla för. Både lån betalar från 2000 kr men även upp till 20 000 kr helt utan UC. Detta innebär att när du lånar hos Monetti påverkar inte det ditt kreditvärde. Det är eftersom kreditupplysningen är via Bisnode. Detta leder i sin tur att dina framtida ärenden med UC inte kommer bli påverkade av detta lån.

Ansök om ett lån med betalningsanmärkningar

Monetti menar på att din tidigare ekonomi inte ska behöva påverka ifall du ska kunna ta lån idag. De erbjuder dig att låna upp till 20 000 kr trots att du har betalningsanmärkningar. Detta lån är bra ifall du vill ta ett lån snabbt. Det kan vara ifall att du har fått oväntade utgifter. Det kan vara att du till exempel har råkat ta sönder din dator. Då kan det vara bra att ta ett akutlån som detta.

Ansökningsprocessen hos Monetti

Att låna hos Monetti är väldigt enkelt och går snabbt. Det du behöver göra är att välja det belopp du vill låna samt återbetalningstiden som passar dig bäst. Sedan ansöker du genom att göra en snabb E-signatur via Bank-ID. Sedan gör de därefter en kreditupplysning via Bisnode. Då kan du räkna med att få in pengarna direkt in på kontot. Det är ifall du använder dig av Swedbank, SEB, Danske Bank eller Handelsbanken.

Räntor och avgifter

Monetti är ju som tidigare nämnt en snabblångivare, därför har de generellt högre räntor. Däremot har de helt okej räntor jämfört med deras konkurrenter. Deras fasta ränta är på 39% som är samma för alla oavsett kreditvärdighet. Den effektiva räntan de erbjuder dig är från 53.2% men också upp till 70%. Dessutom tillkommer det en uppläggningsavgift på 350 kr men även en aviavgift på 45 kr. Hade det inte varit för avgifterna, då hade de fått bättre betyg från oss.

Kundservice och öppettider

Om du vill nå Monetti’s kundservice kan du göra det mellan 08:00 – 18:00 alla vardagar. Vill du däremot nå dem på helgen kan du göra det mellan 10:00 – 15:00. Du kan kontakta dem via antingen e-post eller så ringer du dem. Är du dock ute efter mer information så kan du läsa på deras hemsida.

 

Monetti

 

Vårt omdöme om Monetti

Vi anser att Monetti är den perfekta långivaren för dig som behöver låna pengar väldigt snabbt utan några hinder. Faktumet att de låter dig låna trots att du inte har särskilt hög inkomst är någonting vi värderar väldigt högt. De svagheter vi anser att Monetti har är att de har en uppläggningsavgift samt aviavgift. Är du däremot ute efter ett mer långsiktigt lån på högre belopp så finns det bättre alternativ.

Fördelar

  • ✅ Direkta utbetalningar
  • ✅ Ingen kontroll hos Upplysningscentralen (UC)
  • ✅ Betalar ut på helger
  • ✅ Konkurrenskraftiga räntor

Nackdelar

  • ❌ Uppläggningsavgift tillkommer

Vanliga frågor om Monetti

Hur mycket kan jag låna?
Erbjuder Monetti utbetalningar på helgen?
Vilka öppettider har deras kundtjänst?
Vad har Monetti fått för omdöme?