Marginalen Bank

Lånebelopp
25.000 - 350.000 kr
Löptid
2 - 12 år
Ränta
3.5% - 22.79%
Kreditupplysning
UC
Betalningsanmärkning
Inte ok
Utbetalning
2 - 5 dagar
Gå till ansökan

Krav på att få låna hos Marginalen Bank

  • ✔️ Minst 20 år gammal
  • ✔️ Årlig, skattad, inkomst på minst 200 000 kr
  • ✔️ Folkbokförd i Sverige
  • ✔️ Godkänd kreditprövning

Vill du låna upp till och med 350 000 kr är Marginalen Bank ett bra alternativ. Här hittar du flera förmånliga lån såsom omstartslån för dig med betalningsanmärkningar, bolån och privatlån. Privatlånet kräver å ena sidan ingen säkerhet. Med bostadslånet kan du i sin tur ansöka om lån för en ny bostad med din gamla bostad som säkerhet för lånet. Även ditt omstartslån kräver en säkerhet i form av bostaden. Vidare är ansökan helt kostnadsfri. Det finns därför ingen anledning att inte göra en ansökan och se vilka lånevillkor just du skulle få!

Privatlån hos Marginalen Bank

Hos Marginalen Bank kan du ansöka om privatlån, bolån men också omstartslån. Alla lånen ansöker du således om direkt via Marginalen Banks hemsida. För exempelvis ett privatlån börjar ansökan med att du anger önskat lånebelopp och återbetalningstid. Du kan låna upp till och med 350 000 kr utan säkerhet för lånet. Din ränta är individuell, men du kommer ändå få en uppskattning om vad lånet kommer att kosta dig varje månad. Därefter anger du information om dig själv, så som personnummer, telefonnummer med mera. Du anger även kontouppgifter och uppgifter om ditt arbete. Avslutningsvis får du information om tillval och villkor och sedan kan du skicka in ansökan för granskning.

Omstartslån

Om du har hamnat i en situation med betalningsanmärkningar kan det bland annat vara svårt att få ett lån beviljat. Därför kan du ansöka om lån med betalningsanmärkningar, så kallat omstartslån hos Marginalen Bank. Till skillnad ifrån privatlån hos Marginalen Bank kräver dock omstartslån att du har en säkerhet för lånet. Säkerheten måste däremot vara i form av en bostad som du äger, eller som du ska köpa.

Ränta

Det som vi verkligen gillar med Marginalen Bank, det är deras förmånliga räntor. Räntan på deras privatlån sträcker sig från 3,50% upp till 18,95%. Dessutom sätter de ränta individuellt. Fördelen med det är att om du har bra kreditvärde, då får du lägre ränta. Deras effektiva ränta kan gå upp till 6,80%. Beroende på vilken typ av lån du ansöker om så för du olika räntor.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Efter de har behandlat din ansökan behöver du skriva på erbjudandet. Du skickar därefter in skuldebrevet och du kan räkna med att ha pengarna på kontot 2–5 dagar senare. Kundtjänst finns tillgänglig för dig som i sin tur har eventuellt frågor. Du kan därav nå deras kundtjänst på såväl vardagar som helger, både via telefon och epost. Marginalen Bank garanterar å andra sidan dig svar inom 24 timmar. På vardagar är öppettiderna 08:00 – 20:00 och helger 09:00 – 17:00. Är du däremot ute efter mer information kan du gå in på deras hemsida (www.marginalen.se).

Marginalen Bank

 

Vårt omdöme om Marginalen Bank

Sammanfattningsvis är Marginalen Bank en mycket trovärdig långivare. Det finns massor med information på deras hemsida men också har deras kundtjänst har bra öppettider. En stor fördel med dem är att de erbjuder olika typer av lån som kan passa många olika lånesökande. Något vi framförallt gillar är deras förmånliga räntor.

Fördelar

  • ✅ Godtar ansökningar från personer med betalningsanmärkningar
  • ✅ Du kan även ansöka om bolån
  • ✅ Informativ hemsida
  • ✅ Bra kundtjänst

Nackdelar

  • ❌ Lång utbetalningstid
  • ❌ Omstartslån kräver säkerhet i form av bostad

Vanliga frågor om Marginalen Bank

Vilka typer av lån erbjuder Marginalen Bank?
Funkar det att ansöka med en betalningsanmärkning?
Vad har de för inkomstkrav?
Vilka räntor har Marginalen Bank?