4000 - 30.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 mån - 3 år
Löptid
39% - 127.12%
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
100 kr
Uppläggningsavgift
Creditsafe
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Effektiv ränta 3,30%, 1 000 kr, över 1 år. Kostnaden är 117 kr per månad, totalt: 1 403 kr.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
C Finance AB
Telefon
Adress
Styrmansgatan 8, 114 54 Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 08:00 - 17:00
Lördag - Söndag: Stängt

Hos Meddelandelån kan du snabbt men också enkelt ansöka om ett lån på upp till och med 30 000 kr. Återbetalningstiden varierar från 30 dagar men även upp till 3 år. Du ansöker om lånet därför direkt på Meddelandelåns hemsida. Ansökan är helt digital och du signerar den således med hjälp av bankID eller mobilt bankID. Förutsatt att du uppfyller alla lånevillkor kommer du att få svar direkt, utan dröjsmål, under öppettider. Använder du dig av Handelsbanken men även Nordea får du utbetalning inom kort. Det är viktigt att ha i åtanke att detta är en högkostnadskredit och därför tillkommer höga avgifter.

Ansök om snabblån hos Meddelandelån

För att ansöka om ett snabblån hos Meddelandelån börjar du med att besöka deras hemsida. Vi rekommenderar att du läser igenom förutsättningar och krav för lånet innan du börjar med din ansökan. När du väl ska genomföra din ansökan anger du önskat lånebelopp och önskad återbetalningstid. Alla kostnader som lånet kommer att medföra anger de tydligt direkt på sidan. Du får se den totala summan du ska återbetala men också vad kostnaden per månad kommer att bli. I nästa steg måste du sedan identifiera dig och även ange lite information om dig själv. Sedan är ansökan i sin tur klar och redo för Meddelandelån att behandla. Meddelandelån tar heller ingen kreditupplysning hos Upplysningscentralen. De kräver emellertid alltid en kreditupplysning, så det kommer de att göra. Därefter kommer Meddelandelån att kontakta dig för att erbjuda dig ett lån. Enkelt, snabbt och helt digitalt!

Sms lån utan UC

Meddelandelån erbjuder dig sms lån utan kontroll hos UC. Det innebär att de gör kreditupplysningen hos en annan kreditupplysnings-tjänst. I detta fall är det via Creditsafe. Det är mycket fördelaktigt att undvika kreditupplysning om det går. Många registreringar hos UC kan nämligen påverka din kreditvärdighet negativt. Det gör att du i framtiden också kan få svårare att få lånet beviljat. Eller så kan du få sämre villkor för dina lån. Det är således en stor fördel att du med Meddelandelån kan låna pengar utan UC.

Räntor & avgifter hos Meddelandelån

Det vi främst gillar med Meddelandelån är deras förmånliga fasta ränta. Den fasta räntan (årsräntan) är på 39% och är samma för alla, oavsett om du har bra eller dålig ekonomi. Däremot är deras effektiva ränta mellan 50.72% och 127.12%. Det tillkommer dessutom en uppläggningsavgift (108 kr) och en aviavgift (45 kr). Utöver det är Meddelandelån helt enkelt en bra och schysst långivare.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Utbetalningen av din ansökan sker så snart du uppfyllt kraven och skrivit under ditt skuldebrev. Om du har Handelsbanken eller Nordea betalar de i sin tur ut pengarna omgående. Har du en annan bank så måste kundtjänst betala ut ditt lån och det kan således bara ske under öppettider. Kundtjänst har öppet måndag – fredag mellan klockan 08:30 – 17:00 och lördagar mellan klockan 09:00 – 16:00. Du kan komma i kontant med kundtjänst på deras hemsida (www.meddelandelan.se). Det sker antingen via telefon eller epost om du har några frågor.

Betyg

0 reviews
5.0

Recensioner av Meddelandelån

Recensera Meddelandelån

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Meddelandelån

Meddelandelån

Låneansökan hos Meddelandelån

Vi har avslutat vårt samarbete med Meddelandelån och rekommenderar istället andra aktörer. Nedanför hittar du långivare som erbjuder snarlika lån!

Vi rekommenderar

Loanstep erbjuder räntefria lån i upp till 7 dagar. Låna upp till 25 00 SEK!

Nej
Direktutbetalning
15.4% - 38.4%
Ränta

Snabblån som liknar Meddelandelån

Nej
Direktutbetalning
3.01 - 29.27 %
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 26.9%
Ränta
Nej
Direktutbetalning
2.95% - 29.27%
Ränta