Moank

Lånebelopp
25.000 - 600.000 kr
Löptid
1 - 12 år
Ränta
3.75% - 16.95%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Ok
Utbetalning
1 - 2 dagar
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Moank

  • ✔️ Du måste vara minst 20 år
  • ✔️ Folkbokförd i Sverige
  • ✔️ Får inte ha haft en skuld hos kronofogden de senaste 12 månaderna
  • ✔️ Inte ha fler än 2 betalningsanmärkningar

Moank är den privata långivaren som verkligen ligger i framkant. Oavsett om du behöver ett nytt lån eller om du vill få lägre ränta på tidigare lån genom att samla dina lån. Då kan Moank hjälpa dig. Du kan således ansöka om lån på mellan 25 000 kr – 600 000 kr. Samt en löptid mellan 1 – 12 år. Du kan dessutom ansluta din arbetsgivare. Det leder i sin tur till de drar avgifterna direkt från lönen. Den här lösningen fungerar bland annat för dig som är anställd i ett privat företag. Men även för dig som arbetar i den offentliga sektorn. Moank delar inga uppgifter med din arbetsgivare. Däremot nämner de att du har ett lån samt summan du ska betala.

Ansöka om privatlån hos Moank

Att ansöka om ett privatlån hos Moank är å ena sidan väldigt enkelt. Du väljer därför bara vilket belopp du önskar låna och vilken återbetalningstid du vill ha. Efter det fyller du i dina personuppgifter, dina ekonomiuppgifter samt dina bankuppgifter och sedan är det klart. Därefter gör Moank en kreditupplysning och säkerställer att du uppfyller grundkraven. Om Moank behöver komplettera din ansökan så ringer de därav upp dig. Du vår svar på din ansökan via mejl inom en bankdag efter att du ansökt om ett lån.

Återbetalning

Återbetalning av ett privatlån hos Moank sker enkelt via autogiro i slutet av varje månad. Väljer du däremot att ansluta din arbetsgivare så återbetalar de lånet med ett nettoavdrag från din lön varje månad. Du erhåller i mitten av varje månad en månadsavi där du bland annat kan se vilket belopp som kommer att dras.  För att kontrollera din avbetalningstid kan du i sin tur gå in på “mina sidor”. Du kan gå in på “mina sidor” om du skulle vilja amortera extra på ditt lån.

Kundservice och öppettider

Du når Moanks trevliga kundsupport via telefon men också mejl mellan 09.00-18.00 på vardagar. Undrar du om något så är det bara att lyfta luren eller skriva så kan du få hjälp och rådgivning. Är du ute efter mer information kan du besöka deras hemsida (www.moank.se).

 

Moank

 

Vårt omdöme om Moank

Sammanfattningsvis är Moank ett mycket bra alternativ för dig som behöver ett privatlån. Den effektiva räntan med låg uppläggningsavgift samt låg aviavgift gör det här till ett mycket attraktivt alternativ. Snitträntan hos Moank ligger endast på 6.5% vilket är en bra bit under genomsnittet på marknaden. Att man dessutom kan ansluta sin arbetsgivare är extremt smidigt och garanterar att man aldrig missar några betalningar.

Fördelar

  • ✅ Billigare än genomsnittet på marknaden
  • ✅ Möjlighet att ansluta sin arbetsgivare
  • ✅ Enkelt att ansöka

Nackdelar

  • ❌ Ingen chattsupport
  • ❌ Du kan inte få lån om du har skuld hos kronofogden
  • ❌ Moank tar alltid UC