Moank

Lånebelopp
25.000 - 600.000 kr
Löptid
1 - 15 år
Ränta
3.9% - 19.47%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Ok
Utbetalning
1 - 2 dagar
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Moank

 • ✔️ Du måste vara minst 20 år
 • ✔️ Folkbokförd i Sverige
 • ✔️ Får inte ha haft en skuld hos kronofogden de senaste 12 månaderna
 • ✔️ Inte ha fler än 2 betalningsanmärkningar
 • ✔️ Inkomstkrav på 150.000 kr per år

Moank är den privata långivaren som verkligen ligger i framkant. Oavsett om du behöver ett nytt lån eller om du vill få lägre ränta på tidigare lån genom att samla dina lån. Då kan Moank hjälpa dig. Du kan således ansöka om lån på mellan 25 000 kr – 600 000 kr. Samt en löptid mellan 1 – 15 år.

Privatlån hos Moank

Att ansöka om ett privatlån hos Moank är å ena sidan väldigt enkelt. Du väljer därför bara vilket belopp du önskar låna och vilken återbetalningstid du vill ha. Efter det fyller du i dina personuppgifter, dina ekonomiuppgifter samt dina bankuppgifter och sedan är det klart. Därefter gör Moank en kreditupplysning och säkerställer att du uppfyller grundkraven. Om Moank behöver komplettera din ansökan så ringer de därav upp dig. Du vår svar på din ansökan via mejl inom en bankdag efter att du ansökt om ett lån.

 Ansök om lån med två betalningsanmärkningar

Det som är till stor fördel med Moank är att de låter dig låna med två (2) allmänna betalningsanmärkningar. Däremot krävs det att du har en stabil ekonomi för tillfället. Annars kan du anses som en risk och kan därav inte få lånet beviljat. Du kan dock räkna med att du kan få en högre ränta än om du inte skulle ha anmärkning. Därför är det viktigt att du kollar igenom ditt låneavtal noggrant. Helt klart en stor fördel med dagens långivare!

Räntor & avgifter

Det vi gillar med Moank är just deras schyssta räntor. De erbjuder dig att låna pengar med en ränta årsränta från 3.9% upp till 14.95%. Däremot så är deras effektiva ränta från 3.98% upp till 19.47%. Dock så tillkommer en uppläggningsavgift på 395 kr. Hade det inte varit för avgifterna så hade de fått bättre betyg från oss. I övrigt kan vi rekommendera Moank.

Kundservice och öppettider

Du når Moanks trevliga kundsupport via telefon men också mejl mellan 09.00-18.00 på vardagar. Undrar du om något så är det bara att lyfta luren eller skriva så kan du få hjälp och rådgivning. Är du ute efter mer information kan du besöka deras hemsida.

 

Moank

 

Vårt omdöme om Moank

Sammanfattningsvis är Moank ett mycket bra alternativ för dig som behöver ett privatlån. Den effektiva räntan med låg uppläggningsavgift samt låg aviavgift gör det här till ett mycket attraktivt alternativ. Räntan från Moank börjar från 3.9%, vilket vi ser som väldigt förmånligt.

Fördelar

 • ✅ Billigare än genomsnittet på marknaden
 • ✅ Möjlighet att ansluta sin arbetsgivare
 • ✅ Enkelt att ansöka

Nackdelar

 • ❌ Ingen chattsupport
 • ❌ Du kan inte få lån om du har skuld hos kronofogden
 • ❌ Moank tar alltid UC

Vanliga frågor om Moank

Godtar Moank betalningsanmärkningar?
Var sker deras kreditupplysning?
Vad för omdöme har de fått?
När betalar Moank ut pengarna?