25.000 - 350.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
2 - 12 år
Löptid
3.5% - 22.79%
Ränta
Inte ok
Betalningsanmärkning
0 kr
Uppläggningsavgift
UC
Kreditupplysning

Räkneexempel på lån: Vid ett kreditbelopp om 100 000 kr med rörlig årsränta om 6,29 %, 5 års löptid (återbetalningstid), uppläggningsavgift på 250 kr och en aviavgift om 10 kr (vid betalning med autogiro) uppgår den effektiva räntan till 6,80 %. Det ordinarie månadsbeloppet att betala är 1962 kr och det sammanlagda beloppet att betala blir 118 235 kr. Exemplet som är beräknat 2016-08-26, förutsätter att ränta och avgifter är oförändrade under hela kreditperioden. Avrundning tillämpas till närmaste högre krona. Räntan är rörlig och kan variera från 3,5 % till 18,95 %, vilket innebär att effektiva räntan kan variera från 3,63 % till 22,79 %. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Marginalen Bank AB
Telefon
Adress
Adolf Fredriks kyrkogata 8, 11 37 Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 08:00 - 20:00
Lördag - Söndag: 09:00 - 17:00

Vill du låna upp till och med 350 000 kr är Marginalen Bank ett bra alternativ. Här hittar du flera förmånliga lån såsom omstartslån för dig med betalningsanmärkningar, bolån och privatlån. Privatlånet kräver å ena sidan ingen säkerhet. Med bostadslånet kan du i sin tur ansöka om lån för en ny bostad med din gamla bostad som säkerhet för lånet. Även ditt omstartslån kräver en säkerhet i form av bostaden. Vidare är ansökan helt kostnadsfri. Det finns därför ingen anledning att inte göra en ansökan och se vilka lånevillkor just du skulle få!

Privatlån hos Marginalen Bank

Hos Marginalen Bank kan du ansöka om privatlån, bolån men också omstartslån. Alla lånen ansöker du således om direkt via Marginalen Banks hemsida. För exempelvis ett privatlån börjar ansökan med att du anger önskat lånebelopp och återbetalningstid. Du kan låna upp till och med 350 000 kr utan säkerhet för lånet. Din ränta är individuell, men du kommer ändå få en uppskattning om vad lånet kommer att kosta dig varje månad. Därefter anger du information om dig själv, så som personnummer, telefonnummer med mera. Du anger även kontouppgifter och uppgifter om ditt arbete. Avslutningsvis får du information om tillval och villkor och sedan kan du skicka in ansökan för granskning.

Omstartslån

Om du har hamnat i en situation med betalningsanmärkningar kan det bland annat vara svårt att få ett lån beviljat. Därför kan du ansöka om lån med betalningsanmärkningar, så kallat omstartslån hos Marginalen Bank. Till skillnad ifrån privatlån hos Marginalen Bank kräver dock omstartslån att du har en säkerhet för lånet. Säkerheten måste däremot vara i form av en bostad som du äger, eller som du ska köpa.

Ränta

Det som vi verkligen gillar med Marginalen Bank, det är deras förmånliga räntor. Räntan på deras privatlån sträcker sig från 3,50% upp till 18,95%. Dessutom sätter de ränta individuellt. Fördelen med det är att om du har bra kreditvärde, då får du lägre ränta. Deras effektiva ränta kan gå upp till 6,80%. Beroende på vilken typ av lån du ansöker om så för du olika räntor.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Efter de har behandlat din ansökan behöver du skriva på erbjudandet. Du skickar därefter in skuldebrevet och du kan räkna med att ha pengarna på kontot 2–5 dagar senare. Kundtjänst finns tillgänglig för dig som i sin tur har eventuellt frågor. Du kan därav nå deras kundtjänst på såväl vardagar som helger, både via telefon och epost. Marginalen Bank garanterar å andra sidan dig svar inom 24 timmar. På vardagar är öppettiderna 08:00 – 20:00 och helger 09:00 – 17:00. Är du däremot ute efter mer information kan du gå in på deras hemsida (www.marginalen.se).

Betyg

0 reviews
3.0

Recensioner av Marginalen Bank

Recensera Marginalen Bank

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recensera Marginalen Bank

Marginalen Bank