Mobillån

Lånebelopp
1000 - 40.000 kr
Löptid
1 månad - 6 år
Ränta
39% - 377%
Kreditupplysning
Bisnode
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
Direkt
Gå till ansökan
Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Krav på att få låna hos Mobillån

  • ✔️ Åldersgräns på 20 år
  • ✔️ Du får inte ha betalningsanmärkningar
  • ✔️ Folkbokförd i Sverige (minst 3 år)
  • ✔️ Årsinkomst på minst 150 000 kr

Många sitter i situationen där man behöver pengar väldigt snabbt men också enkelt. Känner du igen dig? Då är Mobillån den rätta långivaren för dig. Mobillån erbjuder dig att ansöka om snabblån upp till 25 000 kr utan kontroll hos UC. Ifall du är en återkommande kund så kan du låna upp till hela 40 000 kr. Tyvärr godtar de inte betalningsanmärkning, vilket är en nackdel.

Snabblån utan UC hos Mobillån

Mobillån vill inte att ditt kreditvärde ska behöva bli påverkat av detta lån. Eftersom de gör sina kreditupplysningar via Bisnode så påverkar det inte ditt kreditbetyg. Detta innebär att dina framtida ärenden med UC kommer bli påverkade av detta lån. Du bör undvika lån utan UC oavsett om du har bättre eller sämre ekonomi.

Vilka låneformer erbjuder de?

De erbjuder snabba lån form av kontokrediter men också sms lån. Kontokredit innebär således att de utökar din gräns för vad du kan handla för. Då får du endast betala tillbaka det belopp du har handlat för till oftast väldigt schyssta räntor. Sms lån innebär att de i sin tur sätter in pengar till ditt konto snabbt och enkelt.

Ansökningsprocessen – Utbetalning

Att låna hos Mobillån är simpelt men går också väldigt snabbt. Det du behöver göra är att fylla i nödvändiga uppgifter om dig själv. Därefter får du välja belopp mellan 1000 – 40 000 kr (högst 25 000 kr för nya medlemmar). Även vilken löptid du känner passar dig bäst. Efter det får du veta vad det kommer kosta för dig att låna. Du signerar dig snabbt och enkelt via bankID. Ifall du använder dig av Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken eller Danske Bank. Då kan du räkna med att få in pengarna på kontot direkt.

Ränta & avgifter hos Mobillån

Vi gillar Mobillån överlag och tycker de är en av de bättre långivarna vi har när det komme till snabblån. Däremot har de ganska höga räntor jämfört med deras konkurrenter. Årsräntan du kan få är på 39%. Den effektiva räntan du blir erbjuden är mellan 55% – 377%. Det tillkommer även en uppläggningsavgift på 295 kr och en aviavgift på 35 kr.

Kundservice och öppettider

Ifall du är ute efter att nå deras kundtjänst så kan du nå dem mellan 08:00 – 18:00 varje vardag. På lördagar har de däreomt öppet mellan 10:00 – 15:00 och söndagar är stängda. Du kontaktar dem antingen via telefon eller mail. Är du dock ute efter mer information så besök gärna deras hemsida.

 

Mobillån

 

Vårt omdöme om Mobillån

Om det är någonting som vi värderar högt. Då är det just att man ska kunna låna enkelt och snabbt med pengarna direkt in på kontot. Vi gillar även faktumet att de erbjuder 2 typer av lån i form av sms lån och kontokrediter. Det ger dig fler valmöjligheter. Är du däremot ute efter ett mer långsiktigt lån på större belopp så finns det bättre alternativ. En brist vi ser hos Mobillån är att de har ganska höga räntor och att de inte accepterar betalningsanmärkningar.

Fördelar

  • ✅ Direkta utbetalningar
  • ✅ Ingen kontroll hos Upplysningscentralen (UC)
  • ✅ Du kan ansöka om helglån
  • ✅ Snabb och enkel låneprocess

Nackdelar

  • ❌ Godtar inte betalningsanmärkningar

Vanliga frågor om Mobillån

Var gör Mobillån sin kreditupplysning?
Är det möjligt att ansöka med betalningsanmärkning?
Vad har Mobillån för räntor?
Tillkommer det direkta utbetalningar?