5000 - 30.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 15 år
Löptid
25.95% - 29.30%
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
475 kr
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 1,93%, 5 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 422 kr per månad, totalt: 5 067 kr.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Brixo AB
Telefon
Adress
Merax, 114 11 Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 09:00 - 12:00
Lördag - Söndag: Stängt

Hos Merax kan du ansöka om snabblån i form av kontokredit på 5000 kr upp till 30 000 kr. Fördelen med kontokredit är att du i sin tur inte behöver ta ut hela det beloppet som du ansöker om. Hos Merax är det bland annat smidigt att såväl ansöka om kontokrediten som att få den utbetald. Om du inte utnyttjar hela din kontokredit kan du således begära ett uttag vid senare tillfälle. Utbetalning vid begärt uttag sker därför vanligtvis redan samma dag. Skulle du dock vilja utöka din kontokredit så kan du ansöka om det redan efter två månader. Från det att du senast gjorde en ansökan.

Kontokredit hos Merax

Att ansöka om kontokredit på Merax är väldigt snabbt men också enkelt. Du gör det via deras hemsida. Du börjar således med att fylla i dels hur stor kontokredit du vill ha. Även hur stort uttag du vill göra försöka gången som du ansöker om lånet. Efter det så kommer du även bli tvungen att fylla i lite information om dig själv. Du behöver bland annat fylla i personnummer, telefonnummer och kontonummer. Därefter skriver du bara under din ansökan direkt på hemsidan med hjälp av bankID eller mobilt bankID. Sedan är hela ansökningsprocessen klar.

Lån med betalningsanmärkning

Merax är främst intresserad av att till exempel bedöma din framtida betalningsförmåga. Således kan även du med betalningsanmärkningar ansöka om lån hos Merax. De gör också din bedömning efter uppgifterna du fyllde i. Därefter baserar de även på information från Kronofogdemyndigheten samt kreditupplysningen som de gör hos UC.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Beskedet om din ansökan får du alltså snabbt. Det tar i sin tur cirka 24 timmar från det att du har lämnat in din ansökan. Därefter måste du även skriva under skuldebrevet och efter det betalar de ut dina pengar. De gör du emellertid digitalt med hjälp av bankID eller mobilt bankID. Så snart Merax har fått in ditt skuldebrev så sickar de därför ut dina pengar. Det sker redan samma dag. Vid eventuella frågor kan du också kontakta Merax via telefon eller e-post. Det går även att fylla i ett formulär på deras hemsida (www.merax.se) om du skulle behöva komma i kontakt utanför kontorstid.

Betyg

0 reviews
3.0

Recensioner av Merax

Recensera Merax

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Merax

Merax